ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Komenatori su me danas veoma iznervirali, vec pocinju price kako je Fed opet onaj stari. Cekaj malo Rafa cele sezone uzima sve sto hoce, i sada zbog povrede sto nije odigrao dobro FO, i odustao od Wimbldona, i odma je vec Fed ponovo kralj. RG je ladno mogao uzeti i Delpotro, jer u finalu bi isto odrao Soderlinga. Roger na ovom RG nije igrao nista bolje, cak jos i malo losije, ali nije imao konkurencije. I sada je uzeo 2 meca na Wibu protiv nekih kvalifikanata i vec je kralj....ccc.....

Pa tako je on i osvajao sve do sada posto nije ni imao konkurenciju dok Nadal i Nole nisu stasali a onda livada.....ali stoji to da je Fed opet onaj stari tj ima srece pa mu je konkurencija minimalna

Ja mislim da je sam kriv sto ne cuva svoja koljena...

Treba li Federer da brine o njegovim koljenima?!:hahaha1:

Svako time sto cuva svoje zdravlje ulaze u sebe...neko to radi na pametniji nacin(suptilnije - kao Federer, propusti turnir, ili ispane rano)...neko je to radio na glup nacin(kao Novak - predavanjem meca)...a neko uopste nije imao glavu, vec je igrao sve sto stigne(Nadal)...

Svako ima svoju logiku...a vidimo cija se najvise isplacuje...

Sta radi mali Spanija Fan:D
Nocas je izgubila Spanija...Nadal odmara vec neko vrijeme...a Barselona posti iducih godina...sve u svemu...ostace ti samo izreke...nemas vise cemu da se radujes:plez:
па ја сад као учим , па реко мало да свратим :mrgreen:
за Шпанију нисам ни пратио,
али зато је Ноле у игри :per:
а што се тиче Барсе - сумњам да ће сад да крену да посте , мада знам да ћеш да навијаш за Галактикосе :whistling:

Ja mislim da je sam kriv sto ne cuva svoja koljena...

Treba li Federer da brine o njegovim koljenima?!:hahaha1:

Svako time sto cuva svoje zdravlje ulaze u sebe...neko to radi na pametniji nacin(suptilnije - kao Federer, propusti turnir, ili ispane rano)...neko je to radio na glup nacin(kao Novak - predavanjem meca)...a neko uopste nije imao glavu, vec je igrao sve sto stigne(Nadal)...

Svako ima svoju logiku...a vidimo cija se najvise isplacuje...

Naravno da Federer nije kriv za Nadalovu povredu, ovo je tenis i nema kontakta (fizickog) medju igracima...I istina je da se Nadal preforsirao, ali to je ono sto ja volim kod njega, njegova igra je igra srcem, a ne samo puko racionalizovanje...Najvise se isplacuje Svajcarcima, da nije tako ne bi imali najjace banke :D

I kako sada ja da se ne javim i da ne kazem HVALA :) :) :)

U svakom slucaju,cekam kao Dejvid Bekam kraj Vimbldona...Pratim sta se pise,uglavnom preskacem postove jer,posteno,sem u nekima,i ne vidim neki poseban razlog da odgovorim.

A i posle Vimbldona se vracam na Forum najverovatnije zbog par stvari...A za posle-videcemo. Ne zelim da gubim vreme sa ljudima koji su juce poceli da prate tenis a ponasaju se kao da su pojeli globus.

Prije svega da si imalo kolega ne bi omalovazavao ostale clanove na ovom PDF-u.
Da zelis da se ponasas drugarski i da nekoga nesto naucis uradio bi ti kako to i treba da se uradi.Prije svega ne bi likovao time sto je Jekana banovana a ostalima koji su kao sto ti rece oni koji prate tenis od juce a ne kao ti od prekjuce bi prisao sa psiholoske strane i na fin nacin bi to objasnio.Cime ti to sebi dajes za pravo da se postavis iznad novih clanova i ljudi koji bi htjeli da ovde iznesu svoje misljenje.To nije ljudski...da li ti ocekujes da novi clanovi oberucke prihvataju tvoje rjeci kao da su zlatne!?
Spusti se na zemlju i ponasaj se normalno.Nemoj pisati ovakve postove i time vrijedjati druge.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back