Problem postoji i u tome sto mi po nekad branimo i moderatoru da ima svoj glas. Optuzujemo ga za pristrasnost i nesebicnu privrzenost nekome. Onda mu dodamo i drugu palicu u ruke (koju on u stvari nema) pa neistinito prezentiramo njegove odluke o banovanju.
Nisam nikada primetio ni kod Nordica niti kod Grizzlyja da su nekoga banovali samo zato sto je navijao za nekog drugog. Misljenja sam da su korisnici nepotrebno "zadrti" u svojoj privrzenosti nekome a protivnika takodje apsolutno bespotrebno blate i kad imaju delimicnu pravdu a pogotovu kad nemaju.
Svako sebe ovde moze da prepozna, zbog toga nikoga nisam spomenuo.
Ne mogu da verujem da si ovo ozbiljno napisao; s druge strane, imajuci u vidu sta ti je tolerisao, a sto je meni izuzetno zasmetalo, ne vidim i zasto bi ti imao drugacije misljenje... Da se razumemo, nemam nista licno protiv tebe, ti si se samo nasao k'o kec na deset na moju pricu... Zabolelo je to sto se tebi nesto tolerise, a meni (ili nekom drugom, nije bitno) ne...
A zasto? Zasto je moj glas drugaciji od tvog?... Razumes?...
Istim "recima" smo pocastili razlicite tenisere... ja banovan, ti ne... dakle, dvostruki arsini...
Za Medu mi je zaista zao ako je otisao samo zbog toga sto mu se Grizzly zamerio.
Meda je otisao jer se solidarisao sa ostalim "potlacenim"... To nije samo, to je, po meni, vrhunski gest... Ovde imas samo glas, pa ako ti i to oduzme, sta onda?... Recimo, Srle je potcenjivacki gledao na taj potez, jer, zaboga, niko nije suzu pustio kada je otisao "objektivni" Nordic (inace, Srletov drug sa pijanki)...
Vrednosti ovog foruma se ogledaju u kvalitetu korisnika, manje u kvalitetu moderatora.
Apsolutno se slazem. Kao i dobar sudija: najbolji je kad se ne prica o njemu, i pusti ljude da igraju svoju igru... Ovako je jedan tim digao halabuku, jer je sudija pristrasan, i deli kartone sakom i kapom... Kapiras?...
Ovaj drugi ima uzak krug delovanja. Moze da obrise post, da opomene, da da karton ili da banuje.
Pobogu, pa to je na forumu sva vlast koja ti treba! Sta bi jos, da moze da nas strelja?!

Sad vec uopste ne razmisljas o tome sta pises...
Korisnik ima siroku skalu pisanog prezentiranja a ona ima cak elasticne granice pristojnosti i nepristojnosti.
KAKO ONDA ZA ISTU STVAR JA BUDEM BANOVAN A TI NE?
Znas koje je objasnjenje imao? "Pa, znas, on je tu vec dugo, pa mu se tolerise..."
E, do mojega...
Stvar je samo uskladiti misao sa pisanom recju i nema problema za egzistenciju korisnika.
Slazem se, samo neka me pusti da pljujem po Presvetlom RF-u... kao ti onomad po Brajanima... A ne da iskace odjednom sa nekim "vaucerima" (ha, ha, vrhunska fora...
)