4thman
Veoma poznat
- Poruka
- 13.284
taj ne promašuje a? Ćoroskop nikad ne greši...A Venera u Lavu kod Lava?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
fine ćeš ti pare da zaradiš sa tim Merkurom u Devici koji ti trigonira Jupiter u Jarcu, a možda i dobiješ neko nasledstvotaj ne promašuje a? Ćoroskop nikad ne greši...A Venera u Lavu kod Lava?Pogledajte prilog 350682
fine ćeš ti pare da zaradiš sa tim Merkurom u Devici koji ti trigonira Jupiter u Jarcu, a možda i dobiješ neko nasledstvo
mene bi više brinula konujkcija meseca i plutona u 6...
nego gledaj marsa u sedištu... šteta što je loše postavljen.
pa natal ukazuje na sve što ti se događa od rođenja - reč natal znači rodni ili rođen, tako da si to nasledstvo mogao i kao dete da dobiješ - to ti je Jupiter u VIII, a pošto je u Jarcu možda od babe ili dedeJoš neko ili je natalna karta i retroaktivna, nasledstvo? Nije loše, može mali stan da se kupi za tu vrednost nasledja. Trenutnu.
A htedoh da dodam ovu fotku od prošle godine za Lava u Veneri...ah..
ma ne bi ja rizikovala sa venerom u ribama, ni sa tri kondoma...![]()
ima naravno...te datume tokom života može da odredi ozbiljniji i stručniji astrolog od mene...ja ti samo govorim o potencijalima...i možeš ti još neko nasledstvo da dobiješ ali taj aspekt ne znači samo to....Jupiter u VIII je i velika zaštita, a ono što je bitno je da ti sa tim Merkurom u Devici možeš lepo da uvećaš taj novac koji ti po natalu stoji od nasledstva...dapače mislim da ćeš uživati u ekonomskim mozgalicama....Znači ne govori kada? I nema veze od datuma kad se pravi natalna karta? Fino, i to da saznam. Zvezde...
Niko nije rekao da je Venera u Ribama promiskuitetna vec da lako zakaci polnu bolest. Zato i navod, takve samo sa kurtonima.
Ne hvali se. Nisam pominjao tvoj organ vec Veneru u Ribama i polne bolesti.
Muski organ ne ide preko Venere. Venera nosi tvoje partnerke, preko nje se ispita ono sto te privlaci kod suprotnog pola i one same.
Коме овај пост смета да ми је знати кад је на тему?
Није сваштојебство најгора ствар која постоји. Да не елаборирам шире па да падне препознавање.
Крстивоје Курчубић са венером у рибама.
Nije ti niko obrisao post.
Niko nije rekao da je Venera u Ribama promiskuitetna vec da lako zakaci polnu bolest. Zato i navod, takve samo sa kurtonima.
taj ne promašuje a? Ćoroskop nikad ne greši...A Venera u Lavu kod Lava?Pogledajte prilog 350682
Хтедох да ти чујем глас а нисам знао како јер сам стидљив![]()
Ono kao početnik neki rezimiraš..