ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pogrešno sam boldovao od umora, mislio sam na posmatrače :D
veruj mi pre razumem isprovocirane ljude sa neprimerenim reakcijama nego sindrom obožavanja Reality show-a
ali takvih je najviše
jedni se pljuju i oči vade a drugi to prate kao najzanimljiviju stvar u Univerzumu
ja ne spadam ni u jedne ni u druge
mada i meni je kratak fitilj, dešavalo mi se i da se pokačim i da planem
a kad bih ja pokazala kako gadna umem da budem, krstili bi se i čudili
No moj cilj u životu je da tu osobinu promenim ili bar donekle obuzdam, a ne da je negujem
Zato od frka bežim
da se punim tuđom negativnom energijom?
ili da istresam svoje frustracije i čemer na druge?
ne želim!
i generalno me tuđi životi ne zanimaju

- - - - - - - - - -

[QUOTE="Gogilli";31593981]Koja je jako mirna i ič se ne svadja :D

:zag:[/QUOTE]
ti znaš da meni sve naleću za najdraže osobe takvi ''mirni'' kojima je svađa nepoznanica:zcepanje:

veruj mi pre razumem isprovocirane ljude sa neprimerenim reakcijama nego sindrom obožavanja Reality show-a
ali takvih je najviše
jedni se pljuju i oči vade a drugi to prate kao najzanimljiviju stvar u Univerzumu
ja ne spadam ni u jedne ni u druge
mada i meni je kratak fitilj, dešavalo mi se i da se pokačim i da planem
a kad bih ja pokazala kako gadna umem da budem, krstili bi se i čudili
No moj cilj u životu je da tu osobinu promenim ili bar donekle obuzdam, a ne da je negujem
Zato od frka bežim
da se punim tuđom negativnom energijom?
ili da istresam svoje frustracije i čemer na druge?
ne želim!
i generalno me tuđi životi ne zanimaju

A ja na primer ne razumem osobe koje imaju konstantnu potrebu za provociranjem na onaj prizeman način. Sa takvim svojim ponašanjem u meni na kraju izazovu žaljenje jer dodjem do zaključka da i nisu baš u vinklu i da u stvari najveći problem imaju sami sa sobom.
Čak i u svadji treba imati neki kodeks i ne zadirati u neke stvari ali ima nas raznih.

ti znaš da meni sve naleću za najdraže osobe takvi ''mirni'' kojima je svađa nepoznanica:zcepanje:

ja numem da se svadjam :whistling:

[QUOTE="Gogilli";31594045]A ja na primer ne razumem osobe koje imaju konstantnu potrebu za provociranjem na onaj prizeman način. Sa takvim svojim ponašanjem u meni na kraju izazovu žaljenje jer dodjem do zaključka da i nisu baš u vinklu i da u stvari najveći problem imaju sami sa sobom.
Čak i u svadji treba imati neki kodeks i ne zadirati u neke stvari ali ima nas raznih.

ja numem da se svadjam :whistling:[/QUOTE]
numeš, numeš
:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Mene praćenje tih rasprava uopšte ne puni negativnošću...možda se čak i osećam bolje. U fazonu - nije samo meni loše ( iako mi zapravo nije loše ) nego i drugima...muko moja pređi na drugoga. :)

Mene praćenje tih rasprava uopšte ne puni negativnošću...možda se čak i osećam bolje. U fazonu - nije samo meni loše ( iako mi zapravo nije loše ) nego i drugima...muko moja pređi na drugoga. :)
verovatno je to razlog i kod mnogih drugih....
ja drugačije funkcionišem....
a rasprave su mi zanimljive samo ako su duhovite
a to je retko
mada iskreno, ovo je moj savet, ne teram te da ga prihvataš - nisam sigurna da je to ispravan a i efikasan način da se čovek rastereti
možda samo tako deluje
a u suštini su to negativne vibracije koje realno nikom ništa dobro ne donose
samo ne mogu svi da detektuju kad se napune time
ja mogu

Mene jedino može povrediti neko do koga mi je stalo, čije mišljenje mi je važno, ostali samo pucaju u prazno.
U svadju udjem jer kao što sam skoro izjavila, ne dozvoljavam svakoj šuši da vežba na meni svoju zlobnu jezičinu i bolesne frustracije.

Ne sumnjam da ima i boljih načina...
Moguće da si prirodan empat. Mada, to su i meni govorili pa ne reagujem mnogo na te negativnosti.
donekle
a donekle sam se uverila i potvrdila i u literaturi i u usmenim Učenjima, da realno NIKOM ne može da energetski koristi čak i samo posmatranje tuđeg besa, mržnje i pakosti, sem kao primer kako se ne treba ponašati i koji ne treba slediti
naš mozak a i aura ih percepira

Zato što ne treba da dozvolimo da negativne stvari iz našeg okruženja utiču na nas...
a tu si u pravu....:)
ali ja gledam da izbacim iz okuženja sve što je u mojoj moći da izbacim a negativno je, tu spada i sklanjanje od energetskih vampira kojih ima mnogo vrsta
moramo se i energetski zaštiti, a malo ljudi na to obraća pažnju
seti se ''Paklene pomorandže'':D, kad se čovek stalno izlaže brutalnim scenama
no sa ovom mojoj pričom podsećam na Don Kihota :zcepanje:

u pravu si:zag:
al ti možeš da se diskonektuješ ako vidiš svađu, a ja moram da je rešavam

post-30824-Jack-Nicholson-Creepy-Nodding-SRXv.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back