ASTRO CAFFE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Egzaltacija Marsa, da. Mars je vladar Ovna do je sam Mars u svom sedistu, u znaku Ovna.
Ovo navedeno je jace od suncevog znaka u Jarcu. Upliv Ovna u karti koji si prilozio jaci je od suncevog znaka jer je i sama egzaltacija Sunca u znaku Ovna.

Ide decak u skolu, prva ocena mu bila pcelica, druga dvojka a treca petica. Da li je decak odlikas? Daleko od toga.
Nasao si jednu kartu a i ona sama ukazuje da je jaci znak Ovna i tvrdis po jednoj egzaltaciji u toj karti da je taj znak? Imas fetis na jarceve to sam ti rekao jos pre nekoliko meseci i jos se toga nisi oslobodio.
Tvrdim po nacinu kako zive i ponasaju se svabe,a taj datum koji sam naveo upravo to i potvrdjuje.

Egzaltacija u prevodu znaci da neka planeta dozivljava ushicenje,u tom znaku u kom se nadje,sto znaci da je jaca od one planete u sjedistu.Zasto su VAge sklone Pravdi?Nisu zbog Venere, nego zbog egzaltiranog Saturna.

čitala sam da je i Japan Ovan, i to mi je potpuno logično

A po kojim JApanskim osobinama ti je logicno,daj neki argument?
Meni su vise LAvovi Skorpije,pa i JArcevi ,jer su skloni samokaznjavanju,kamikazama,harakiriju,tj suicidu,imaju prejak ponos, mnogo postiju tradiciju,poznate JApanske JAkuze itd.(ponosan sam sto sam rodjen isti dan kao ovaj covjek :D)

http://en.wikipedia.org/wiki/Yoshinori_Watanabe (jedan od najpoznatijih Vodja YAkuza japnskih)

Mozda zbog one zastave i izlazeceg Sunca na njoj imaju veze sa Ovnom,ali je Sunce jako i u Lavu.

Za avione blizi period kriticni dani prelaz Sunca 22 Ovna i Blizanaca. Cela godina je inace losa i bice svega i svacega.

Dva aviona kompanije "Dzermanvings", prinudno sletela zbog problema, jedan u Veneciju a drugi u Stutgart. Razdaljina u kilometrima Stutgart Venecija 101 km.

http://www.kurir.rs/planeta/putnici...gsa-vracen-zbog-pretnje-bombom-clanak-1738323

Jos jedan dokaz efektnosti astrologije, sistem je savrsen. Proveriti je lako, otvori se jucerasnji tranzit i vidi gde je bilo Sunce. A bilo je na 22° Ovna.

- - - - - - - - - -

Kasnimo :lol:

- - - - - - - - - -

Tvrdim po nacinu kako zive i ponasaju se svabe,a taj datum koji sam naveo upravo to i potvrdjuje.

Egzaltacija u prevodu znaci da neka planeta dozivljava ushicenje,u tom znaku u kom se nadje,sto znaci da je jaca od one planete u sjedistu.Zasto su VAge sklone Pravdi?Nisu zbog Venere, nego zbog egzaltiranog Saturna.

Egzaltacija je sjajna pozicija, ali ne možeš reći da je planeta snažnija u egzaltaciji nego u sedištu. Jednostavno, na poziciji egzalatcije ima svoje ushićenje, a u sedištu je udobno ,,svoj na svome" pa teže može da se uzdrma ;)

Egzaltacija je sjajna pozicija, ali ne možeš reći da je planeta snažnija u egzaltaciji nego u sedištu. Jednostavno, na poziciji egzalatcije ima svoje ushićenje, a u sedištu je udobno ,,svoj na svome" pa teže može da se uzdrma ;)

Jedan vrli astrolog je onako slikovito objasnio tu razliku izmedju sjedista i egzaltacije,pa se sjecam da je naveo slucaj malog djeteta(planete),koji kada se nadje u svojoj kuci(medju roditeljima) jeste svoj na svom,ali ga roditelji stalno kude,tjeraju ga da uci,kontrolisu ga,traze disciplinu,a egzaltacija bi bila onaj slucaj kada dijete(planeta) ode kod bake i deke,i tamo mu je sve dozvoljeno :D

- - - - - - - - - -

Kad bi ovde jos stvarno bilo gotivno ko na videu bilo bi super

Mene je vise "pogodila" sama pjesma,nego video ;)MAda se ipak kladim,da nisi bila na svim ovim mjestima sa videa,pa ne mozes da tvrdis da nije dobro ;)Moguce da zivis tamo ;)

jašta... egzaltirana je i venera u ribama. sva u zanosu, u oblacima, ili u većini slučajeva svaštojeb.
doduše, egzaltirani... :lol:

kako bre može sedište da se poredi sa egzaltacijom, i da je babi dano da rađa decu... zamisli mars u biku. ma kakvi, tu nema kompromisa.

moja je venera u sedištu, u vagi, sva suptilna... :ogledalo:

jašta... egzaltirana je i venera u ribama. sva u zanosu, u oblacima, ili u većini slučajeva svaštojeb.

kako bre može sedište da se poredi sa egzaltacijom, i da je babi dano da rađa decu... zamisli mars u biku. ma kakvi, tu nema kompromisa.

zato si onako lepa....:heart:
moja u Jarcu, hladna ko led al u prvom polju.....dok ne dođe onaj njegov Mars u Škorpionu:zbalavi: koji je sekstilira pa je raspali....a onda....:tambalamba::vatromet:

Kakve veze ima Mars u Biku sa egzaltacijom?:DVAljda je tamo MArs u padu,ili egzilu,pojma nemam.:D

Imam Ve u Ribama u 2(njena prirodna kuca),i uopste nisam svastojeb:D,pa u stvari postavljam jako visoke standarde pri izboru potencijalne partnerke,ipak sam JArac ;)

Ve u Ribama je jedina u stanju da ponudi tu bezuslovnu,cist ljubav,bez ikakve proracunatosti,materijalne ili duhovne,u tome je njena snaga;)
Ve u VAgi jeste najcesce privlacna,ali ne mora da znaci,znam i drugacijih primjera.;)
Ve u Jarcu u muskim horoskopima cesce daje "face",da ih ne nabrajam Elvis Presley,Pol Newman,Clarc GAible,Rock Hudson,Brad Pitt itd ,jer u znaku Saturna Venera (profinjenost crta lica) dobija i na "formi,i na mjerama,proporcijama,i uskladjenosti,mada i u zenskim horoskopima cesto da "kamene " ljepotice,kao npr ovu

http://www.biography.com/people/gene-tierney-9542609 ;)
Ok,sjediste je jace od egzaltacije,pa mi nabroj Ovnove fajtere,boxere,one ljude koji su se iskazivali simbolicki u onome sto predstavlja MArs u Sjedistu?JArceva sa egzaltiranim Marsom mnogo mnogo vise.

- - - - - - - - - -

zato si onako lepa....:heart:
...dok ne dođe onaj njegov Mars u Škorpionu:zbalavi: :

Mora da je ruzan ko lopov :D

Ja imam sa jednom Strijelicom kontra slucaj,moj MA u Jarcu i njena Ve u Sco,u sextilu,ali i moja Ve u Ribama i njena Ve u trigonu,pa nikako da zadamo jedno drugom odlucujuci "udarac" :D

Jos ima i Mo na mom Suncu,njeno So 120 moj Mo itd,ali uzalud astrologija,kada nije sudjeno :D

Poslednja izmena:
Kakve veze ima Mars u Biku sa egzaltacijom?:DVAljda je tamo MArs u padu,ili egzilu,pojma nemam.:D

Imam Ve u Ribama u 2(njena prirodna kuca),i uopste nisam svastojeb:D,pa u stvari postavljam jako visoke standarde pri izboru potencijalne partnerke,ipak sam JArac ;)

Ve u Ribama je jedina u stanju da ponudi tu bezuslovnu,cist ljubav,bez ikakve proracunatosti,materijalne ili duhovne,u tome je njena snaga;)
Ve u VAgi jeste najcesce privlacna,ali ne mora da znaci,znam i drugacijih primjera.;)
Ve u Jarcu u muskim horoskopima cesce daje "face",da ih ne nabrajam Elvis Presley,Pol Newman,Clarc GAible,Rock Hudson,Brad Pitt itd ,jer u znaku Saturna Venera (profinjenost crta lica) dobija i na "formi,i na mjerama,proporcijama,i uskladjenosti,mada i u zenskim horoskopima cesto da "kamene " ljepotice,kao npr ovu

Ok,sjediste je jace od egzaltacije,pa mi nabroj Ovnove fajtere,boxere,one ljude koji su se iskazivali simbolicki u onome sto predstavlja MArs u Sjedistu?JArceva sa egzaltiranim Marsom mnogo mnogo vise.

- - - - - - - - - -

Mora da je ruzan ko lopov :D

Ja imam sa jednom Strijelicom kontra slucaj,moj MA u Jarcu i njena Ve u Sco,u sextilu,ali i moja Ve u Ribama i njena Ve u trigonu,pa nikako da zadamo jedno drugom odlucujuci "udarac" :D

Jos ima i Mo na mom Suncu,njeno So 120 moj Mo itd,ali uzalud astrologija,kada nije sudjeno :D

Moj Strelac je lep, bar za mene je najlepši! I ja imam Mars u Jarcu konj njegov Jupiter!
A ti zadaj "udarac" prvi pa sam gospodari sudbinom! Mi Strelice smo lako zapaljive, što bi rekao Dupor "samo puhni žeravicu"!

Moj Strelac je lep, bar za mene je najlepši! I ja imam Mars u Jarcu konj njegov Jupiter!
A ti zadaj "udarac" prvi pa sam gospodari sudbinom! Mi Strelice smo lako zapaljive, što bi rekao Dupor "samo puhni žeravicu"!

Pa logicno da je za tebe najljepsi,cim si sa njim,ali kod Strijelica primjetih da hoce proracunato za partnera izabrati manje "jaku licnost"(da one dominiraju,ili imaju potrebnu "slobodu") ;)

Ne mogu joj zadati udarac,jer je u duzoj vezi sa bukvalno jednim debilom,ciji otac je onako malo imucniji,pa izgleda da je upravo to i dalje drzi u toj vezi(Ac je LAv,pa uziva u luxuzu koji joj je on kadar obezbijediti),ali osjetim da je dusom ona zapravo moja cura ;)

Pa logicno da je za tebe najljepsi,cim si sa njim,ali kod Strijelica primjetih da hoce proracunato za partnera izabrati manje "jaku licnost"(da one dominiraju,ili imaju potrebnu "slobodu") ;)

Ne mogu joj zadati udarac,jer je u duzoj vezi sa bukvalno jednim debilom,ciji otac je onako malo imucniji,pa izgleda da je upravo to i dalje drzi u toj vezi(Ac je LAv,pa uziva u luxuzu koji joj je on kadar obezbijediti),ali osjetim da je dusom ona zapravo moja cura ;)

E ovaj je veoma jaka ličnost, ja ne volim inferiorne,dapače

bas si se utesio

mars je u padu u raku, u egzilu u vagi... ipak, sedište je sedište i tu nema kompenzacije.

pa dobro, polako, ima vremena... tvoji ''visok kriterijumi'' su ipak subjektivni osećaj.

''Možda monahinje koje su drugo lice ove Venere ako su prostitutke prvo, tajnu znaju.''
pazi, ovo nisam ja rekla, al ko da jesam... :mrgreen:

dobro ajd, nisam privlačna ako će ti biti lakše. :lol:

toliko valjda znaš da ve u jarcu daje moć i uticaj... a odana je verna samo zato što je distancirana i ledena. :mrgreen:

guglaj sam ako ti treba.
ti gajiš neku opsesiju prema jarčevima?

saću ti reći za muškarce, ono što je još bolje od marsa u sedištu to je pluton na asc. :zaljubljena:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back