ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Link koji si postavio, nemci su u jednoj karti jarac a u sledecim blizanci, vodolija. To ti nije nikakav dokaz za tvrdnju da su nemci znak jarca. Niti to sto u jednoj od tih nekoliko karata imaju Marsa u jarcu.

KAo neko ko se ozbiljno bavi astrologijom,morao bi znati,da svaka planeta koja se nadje u nekom znaku,prima na "svoj" nacin osobine planeta koje imaju sjediste,egzaltaciju,egzil i pad u tom znaku,sto znaci da npr Sunce u JArcu automatski u sebi sadrzi osobine jakog SAturna i egzaltiranog MArsa,pa ne mora i sam Mars da bude tamo.
Njemacka je kao moderna nacionalna drzava nastala 18 januara 1861 godine(So tacno na stepenu egzaltacije MArsa),i po tome je Jarac,sto se zaista moze primjetiti i po nacinu zivota kakav zive Njemci,vec navedoh Jarcevske osobine po kojima su i te kako prepoznatljivi.
Poznata Njemacka disciplina i odgovornost,pa mislim da bi samo ova dva termina bila dovoljna da se lako moze uvidjeti kojem horoskopskom znaku pripadaju,mada ostavljam svakome naravno neka sam prosudi.Najgore je mehanicki prepisivati tvrdnje i astro hipoteze,neprovjerene u praksi.

Poslednja izmena:
Njemacka je kao moderna nacionalna drzava nastala 18 januara 1861 godine(So tacno na stepenu egzaltacije MArsa),i po tome je Jarac

Egzaltacija Marsa, da. Mars je vladar Ovna do je sam Mars u svom sedistu, u znaku Ovna.
Ovo navedeno je jace od suncevog znaka u Jarcu. Upliv Ovna u karti koji si prilozio jaci je od suncevog znaka jer je i sama egzaltacija Sunca u znaku Ovna.

Njemacka je kao moderna nacionalna drzava nastala 18 januara 1861 godine(So tacno na stepenu egzaltacije MArsa),i po tome je Jarac

Ide decak u skolu, prva ocena mu bila pcelica, druga dvojka a treca petica. Da li je decak odlikas? Daleko od toga.
Nasao si jednu kartu a i ona sama ukazuje da je jaci znak Ovna i tvrdis po jednoj egzaltaciji u toj karti da je taj znak? Imas fetis na jarceve to sam ti rekao jos pre nekoliko meseci i jos se toga nisi oslobodio.

Dodatni parametar koji ce tvoju teoriju da baci u sunovrat je polozaj Meseca u toj karti Nemacke po kojoj tvrdis da su jarcevi, e pa dragi decko, oni to nisu.

Iz razloga jer je Mesec tog dana u konjukciji stepenu egzaltacije Marsa u Ovnu, sa samim Marsom u tom istom znaku. Mesec kao sto i sam znas, mada je moguce i da ne znas, nosi narodnu masu.

- - - - - - - - - -

Zato sto je narod bio ovnovskog temperamenta, zato ga je bilo moguce lako i potpaliti da su prvi, najaci i izabrani.

Jeste, svi se slazu da je Nemacka Ovan samo sto Denis kaze da nije. Ljudi kojima sam radio karte a vezano za njihov zivot i rad u inostranstvu, kod svih je naglasen znak Ovan ili vladar Mars a da su u Nemackoj. Za Ameriku se skoro pa uvek pokazuje znak Blizanci.

zanimljivo je da su u Drugom svetskom sva tri diktatora rođena u vatrenim znacima - Hitler - Ovan, Nemačka - Ovan, Musolini - Lav, a čitala sam da Italijom vladaju dvojno Lav i Blizanci, i Franko - Strelac, Španija - Strelac

Italija jeste jeste Lav, ali od oblasti do oblasti ima manjih razlika Lombardija i Sardinija su Blizanci. Sicilija Lav. Uglavnom uvek je bitan onaj znak države, a oblasti manje-više...
tako ja msm, da se odmah ogradim :lol::lol::lol:

u mojoj karti nisu naglasheni ovan i mars, a u nemachkoj sam... e sad moze samo da ispadne da ne zivim i radim...:p
jedno je sigurno, disciplina jeste jedna od najachih odlika nemaca...
Možda ti je naglašen Jupiter ili 9. polje...ne mora uvek da se vidi precizno koja je zemlja u pitanju, već samo život u inostranstvu...Verovatno si baš u Nemačkoj zbog karme....
:cmok2:

Poslednja izmena:
Jeste, svi se slazu da je Nemacka Ovan samo sto Denis kaze da nije. Ljudi kojima sam radio karte a vezano za njihov zivot i rad u inostranstvu, kod svih je naglasen znak Ovan ili vladar Mars a da su u Nemackoj. Za Ameriku se skoro pa uvek pokazuje znak Blizanci.

KameL , jako me zanimaju koji znaci vladaju kojim drzavama :) da li bi napisao nesto o tome (uopsteno) ;)

inace , ja nikad nisam bila u Nemackoj iako mi je Mars na vrhu IX kuce(doduse u Raku):gace:

- - - - - - - - - -

hahaha ... na slici je tip isti Milan Tarot :hahaha:

zanimljivo je da su u Drugom svetskom sva tri diktatora rođena u vatrenim znacima - Hitler - Ovan, Nemačka - Ovan, Musolini - Lav, a čitala sam da Italijom vladaju dvojno Lav i Blizanci, i Franko - Strelac, Španija - Strelac

Hitler nije Ovan nego je Bik

http://www.astro.com/astro-databank/Hitler,_Adolf

Karta rodden rating AA,sto znaci da je milion % tacna,i nema nista gore kada ljudi dodju na astro teme i pocnu pisati neistine,toliko podataka na netu,da je nemoguce promasiti ko se potrudi.Ovan je znak koji nije dao jednog velikog diktatora nikada,i zasto bi to bio Hitler,a 1 dekada Bika je dala SAdama Huseina,Lenjina,SAlazara itd,Hitler je imao i konjukciju Jupitera i Mjeseca u Jarcu,na zvjezadnoj maglini FAciesu,najagresivnijem objektu na nebu,a imao je i SAturn na Mcu.

DA bi se razgpovaralo o astrologiji mora se bolje poznavati istorija

Ko je vodio JApance u 2 svjestkom ratu

http://en.wikipedia.org/wiki/Hideki_Tojo
Hideki Tojo,zvani "zilet",koji je uveo JApan u 2 svjetski rat,naredio napad Japanske avijacije na Americki Pearl HArbur.

Ko je proglasen "organizatorom pobjede" nad fasizmom u 2 svjetskom ratu i ko je vodio sve saveznicke snage u tom ratu?

http://en.wikipedia.org/wiki/George_Marshall

U 1 svjetskom ratu Britance vodio ovaj covjek

http://en.wikipedia.org/wiki/David_Lloyd_George

Amerikance ovaj

http://en.wikipedia.org/wiki/Woodrow_Wilson

Musolini je bio toliki vodja da je izgubio rat za nepune 3 godine,i toliko je omiljen bio da su ga TAlijani objesili naglavacke u centru Rima.

Evo ko je najveci diktator 20 vijeka

http://www.telegraf.rs/vesti/815418-top-10-ovo-su-najsuroviji-diktatori-u-istoriji-foto

MAo 1,Tojo 5ti :D
Fol Musolini :D.I Milosevica nabroj,haha.

francuska je lav
a za srbiju nemam pojma....koji datum uzeti?

Uzima se 4 januar 11??,ne znam godinu tacnu,ali po meni Srbija nema nikakve veze sa znakom Jarca,osim mozda sklonost ka humoru,sto veze Srbiju sa Englezima.I jedini i drugi imaju najjacu humorosticku skolu u Evropi.
Francuska bi mogla biti Lav,jer su prepoznatljivi po toj vrsti excentricnosti,Francuski poljubac(LAv je vladar 5 polja,ljubav),Pariz grad svjetlosti(Lav je simbolicki svjetlo u astrologiji),pa je NApoleon bio LAv(sa Mjesecom u JArcu),i ovaj sadasnji Holand je LAv,takodjer sa Mjesecom u Jarcu.TAko da mislim da Francuska jeste Lav.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back