gost 202039
Poznat
- Poruka
- 7.122
Ha, ha, ha. Ovo je suprotno evoluciji jer po njoj jedno evoluira u više.
Pa dobro jutro da je suprotno..kad si ti čuo da Bog i evolucija mogu zajedno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ha, ha, ha. Ovo je suprotno evoluciji jer po njoj jedno evoluira u više.
Ne radi se o tome da li mi se nesto svidja,nego o tome da odredjene "teorije" nemaju nikakvu osnovu. I zato su kvazinaucne i odbacujem ih.
Očigledno da nisi pročitao priloženi link i nisi razmislio o onom delu iz istorije koji sam naveo. Martin Luter je Kopernika nazvao ludom koja radi protiv Biblijskih istina. Danas je jasno ko je od njih dvojica bio luda. Zato, ipak obazrivo, prilikom tih tvojih odbacivanja otkrića koja su protiv tvojih istina.

Očigledno da nisi pročitao priloženi link i nisi razmislio o onom delu iz istorije koji sam naveo. Martin Luter je Kopernika nazvao ludom koja radi protiv Biblijskih istina. Danas je jasno ko je od njih dvojica bio luda. Zato, ipak obazrivo, prilikom tih tvojih odbacivanja otkrića koja su protiv tvojih istina.

Samo sam se našalio u vezi sa tvojom šalom.Pa dobro jutro da je suprotno..kad si ti čuo da Bog i evolucija mogu zajedno![]()
Jevandjelje po FIlipu? To onaj apokrif sto su napisali gnostici (nadahnuti sotonom) da bi se rugali Bogu i Hristu?![]()
Zato, ipak obazrivo, prilikom tih tvojih odbacivanja otkrića koja su protiv tvojih istina.
Bolje te nasao. Tu sam ja negde okolo.Dobro dosao Stnco, dugo te nije bilo
Samo se ti opusti, vec nista novo za diskutovanje, vec si to vise puta prosao. Ateisti ponovo postaju interesantni teistima
![]()
Mojih istina?? Kojih mojih istina?
Gospod je Istina koja ce vas osloboditi!
Kako? I od čega?

Eto, o ovim tvojim istinama i pričam. Samo pazi, Luter je Kopernika nazvao ludom, a ti ih zoveš "demonizvani naučnici".Dovoljno mi je bilo ovo da vidim: "evolutionary-adaptive cognitive functions" i "Some evolutionary theorists have suggested that Darwinian natural selection may have ...." bla-bla-bla...
Od svih teskoca ovog svijeta.
A kako-probaj pa ce ti se kazati![]()

U doba Lutera nije bilo teorije evolucijeEto, o ovim tvojim istinama i pričam. Samo pazi, Luter je Kopernika nazvao ludom, a ti ih zoveš "demonizvani naučnici".
Važi, nema razlike po tebi, ali suština je da je vreme pokazalo da je Luter bio lud a ne Kopernik.''
Pa koja e razila, sekoj um kojot e pod uticaj na deomoe e ''lud''.
Ovaj te smajli vadi pa se vidi da si, ipak, shvatio suštinu. Ali za svaki slučaj: Teorija evolucije danas (za tebe) isto što i Heliocentrična teorija onda za Lutera.U doba Lutera nije bilo teorije evolucije![]()
Oj
da luter nije bio pokrenut Bozijim Duhom, danas bi imali vreme kako e bilo vo toj stolec,
el ti uopce znaes kaj e uradio?
E ovo ti je biser nad biserima. U dobrom delu Srednjeg veka hrišćanstvo je sputavalo nauku, a ti ovako pišeš.Oj
da luter nije bio pokrenut Bozijim Duhom, danas bi imali vreme kako e bilo vo toj stolec,
el ti uopce znaes kaj e uradio?
A da li je i ovo gordost?NE, ja govorim vise jezika, ali nekad volim da kombinujem kajkavski sa makedonskim nekako idu zajedno
E ovo ti je biser nad biserima. U dobrom delu Srednjeg veka hrišćanstvo je sputavalo nauku, a ti ovako pišeš.
No, da ja tebe pitam, da li ti shvataš da su ti razmišljanja ista kao i Luterova a ti živiš u XXI veku?
A da li je i ovo gordost?