Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a što ga zovete fedex? to je američka poštanska firma, bre...
Skraceno od The Federer Express
Btw izvini sto sam juce bio nepristojan prema tebi
Skraceno od The Federer Express
Btw izvini sto sam juce bio nepristojan prema tebi

BTW, Srle je zadrti RF-ovac, ali cu uvek procitati njegov post, jer tu ima sta za procitati...
Ne slazem se sa njim u dosta stvari, posebno sa onim postom o solidarnostima, ali definitivno zasluzuje da se obrati paznja...
Problem broj 2 ti je sto se sada ovde namnozilo dosta ljudi koji ipak pisu samo pisanija radi... i razvodnilo ovaj pdf...

Kad nema mačke miševi kolo vode...
Komenatori su me danas veoma iznervirali, vec pocinju price kako je Fed opet onaj stari. Cekaj malo Rafa cele sezone uzima sve sto hoce, i sada zbog povrede sto nije odigrao dobro FO, i odustao od Wimbldona, i odma je vec Fed ponovo kralj. RG je ladno mogao uzeti i Delpotro, jer u finalu bi isto odrao Soderlinga. Roger na ovom RG nije igrao nista bolje, cak jos i malo losije, ali nije imao konkurencije. I sada je uzeo 2 meca na Wibu protiv nekih kvalifikanata i vec je kralj....ccc.....
Zasto bismo mi podcjenjivali Del Potra ili Soderlinga koji je unistio tog istog Nadala...?!
Kralj je uvijek kralj...ne moze da izgubi krunuLebron Dzejms je i bez titule kralj...Rodzer Federer je i bez prvog mjesta kralj
Nadal je sjajan...ali on je jos samo jedan vitez koji lijeci svoje rane![]()
Ja sam mislio da je macka Federer![]()
sad kapiram zbog čega je Fed tokom februrara pružao slabe partije. 
@Jankovic Fan
Nemoj tako...
Necemo uvijek traziti opravdanja...
Nadal uopste nije bio povrijedjen...ako bi se sta moglo reci, to bi bilo da je bio umoran...a Soderling je sjajno igrao citav turnir...koliko vidim i sada je u trecem kolu...
Onda Federer sada nema prvo mjesto zato sto je imao mononukleozu...
Ma daj...vidis i sam da je smijesno...
Ne igra dobro...i to je to...
Sta cemo sa Kim Klajsters? Ona je bila bolja od Enan ali je bila povrijedjena?! E ne moze to tako...![]()
@Jankovic Fan
Nemoj tako...
Necemo uvijek traziti opravdanja...
Nadal uopste nije bio povrijedjen...ako bi se sta moglo reci, to bi bilo da je bio umoran...a Soderling je sjajno igrao citav turnir...koliko vidim i sada je u trecem kolu...
Onda Federer sada nema prvo mjesto zato sto je imao mononukleozu...
Ma daj...vidis i sam da je smijesno...
Ne igra dobro...i to je to...
Sta cemo sa Kim Klajsters? Ona je bila bolja od Enan ali je bila povrijedjena?! E ne moze to tako...![]()