Ateizam

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zivot vise je od onoga sto vidis, svoj ces naci put kad vere se ne stidis!
Ma ne stidim se ja vere u Boga, mogao bih da ti pričam i o nekim prednostima vernika, nego se stidim nenaučnih i glupih tvrdnji koje tu veru prate. Zamisli, ti ozbiljno čekaš na Njega i da vaskrsne sve mrtve. Zamišljam kako će biti lepo kada Isus dođe i opet pošalje svoje vaskrsle apostole da maznu magarca da bi ušao u Jerusalim a u brišućem letu protutnji neki F16.:D

Ma ne stidim se ja vere u Boga, mogao bih da ti pričam i o nekim prednostima vernika, nego se stidim nenaučnih i glupih tvrdnji koje tu veru prate. Zamisli, ti ozbiljno čekaš na Njega i da vaskrsne sve mrtve. Zamišljam kako će biti lepo kada Isus dođe i opet pošalje svoje vaskrsle apostole da maznu magarca da bi ušao u Jerusalim a u brišućem letu protutnji neki F16.:D

Da cekam, najveca greska kod vernika je: Hrist nece doci u mojoj generaciji'' a docice mi vec zivimo u tom vremenu

I ne Bogohuli

Baš naprotiv..imam utisak da uvek misle da če doći dok su živi...otuda valjda stalno neka proročanstva o kraju sveta..

pa to vecina tako... no u Bibliji TACNO PISE DA SE NE ZNA DAN I CAS; I DA CE BITI KAO LUPEZ U NOCI
Čega da me spasi?
A ti navedi potrebu njegovog postojanja..
od smrti i vecnog ognja...
citaj ranije pstove, ne mogu vise da pisem jedno te isto...

Ovaj te smajli vadi pa se vidi da si, ipak, shvatio suštinu. Ali za svaki slučaj: Teorija evolucije danas (za tebe) isto što i Heliocentrična teorija onda za Lutera.
Ovo u zagradi znači da ne znaš da je TE zvanično priznata u katoličanstvu i da postoji Finalistička teorija koja "pere" obraz Šestodnevu.
Evo i tebi ovaj link, u njemu je sve jasno: http://forum.krstarica.com/showthre...-paranoja-zašto-treba-da-nas-bude-briga-za-to
Odbacuješ ga! Pa znao sam.:D
Teorija evolucije je nedokazana i ne moze biti dokazana.
Katolicka crkva je sama po sebi zlo.

A zasto nema potrebe da postoji? Ko je onda stvorio svijet?

a ko je onda stvorio Boga?
Bog postoji oduvek. Zašto ne skratimo postupak i kažemo da univerzum postoji oduvek.
Znači Bog je stvoren? Zašto onda ne skatimo i kažemo da je univerzum stvoren.
Pročitaj Kosmos Karla Segana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back