Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne stidim se ja vere u Boga, mogao bih da ti pričam i o nekim prednostima vernika, nego se stidim nenaučnih i glupih tvrdnji koje tu veru prate. Zamisli, ti ozbiljno čekaš na Njega i da vaskrsne sve mrtve. Zamišljam kako će biti lepo kada Isus dođe i opet pošalje svoje vaskrsle apostole da maznu magarca da bi ušao u Jerusalim a u brišućem letu protutnji neki F16.Zivot vise je od onoga sto vidis, svoj ces naci put kad vere se ne stidis!
Oj, katolicka crkva da...
Dakle,gospodo,tema je ateizam. Kako ste vi,postovani ateisti,dosli do zakljucka da Bog NE POSTOJI ?? Dajte neko iole ozbiljno objasnjenje....
Ma ne stidim se ja vere u Boga, mogao bih da ti pričam i o nekim prednostima vernika, nego se stidim nenaučnih i glupih tvrdnji koje tu veru prate. Zamisli, ti ozbiljno čekaš na Njega i da vaskrsne sve mrtve. Zamišljam kako će biti lepo kada Isus dođe i opet pošalje svoje vaskrsle apostole da maznu magarca da bi ušao u Jerusalim a u brišućem letu protutnji neki F16.![]()
Tako je, samo je tvoja prava, a onom džamija, a onom sinagoga, a onom..... I svi ste u pravu.
Postoji, znaci niko ne treba da te spasi? Ok...Odgovor je kratak i jasan.
Ne postoji, jer nema potrebe da postoji.
Da cekam, najveca greska kod vernika je: Hrist nece doci u mojoj generaciji'' a docice mi vec zivimo u tom vremenu
I ne Bogohuli
Ja ne kazem da smo samo mi u pravu, u svakoj denominaciji imas pravih vernika
Postoji, znaci niko ne treba da te spasi? Ok...
Baš naprotiv..imam utisak da uvek misle da če doći dok su živi...otuda valjda stalno neka proročanstva o kraju sveta..
od smrti i vecnog ognja...Čega da me spasi?
A ti navedi potrebu njegovog postojanja..
Teorija evolucije je nedokazana i ne moze biti dokazana.Ovaj te smajli vadi pa se vidi da si, ipak, shvatio suštinu. Ali za svaki slučaj: Teorija evolucije danas (za tebe) isto što i Heliocentrična teorija onda za Lutera.
Ovo u zagradi znači da ne znaš da je TE zvanično priznata u katoličanstvu i da postoji Finalistička teorija koja "pere" obraz Šestodnevu.
Evo i tebi ovaj link, u njemu je sve jasno: http://forum.krstarica.com/showthre...-paranoja-zašto-treba-da-nas-bude-briga-za-to
Odbacuješ ga! Pa znao sam.![]()
Molicu se za tebe... zao mi te je...
Ako, ako.. za svaki slučaj![]()
a kakve koristi bog ima od toga da u njega verujem? jel mu se tako povećava vlast?![]()
A zasto nema potrebe da postoji? Ko je onda stvorio svijet?Odgovor je kratak i jasan.
Ne postoji, jer nema potrebe da postoji.
necemo takoima i tamo pravih vernika, koji ne priznaju papu niti se mole Mariji...
imao sam prilike da vidim
A zasto nema potrebe da postoji? Ko je onda stvorio svijet?
Ok...Pa sad,ja sam pricao o crkvi kao ustanovi a ne o vjernicima![]()
A zasto nema potrebe da postoji? Ko je onda stvorio svijet?
ko e sad pa toj?
a ko je onda stvorio Boga?
Bog postoji oduvek. Zašto ne skratimo postupak i kažemo da univerzum postoji oduvek.
Znači Bog je stvoren? Zašto onda ne skatimo i kažemo da je univerzum stvoren.
Pročitaj Kosmos Karla Segana
Bog je stvorio sve!
On je oduvek i zauvek!

Procitaj Bibliju,bice ti bolje.