ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slavimo Saturnalije, karnevalska atmosfera :vatromet::heart2::vatromet:

- - - - - - - - - -

:lol:
Slavimo:worth:
moj drug je pre dvaest godina u Istri naleteo na prave Saturnalije
i to nije bio zatvoreni kult, već uobičajena tradicija međ stanovništvom
ne bih da opisujem, ''malčice'' je morbidan

- - - - - - - - - -

Što je i razlog zašto nikada nisam želeo da budem mod. :)
to mi svi kažu
al na sreću ima i vrlo lepih stvari u ovome

- - - - - - - - - -

Мене Сатурн у стријелцу не тангира уопште ал` зато кад крене у јарца мислим да ће бити шоу програм :zelenko2:
on je ipak TVOJ
ako ne pravi loše aspekte i ne mora da bude strašno
dapače!
nije baš veselje, ali je vrlo koristan

on je ipak TVOJ
ako ne pravi loše aspekte i ne mora da bude strašno
dapače!
nije baš veselje, ali je vrlo koristan

Читам мало Сатурновом повратаку; има још ал` није на одмет.

Они каменчићи нису ни јефтини. Свиђа ми се онај што си рекла за крв; потопиш га у воду а он поцрвени.

Baš me zanima šta su radili? :eek:
Neću insistirati da pišeš o tome, ali ako nekada budeš raspoložena, napiši koji redČiČ
moj drug je otišao u Istru da se posveti gajenju koza i spravljanju lekovitih sredstava od njihovog mleka
inače je po profesiji lekar
i zbog koza je držao i jarca, naravno
međutim, jarac je veoma nezgodan (za razliku od koza) i ovog mog je više puta jurio oko kuće
i zato ga je prodao meštanima
a oni ga zovu na čast povodom Saturnalija gde su jeli žive testise tog jarca:eek::eek::eek::(:(:(
Još moj siroti drug vegetarijanac
kad nije umro od užasa
i to nije pojedinačan slučaj, več običaj u manjim sredinama, naravno

- - - - - - - - - -

agatha, šta je lepo u tome biti mod?
e pa sad...mozak mi je na leru....samo što mi nisu gosti došli....celo popodne ovde piskaram
drugom prilikom ću ti objasniti

moj drug je otišao u Istru da se posveti gajenju koza i spravljanju lekovitih sredstava od njihovog mleka
inače je po profesiji lekar
i zbog koza je držao i jarca, naravno
međutim, jarac je veoma nezgodan (za razliku od koza) i ovog mog je više puta jurio oko kuće
i zato ga je prodao meštanima
a oni ga zovu na čast povodom Saturnalija gde su jeli žive testise tog jarca:eek::eek::eek::(:(:(
Još moj siroti drug vegetarijanac
kad nije umro od užasa
i to nije pojedinačan slučaj, več običaj u manjim sredinama, naravno

- - - - - - - - - -
:sad2::huh:

mile, dve stvari:
1. ne možete stvari tako shvatati lično, koliko god da razumem da ste imali gubitak. Ipak ovo nije tema za to...
2. na forumu se ne persira...

- - - - - - - - - -

A što se tiče tumačenja moje natalne zahvaljujem se svima ( čak i Kamaelu koji je pokazao svoje pravo lice kada sam mu svojevremeno prigovorio na ponašanju pa počeo da izmišlja kako sam homić, lopov i šta već ne...) i mislim da to više neću tražiti iz prostog razloga što sam nakon ovih silnih godina čačkanja po sopstvenom horoskopu shvatio sledeće - to mi neće pomoći da rešim svoje životne probleme. Možda baš zato što se horoskop ne može zaj...ti. :) Svako svoj križ nosi...

Hajde onda da ne kosirtimo i zabranimo raspravu o simbolu krsta. Pod tim simbolom izvršen je užasan genocid nad severnoameričkim i južnoameričkim Indijancima i afričkom crnom populacijom, da ne govorim o ropstvu. Petokraku takođe, jer je pod tim simbolom ubijeno mnogo više ljudi, trideset miliona samo u komunističkoj Rusiji, a porobljeno i držano u strahu i siromaštvu pola Evrope. Svastika je veoma, veoma star simbol, zloupotrebljen od strane grupe psihopata i ubica, kao i mnogi drugi simboli.

Hajde onda da ne kosirtimo i zabranimo raspravu o simbolu krsta. Pod tim simbolom izvršen je užasan genocid nad severnoameričkim i južnoameričkim Indijancima i afričkom crnom populacijom, da ne govorim o ropstvu. Petokraku takođe, jer je pod tim simbolom ubijeno mnogo više ljudi, trideset miliona samo u komunističkoj Rusiji, a porobljeno i držano u strahu i siromaštvu pola Evrope. Svastika je veoma, veoma star simbol, zloupotrebljen od strane grupe psihopata i ubica, kao i mnogi drugi simboli.

Potuno isto sam htela da napišem o mnogim zloupotrebama verskih i ostalih simbola
A obaška što se sećam još iz osnovne škole u koju sam išla u doba SFRJ, da su nas učili da je Hitler zloupotrebio svastiku i da to. NIJE autentični naci simbol
Kao i Runa Sowilo
Al ti to još bolje znaš
Baš sad sam izvukla Sowilo
Trebaće mi:)

Sta znam, nije im vredelo nista. Njih je Uran dotukao, a Pluton unakazio. Ne znam koliko stotina hiljada zena su rusi silovali.

Super za strelceve :mrgreen:. Jos jedan Ainur se pridruzuje.

'Ladno su SSovci pokrali i rune za svoja nedela. Toga sen isam setio. Sta su time hteli da postignu?

Moć, kao što reče Agata. Ali takva moć ne može dugo da se zloupotrebljava. Runa S, odnosno Sowilo ili Sigel, služi, pored ostalog, kao simbol jedinstva između sveta mrtvih, sveta bogova i srednje zemlje.Sam njen oblik ukazuje na to. E sad, jedna magijsko-filosofska paradigma u kojoj je ta runa imala velik značaj jeste Lebensphilosophie, čiji je tvorac nemački filosof Ludwig Klages, član tzv. Kosmiker-Kreisa (kosmičkog kruga/kružoka) čiji su članovi bili Schuler, Jung i još neki. Oni su zastupali pgansku ideju "offenes Leben", odnosno ideju da mrtvi još uvek žive i sa njima je moguće kontaktirati ne u smislu prizivanja duhova, već kao sa svestima koje su oslobođene ograničenja i koje služe kao prenosnici mudrosti i znanja nama koji smo još uvek u telu.To je ukratko o tome. E sad uporedite tu filosofiju sa filosofijom SS koja je podrazumevala seksualni odnos između plavog, viskog esesovca sa plavom, visokom Nemicom na grobu nekog od nemačkih junka ili ratnika, kako bi duh i sila tog ratnika ušla u novozačeto dete....

Sta znam, nije im vredelo nista. Njih je Uran dotukao, a Pluton unakazio. Ne znam koliko stotina hiljada zena su rusi silovali.

Super za strelceve :mrgreen:. Jos jedan Ainur se pridruzuje.

Ima film o tome
Mislim silovanju Nemica
mnogi Berlinci su pola Rusi jer su silovane skoro SVE žene
Da napomenem, da opet ne bude zlurade pogrešne interpretacije
Ne podržavam silovanje
Ne mrzim Ruse
Ne branim Nemce
Žao mi je što se odvratni rat ikad i odigrao!

Moć, kao što reče Agata. Ali takva moć ne može dugo da se zloupotrebljava. Runa S, odnosno Sowilo ili Sigel, služi, pored ostalog, kao simbol jedinstva između sveta mrtvih, sveta bogova i srednje zemlje.Sam njen oblik ukazuje na to. E sad, jedna magijsko-filosofska paradigma u kojoj je ta runa imala velik značaj jeste Lebensphilosophie, čiji je tvorac nemački filosof Ludwig Klages, član tzv. Kosmiker-Kreisa (kosmičkog kruga/kružoka) čiji su članovi bili Schuler, Jung i još neki. Oni su zastupali pgansku ideju "offenes Leben", odnosno ideju da mrtvi još uvek žive i sa njima je moguće kontaktirati ne u smislu prizivanja duhova, već kao sa svestima koje su oslobođene ograničenja i koje služe kao prenosnici mudrosti i znanja nama koji smo još uvek u telu.To je ukratko o tome. E sad uporedite tu filosofiju sa filosofijom SS koja je podrazumevala seksualni odnos između plavog, viskog esesovca sa plavom, visokom Nemicom na grobu nekog od nemačkih junka ili ratnika, kako bi duh i sila tog ratnika ušla u novozačeto dete....

Jedna VELIKA REPKA ovako jer sa telefona ne mogu da ih dajem
A u klasičnom izgledu Krste na koji mogu da pređem, moram stalno da uvećavam tekst i oči mi ispadoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back