denis33
Primećen član
- Poruka
- 994
Link koji si postavio, nemci su u jednoj karti jarac a u sledecim blizanci, vodolija. To ti nije nikakav dokaz za tvrdnju da su nemci znak jarca. Niti to sto u jednoj od tih nekoliko karata imaju Marsa u jarcu.
KAo neko ko se ozbiljno bavi astrologijom,morao bi znati,da svaka planeta koja se nadje u nekom znaku,prima na "svoj" nacin osobine planeta koje imaju sjediste,egzaltaciju,egzil i pad u tom znaku,sto znaci da npr Sunce u JArcu automatski u sebi sadrzi osobine jakog SAturna i egzaltiranog MArsa,pa ne mora i sam Mars da bude tamo.
Njemacka je kao moderna nacionalna drzava nastala 18 januara 1861 godine(So tacno na stepenu egzaltacije MArsa),i po tome je Jarac,sto se zaista moze primjetiti i po nacinu zivota kakav zive Njemci,vec navedoh Jarcevske osobine po kojima su i te kako prepoznatljivi.
Poznata Njemacka disciplina i odgovornost,pa mislim da bi samo ova dva termina bila dovoljna da se lako moze uvidjeti kojem horoskopskom znaku pripadaju,mada ostavljam svakome naravno neka sam prosudi.Najgore je mehanicki prepisivati tvrdnje i astro hipoteze,neprovjerene u praksi.
Poslednja izmena: