ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Federer sa ovakvom igro osvaja Wimbledon, mislim da jedino Marej (eventualno ovaj nas) moze da mu se ispreci (a ne mogu se sastati pre finala) na tom putu...a s obzirom da Nadal nije u mogucnosti da brani poene, da li neko zna kolika ce biti otprilike razlika u poenima izmedju ove dvojice, ako Federer osoji turnir?

BTW, Srle je zadrti RF-ovac, ali cu uvek procitati njegov post, jer tu ima sta za procitati...
Ne slazem se sa njim u dosta stvari, posebno sa onim postom o solidarnostima, ali definitivno zasluzuje da se obrati paznja...

Problem broj 2 ti je sto se sada ovde namnozilo dosta ljudi koji ipak pisu samo pisanija radi... i razvodnilo ovaj pdf...

I kako sada ja da se ne javim i da ne kazem HVALA :) :) :)

U svakom slucaju,cekam kao Dejvid Bekam kraj Vimbldona...Pratim sta se pise,uglavnom preskacem postove jer,posteno,sem u nekima,i ne vidim neki poseban razlog da odgovorim.

A i posle Vimbldona se vracam na Forum najverovatnije zbog par stvari...A za posle-videcemo. Ne zelim da gubim vreme sa ljudima koji su juce poceli da prate tenis a ponasaju se kao da su pojeli globus.

Srle to je ok, što ti pišeš, ali mi ponekad deluješ kao navijač Zvezde, koji već 18 godina priča jednu te istu priču a to je:" Zvezda je bila Šampion Sveta"...Jeste bila to niko ne spori, ali nije sad kao nekad...Ili to vidim samo ja?

1. Za pocetak, Zv(ij)ezda uz svo postovanje prema njoj...ne moze da se poredjuje sa Federerom...

Kada je neko vrhunac u nekom sportu...i kada vec prije US Open-a moze da se vrati opet na prvo mjesto...ne znam kako je on to toliko los...

2. Meda nije odsutan sa foruma zbog mene...vec zbog toga sto zavrsava diplomski...barem je meni tako rekao...

3. Nije objasnjenje bilo tako(vezano za Ilica)...i nema potrebe da siris neistine(upuceno Najvisem Clanu Foruma)...
Ako si vec takva postenjacina...mogao bi da nam iskopiras poruku koju sam poslao...a ne da citiras necitirano...

@Giovanna
Tesko je to reci...

Nije Federer uopste toliko losiji...
Popravila se ova mladjarija...on je stariji...
Nije vise stoprocentan u zicerima na mrezi...i to daje jos vise hrabrosti njegovim protivnicima...
Ostali dijelovi igre su sacuvani...samo postoje ponekad psihicke barijere...

U svakom zivotu...sportu...utakmici...mecu...postoje i usponi i padovi...to je potpuno normalno...

Komenatori su me danas veoma iznervirali, vec pocinju price kako je Fed opet onaj stari. Cekaj malo Rafa cele sezone uzima sve sto hoce, i sada zbog povrede sto nije odigrao dobro FO, i odustao od Wimbldona, i odma je vec Fed ponovo kralj. RG je ladno mogao uzeti i Delpotro, jer u finalu bi isto odrao Soderlinga. Roger na ovom RG nije igrao nista bolje, cak jos i malo losije, ali nije imao konkurencije. I sada je uzeo 2 meca na Wibu protiv nekih kvalifikanata i vec je kralj....ccc.....

Komenatori su me danas veoma iznervirali, vec pocinju price kako je Fed opet onaj stari. Cekaj malo Rafa cele sezone uzima sve sto hoce, i sada zbog povrede sto nije odigrao dobro FO, i odustao od Wimbldona, i odma je vec Fed ponovo kralj. RG je ladno mogao uzeti i Delpotro, jer u finalu bi isto odrao Soderlinga. Roger na ovom RG nije igrao nista bolje, cak jos i malo losije, ali nije imao konkurencije. I sada je uzeo 2 meca na Wibu protiv nekih kvalifikanata i vec je kralj....ccc.....

Zasto bismo mi podcjenjivali Del Potra ili Soderlinga koji je unistio tog istog Nadala...?!

Kralj je uvijek kralj...ne moze da izgubi krunu:D Lebron Dzejms je i bez titule kralj...Rodzer Federer je i bez prvog mjesta kralj:D

Nadal je sjajan...ali on je jos samo jedan vitez koji lijeci svoje rane:D

Zasto bismo mi podcjenjivali Del Potra ili Soderlinga koji je unistio tog istog Nadala...?!

Kralj je uvijek kralj...ne moze da izgubi krunu:D Lebron Dzejms je i bez titule kralj...Rodzer Federer je i bez prvog mjesta kralj:D

Nadal je sjajan...ali on je jos samo jedan vitez koji lijeci svoje rane:D

Ne tog istog Nadala, nego povredjenog Nadala, sto nije igrao ni 10% svojih mogucnosti.

@Jankovic Fan
Nemoj tako...
Necemo uvijek traziti opravdanja...

Nadal uopste nije bio povrijedjen...ako bi se sta moglo reci, to bi bilo da je bio umoran...a Soderling je sjajno igrao citav turnir...koliko vidim i sada je u trecem kolu...

Onda Federer sada nema prvo mjesto zato sto je imao mononukleozu...

Ma daj...vidis i sam da je smijesno...

Ne igra dobro...i to je to...

Sta cemo sa Kim Klajsters? Ona je bila bolja od Enan ali je bila povrijedjena?! E ne moze to tako...:D

@Jankovic Fan
Nemoj tako...

Nadal uopste nije bio povrijedjen...ako bi se sta moglo reci, to bi bilo da je bio umoran...a Soderling je sjajno igrao citav turnir...koliko vidim i sada je u trecem kolu...

Sta cemo sa Kim Klajsters? Ona je bila bolja od Enan ali je bila povrijedjena?! E ne moze to tako...:D

1. Nadal igra sa bolovima u kolenima od pocetka sezone sljake, pogledaj sta je sve uzeo, i posle onog meca sa Novakom vise nije mogao, i ako si gledao mec sa Soderlingom a i sa Fedom u finalu Madrida, video si da to nije pravi Nadal. Da je igra kako inace, Fed bi izgubio ponovo finale.

2. Jao sto sam srecan sto mi se vraca Kim, to mi je omiljenja teniserka bila pre JJ !!!!!!!! jedva cekam da je vidim ponovo na terenu.

@Jankovic Fan
Nemoj tako...

E pa sad, ni ovo nije u redu. Necu da kazem da je jedan bolji od drugog i obrnuto, niti sta bi bilo kad bi bilo, ali je ocigledno da je Nadal povredjen, ne ucestvuje na Wimbledonu koji je osvojio prosle godine, to dovoljno govori u kakvom su stanju njegova kolena...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back