- Poruka
- 112.296
o daA štaš, nije lako zaraditi za letovanje...![]()

baš mlatim pare
na uši mi cure

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o daA štaš, nije lako zaraditi za letovanje...![]()
u pravu si
al ti možeš da se diskonektuješ ako vidiš svađu, a ja moram da je rešavam
SlavimoSlavimo Saturnalije, karnevalska atmosfera
- - - - - - - - - -
![]()
to mi svi kažuŠto je i razlog zašto nikada nisam želeo da budem mod.![]()
on je ipak TVOJМене Сатурн у стријелцу не тангира уопште ал` зато кад крене у јарца мислим да ће бити шоу програм![]()
on je ipak TVOJ
ako ne pravi loše aspekte i ne mora da bude strašno
dapače!
nije baš veselje, ali je vrlo koristan
moj drug je otišao u Istru da se posveti gajenju koza i spravljanju lekovitih sredstava od njihovog mlekaBaš me zanima šta su radili?
Neću insistirati da pišeš o tome, ali ako nekada budeš raspoložena, napiši koji redČiČ
e pa sad...mozak mi je na leru....samo što mi nisu gosti došli....celo popodne ovde piskaramagatha, šta je lepo u tome biti mod?
ja ne slavim slaveNije frka. Sretna slava! ( ako je to razlog dolaska gostiju )
moj drug je otišao u Istru da se posveti gajenju koza i spravljanju lekovitih sredstava od njihovog mleka
inače je po profesiji lekar
i zbog koza je držao i jarca, naravno
međutim, jarac je veoma nezgodan (za razliku od koza) i ovog mog je više puta jurio oko kuće
i zato ga je prodao meštanima
a oni ga zovu na čast povodom Saturnalija gde su jeli žive testise tog jarca
Još moj siroti drug vegetarijanac
kad nije umro od užasa
i to nije pojedinačan slučaj, več običaj u manjim sredinama, naravno
- - - - - - - - - -
![]()
ja ne slavim slave
goste imam skoro svakodnevno jer sam druželjubiva persona
^ Zahvaljujem Trumanu, Agathi i Ulmo na racionalnom razmisljanju.
Hajde onda da ne kosirtimo i zabranimo raspravu o simbolu krsta. Pod tim simbolom izvršen je užasan genocid nad severnoameričkim i južnoameričkim Indijancima i afričkom crnom populacijom, da ne govorim o ropstvu. Petokraku takođe, jer je pod tim simbolom ubijeno mnogo više ljudi, trideset miliona samo u komunističkoj Rusiji, a porobljeno i držano u strahu i siromaštvu pola Evrope. Svastika je veoma, veoma star simbol, zloupotrebljen od strane grupe psihopata i ubica, kao i mnogi drugi simboli.
'Ladno su SSovci pokrali i rune za svoja nedela. Toga sen isam setio. Sta su time hteli da postignu?
'Ladno su SSovci pokrali i rune za svoja nedela. Toga sen isam setio. Sta su time hteli da postignu?
Sta znam, nije im vredelo nista. Njih je Uran dotukao, a Pluton unakazio. Ne znam koliko stotina hiljada zena su rusi silovali.
Super za strelceve. Jos jedan Ainur se pridruzuje.
Moć, kao što reče Agata. Ali takva moć ne može dugo da se zloupotrebljava. Runa S, odnosno Sowilo ili Sigel, služi, pored ostalog, kao simbol jedinstva između sveta mrtvih, sveta bogova i srednje zemlje.Sam njen oblik ukazuje na to. E sad, jedna magijsko-filosofska paradigma u kojoj je ta runa imala velik značaj jeste Lebensphilosophie, čiji je tvorac nemački filosof Ludwig Klages, član tzv. Kosmiker-Kreisa (kosmičkog kruga/kružoka) čiji su članovi bili Schuler, Jung i još neki. Oni su zastupali pgansku ideju "offenes Leben", odnosno ideju da mrtvi još uvek žive i sa njima je moguće kontaktirati ne u smislu prizivanja duhova, već kao sa svestima koje su oslobođene ograničenja i koje služe kao prenosnici mudrosti i znanja nama koji smo još uvek u telu.To je ukratko o tome. E sad uporedite tu filosofiju sa filosofijom SS koja je podrazumevala seksualni odnos između plavog, viskog esesovca sa plavom, visokom Nemicom na grobu nekog od nemačkih junka ili ratnika, kako bi duh i sila tog ratnika ušla u novozačeto dete....