ATP

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Federer će osvojiti Vimbldon...Realno,i nema neku konkurenciju...

realno, podcenjuješ 90% igrača u njegovom žrebu... ;)

a ovo mi je super:

Uostalom,nije bitan KVANTITET vec KVALITET.

...reče čovek koji nam je nabijao na nos broj Federerovih trofeja dok je već spomenuti do pre mesec dana brljao na terenu.
drago mi je što se Fed vratio...ali više mi je žao sirotog Rafe koji možda padne za više pozicija ako Novak i Marej urade nešto...

Када смо код плакања знамо ко се у томе већ показао зато нећемо НОЛЕТА трпати у то ;).
И сам Надал је некидан изјавио да неби ставио тенис испред здравља,а ти новопечени који се наводно боре до краја је само зато што у тим моментина настоје да створе имиџ HADRCORE тенисера.
Све и један спортиста који има жељу да направи каријеру ће предати меч или изаћи из игре ако је то већ колективни спорт ;).
Даљња расправа је мослим УЗАЛУДНА.
Федерер не игра једну трећину турнира као НОЛЕ и Надал и онда он прича о кондицији и повредама а када губи неће да пружи руку судији и плаче по терену као неко дерле.
Мислим да ништа нисам слагао...напротив :hahaha:.

Људи како вама није јасно да он не плаче од драгости него због пакости...као дијете.
И онда ми неко каже да би НОЛЕ плакао...мислим ма ајде :ok:.

Ja sam reko da bi Nole plakao ko malo dete da se je udario ko Beneto.
To sam te ceko 'tico :) Federer igra kako kazes trecinu manje turnira a vidi kolko poena vise ima i gde je sve ove godine. To je zato sto on igra samo jake i kvalitetne turnire, gde je konkurencija ogromna i gde su svi motivisani. On kad bi igrao svaki turnir ko J.J. nema sanse da bi ga neko skinuo sa trona. Iako ne izgleda tako mislim da je Federer fizicki jaci od Nadal, a Nadal je mnogo jak.

Федерер не игра једну трећину турнира као НОЛЕ и Надал и онда он прича о кондицији и повредама а када губи неће да пружи руку судији и плаче по терену као неко дерле.

Da li si siguran u ovo sto govoris ili je to samo jos jedna izjava mrzenje prema Fedu? Pogledaj broj turnira u prosloj godini koliko su igrala sva trojica....Razlika i nije prevelika.

Uostalom,nije bitan KVANTITET vec KVALITET. Mozes da igras i 30 turnira godisnje i da budes Davidenko,a mozes da igras 16,17,18 turnira kao Fed i da budes najbolji.

A ako Fed stigne do 1/4 finala ili 1/2 finala ove godine na Vimbldonu,on opet preuzima prvo mesto na ATP touru...A ostali neka puknu od muke.

I da,nesto van teme tenisa....Reptili ne postoje...Svaka cast sa kim se ja dopisujem ovde....Ako ovo nisu neuke izjave,onda stvarno ne znam.....Reptil nije isto sto i dinosaur,mada izgleda da to ovde ljudi nemaju pojma.

Slazem se s tobom. A evo svima za reptile tj. gmizavce
http://sr.wikipedia.org/wiki/Гмизавци
http://en.wikipedia.org/wiki/Reptile

pa da...njega uvek stave u podne, da crkava na vrućini...

Federer je igrao prvi mec na centralnom u 12 po engleskom vremenu. Djokovic je igrao kasnije. I ne pricaj vise gluposti u Engleskoj nije toplo ko u Australiji.

Za ATP listu boduje se ukupno 18 turnira, od toga su 12 obavezni: 4 Gren Slema + 8 Masters turnira, i na to se dodaje jos 6 najboljih ostvarenih rezultata; kada se govori o obaveznim turnirima to se odnosi na one tenisere koji na osnovu rejtinga imaju mesto u glavnom zrebu (kod ostalih je jednostavno 18 najboljih rezultata); ako iz nekog razloga na njima ne ucestvuju upisuje im se 0 za taj turnir;

Ne razumem, koji je smisao foruma ako ne razmena misljenja?...
Trebalo bi da svi tapsemo jedni druge po ledjima, sta li?... :dontunderstand:

Jeste forum za razmenu mišljenja, ali vama je svaki drugi post, svađa, prepucavanje, niko nešto objektivno da napiše..Jedan se cimne dirnu li mu Nadala, drugi Federera, treći Novaka...Ode pola članova zbog svađa... Eto, to je moje mišljenje. :P

Tu se slazem...
Ali, nisu otisli zbog svadja, vec zbog (ne)objektivnosti moderatora, toliko i sama vidis...
Sve sto je trebalo uraditi jeste pustiti narod da kaze sta misli...
Ali, ako nekog tenisera branis kao da ti je rod najrodjeniji, po cenu banovanja neistomisljenika, onda na forumu imas problem... Ma koliko Grizzly tvrdio drugacije...

BTW, Srle je zadrti RF-ovac, ali cu uvek procitati njegov post, jer tu ima sta za procitati...
Ne slazem se sa njim u dosta stvari, posebno sa onim postom o solidarnostima, ali definitivno zasluzuje da se obrati paznja...
Takav je bio i Nordic... napise pametnu, ali je bio krajnje neobjektivan moderator...
Medu je Grizzly oterao, to je meda sam rekao, i tu pametovanju nema mesta...
Ja nisam hteo otici samo zbog toga sto ne dam da mi neko na forumu brani bez ikakvog razloga jedino ono sta imam: glas...
Problem broj 2 ti je sto se sada ovde namnozilo dosta ljudi koji ipak pisu samo pisanija radi... i razvodnilo ovaj pdf...

BTW, Srle je zadrti RF-ovac, ali cu uvek procitati njegov post, jer tu ima sta za procitati...
Ne slazem se sa njim u dosta stvari, posebno sa onim postom o solidarnostima, ali definitivno zasluzuje da se obrati paznja...
Takav je bio i Nordic... napise pametnu, ali je bio krajnje neobjektivan moderator...
Medu je Grizzly oterao, to je meda sam rekao, i tu pametovanju nema mesta...
Ja nisam hteo otici samo zbog toga sto ne dam da mi neko na forumu brani bez ikakvog razloga jedino ono sta imam: glas...
Problem broj 2 ti je sto se sada ovde namnozilo dosta ljudi koji ipak pisu samo pisanija radi... i razvodnilo ovaj pdf...
Problem postoji i u tome sto mi po nekad branimo i moderatoru da ima svoj glas. Optuzujemo ga za pristrasnost i nesebicnu privrzenost nekome. Onda mu dodamo i drugu palicu u ruke (koju on u stvari nema) pa neistinito prezentiramo njegove odluke o banovanju. Nisam nikada primetio ni kod Nordica niti kod Grizzlyja da su nekoga banovali samo zato sto je navijao za nekog drugog. Misljenja sam da su korisnici nepotrebno "zadrti" u svojoj privrzenosti nekome a protivnika takodje apsolutno bespotrebno blate i kad imaju delimicnu pravdu a pogotovu kad nemaju.
Svako sebe ovde moze da prepozna, zbog toga nikoga nisam spomenuo.

Za Medu mi je zaista zao ako je otisao samo zbog toga sto mu se Grizzly zamerio. Vrednosti ovog foruma se ogledaju u kvalitetu korisnika, manje u kvalitetu moderatora. Ovaj drugi ima uzak krug delovanja. Moze da obrise post, da opomene, da da karton ili da banuje. Korisnik ima siroku skalu pisanog prezentiranja a ona ima cak elasticne granice pristojnosti i nepristojnosti. Stvar je samo uskladiti misao sa pisanom recju i nema problema za egzistenciju korisnika.

nisam privržena posebno ni jednom igraču, sem što navijam - prirodno - za naše kad igraju...grizzly je ok, bre...samo poneki nađe kolege 4umaši koriste oštre izraze...ne bi trebalo. tenis je lepo sport, pa bi i mi trebalo da budemo fini.:)
nego, šta li će tipsa da uradi protiv fiša......?

nisam privržena posebno ni jednom igraču, sem što navijam - prirodno - za naše kad igraju...grizzly je ok, bre...samo poneki nađe kolege 4umaši koriste oštre izraze...ne bi trebalo. tenis je lepo sport, pa bi i mi trebalo da budemo fini.:)
nego, šta li će tipsa da uradi protiv fiša......?
Ja bas trenutno pratim rezultat. Za sada se drzi dobro. 3:3. A iskreno, bez obzira sto je nas, mislim da ce da ga dobije.

Problem postoji i u tome sto mi po nekad branimo i moderatoru da ima svoj glas. Optuzujemo ga za pristrasnost i nesebicnu privrzenost nekome. Onda mu dodamo i drugu palicu u ruke (koju on u stvari nema) pa neistinito prezentiramo njegove odluke o banovanju. Nisam nikada primetio ni kod Nordica niti kod Grizzlyja da su nekoga banovali samo zato sto je navijao za nekog drugog. Misljenja sam da su korisnici nepotrebno "zadrti" u svojoj privrzenosti nekome a protivnika takodje apsolutno bespotrebno blate i kad imaju delimicnu pravdu a pogotovu kad nemaju.
Svako sebe ovde moze da prepozna, zbog toga nikoga nisam spomenuo.

Ne mogu da verujem da si ovo ozbiljno napisao; s druge strane, imajuci u vidu sta ti je tolerisao, a sto je meni izuzetno zasmetalo, ne vidim i zasto bi ti imao drugacije misljenje... Da se razumemo, nemam nista licno protiv tebe, ti si se samo nasao k'o kec na deset na moju pricu... Zabolelo je to sto se tebi nesto tolerise, a meni (ili nekom drugom, nije bitno) ne...
A zasto? Zasto je moj glas drugaciji od tvog?... Razumes?...
Istim "recima" smo pocastili razlicite tenisere... ja banovan, ti ne... dakle, dvostruki arsini...
:dontunderstand:

Za Medu mi je zaista zao ako je otisao samo zbog toga sto mu se Grizzly zamerio.

Meda je otisao jer se solidarisao sa ostalim "potlacenim"... To nije samo, to je, po meni, vrhunski gest... Ovde imas samo glas, pa ako ti i to oduzme, sta onda?... Recimo, Srle je potcenjivacki gledao na taj potez, jer, zaboga, niko nije suzu pustio kada je otisao "objektivni" Nordic (inace, Srletov drug sa pijanki)...

Vrednosti ovog foruma se ogledaju u kvalitetu korisnika, manje u kvalitetu moderatora.

Apsolutno se slazem. Kao i dobar sudija: najbolji je kad se ne prica o njemu, i pusti ljude da igraju svoju igru... Ovako je jedan tim digao halabuku, jer je sudija pristrasan, i deli kartone sakom i kapom... Kapiras?...

Ovaj drugi ima uzak krug delovanja. Moze da obrise post, da opomene, da da karton ili da banuje.

Pobogu, pa to je na forumu sva vlast koja ti treba! Sta bi jos, da moze da nas strelja?! :dash:
Sad vec uopste ne razmisljas o tome sta pises...

Korisnik ima siroku skalu pisanog prezentiranja a ona ima cak elasticne granice pristojnosti i nepristojnosti.

KAKO ONDA ZA ISTU STVAR JA BUDEM BANOVAN A TI NE?
Znas koje je objasnjenje imao? "Pa, znas, on je tu vec dugo, pa mu se tolerise..."
E, do mojega...

Stvar je samo uskladiti misao sa pisanom recju i nema problema za egzistenciju korisnika.

Slazem se, samo neka me pusti da pljujem po Presvetlom RF-u... kao ti onomad po Brajanima... A ne da iskace odjednom sa nekim "vaucerima" (ha, ha, vrhunska fora... :roll:)

I, za kraj, ovaj nas konacno slomio Greul-a u prvom setu :worth: ...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back