gost 241814
Elita
- Poruka
- 22.957
ma jel moguce da ste se primili na ovu sektu i to josh ovog debila kastenade
glupi ljudi definitivno dominiraju

glupi ljudi definitivno dominiraju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ma jel moguce da ste se primili na ovu sektu i to josh ovog debila kastenade
glupi ljudi definitivno dominiraju![]()
.Pozdrav ljudi..
Interesuje me sta mislite da li je moguce napraviti neku sintezu biblije kroz apstraktna jezgra?
Dosta toga sam citao sto ste napisali i kako mi se budilo interesovanje tako mi to pitanje pade na pamet... Izgleda zbog toga sto sam se uneo u neku hriscansku pricu na drugom forumu pa ste mi dosli kao osvezenje..
Ne znam, na znam kako bi se mogao na taj nacin napraviti sistem koji sam sebe objasnjava..? Mozda bi bilo od koristi u tom cilju da se izdvajaju dogadjaji koji ukazuju na cetiri principa traganja, gde recimo svaki od nacina moze da bude dominirajuci a pri tom da su i ostali prisutni. Pojma nemam kao bi to resio, ali eto sveza mi je ideja i interesuje me sta vi o tome mislite? Opusteno recite da je ludost ako tako misilite, jer mozda opet preterujem...
No, cini mi se da u bibliji ima puno slika gde se pojavlju Orlova zracenja i da su proroci takodje 'carobnjaci', ali svoje vrste. Recimo Solomon?
Ma to je samo fantastična proza, u kojoj Kastaneda iznosi svoju filozofiju... Ili učenje, ako neko u to učenje bespogovorno veruje onda je to već neka vrsta religije... Gde si videla da postoji aura? Kako da je mi koji ne verujemo vidimo?Čitam Odvojenu stvarnost i pitam se šta je istina a šta plod mašte autora. Veruje li neko u postojanje saveznika? I može li se aura poistovetiti sa onim što vidi Don Huan?
Ma to je samo fantastična proza, u kojoj Kastaneda iznosi svoju filozofiju... Ili učenje, ako neko u to učenje bespogovorno veruje onda je to već neka vrsta religije... Gde si videla da postoji aura? Kako da je mi koji ne verujemo vidimo?![]()

Hvala ti Stalkeru 

Vraćam se na čitanjeee!ma jel moguce da ste se primili na ovu sektu i to josh ovog debila kastenade
glupi ljudi definitivno dominiraju![]()

Karlos Kastaneda je dao datume kada možemo opažati energiju svesti, koja dolazi iz dubine svemira i koju možemo osetiti kao talase mora, uključujući dan ranije i dan kasnije
. Ako smo pripremljeni, možemo surfati i kretati se u Moru Svesti, medjutim ako nismo priremljeni, možemo se nasukati na plažu, prepuni modrica .
Ovde su datumi do kraja 2012.
Poslednji talas bio je 1 oktobra 2011
19 , Okrobar, 2011
6, Novembar 2011
24, Novembar, 2011
12, Decembar, 2011
30, Decembar, 2011
17, Januar, 2012
4, Februar, 2012
22, Februar, 2012
11, Mart, 2012
29, Mart, 2012
16, April, 2012
4, Maj 2012
22, Maj, 2012
9, Juni, 2012
27, Juni, 2012
15, Juli 2012
2, Avgust, 2012
20, Avgust, 2012
7, Septembar, 2012
25, Septembar, 2012
13, Oktobar, 2012
31, Oktobar, 2012
18, Novembar, 2012
6, Decembar, 2012
24, Decembar, 2012
Sretno surfanje![]()
Ma ni boranija od sitnog mučitelja...... da barem hoće da nastavi ..... bilo bi osvežavajuće .
O saveznicima neznam ništa jedino što poštujem ono što kaže don Huan da su nepotrebni kad je sloboda u pitanju, da koče slobodu čarobnjaka.
izgubih zelju da listam od pocetka...neka hvala skinula sam neke knjige pa cu citati smisleno od pocetka do kraja, kad budem imala volje. uvek se trudim da idem kracim putem, al ne moz' 
već: rekapitulacija, sanjanje, traganje, zurenje, unutrašnja tišina...