Hekate
Primećen član
- Poruka
- 956
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čitam Odvojenu stvarnost i pitam se šta je istina a šta plod mašte autora. Veruje li neko u postojanje saveznika? I može li se aura poistovetiti sa onim što vidi Don Huan?
Čitam Odvojenu stvarnost i pitam se šta je istina a šta plod mašte autora. Veruje li neko u postojanje saveznika? I može li se aura poistovetiti sa onim što vidi Don Huan?

ni u jednom učenju drugom nisam sreo toliko snažno svedočenje da je moć opasana prepreka....
.Zdravo drugari.
.. iako treba vremena da se sve slegne. Stigla sam do knjige Moć tišine. Interesantno, ni jednom se nisam zapitala da li je to istinito ili ne.. čak i da je Karlos sve to doživeo kao što je opisano, sigurno mi to ne bi sve doživeli da smo na njegovom mestu. Na kraju krajeva, don Huanove tehnike su mnogima pomogle da promene život i meni je to dovoljno da ozbiljno shvatim te knjige, za početak.
.
, da ponovo pročitam "Moć Tišine". Možda uspemo zajedno nešto pametno...... Na ovoj temi vreme, i onako, sporo prolazi 

.
.. saveti mogu biti vrlo primenjivi u ovom lošem i neizvesnom dobu..
saveti mogu biti vrlo primenjivi u ovom lošem i neizvesnom dobu..
. Ali to je deo traganja, prilično sam siguran.
.
.