Anketa:Ambasada DA - NE

Ambasada da ili ne?

• Ukupno glasova
    28
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma pusti prepucavanje.
... jel ti nije dosta prepucavanja... (mada, vi ste se sa nama prepucavali samo oko Vukovara... ostalo prepucavanje je bilo sa Srbima koji govore kao vi... u taj rat se ja ne mesam... zato vas i nismo napali kad ste ih isterali...)
...
nego, evo, ja ti kazem da ce razgovor da se vodi sa moje strane sasvim normalno i opusteno...
...
Svejedno, samo u tom slucaju ces moci da pristupis testu za ambasadora, i opunomocenog konzula u cro...

Postovani glasaci!

Buduci su pre nekoliko minuta zatvorena sva glasacka mesta , a time i zavrseno glasanje,dozvolite da se zahvalim svim glasacima bez obzira za koju opciju su glasali.
Prema prvim preliminarnim rezultatima vidljivo je iz prilozenog koja opcija je odnela prevagu.Ali takodjer se zahvaljujem i najsrdacnije pozdravljam i sve one koji su bili za suprotnu opciju.Uzi kolegij Ambasade je prateci tok glasanja cak razmatrao opciju da zbog najdemokratskije odluke konacan rezultat treba da bude 9 : 1 neovisno o opciji.
Ipak komisija za pracenje toka glasanja odlucila je da se ispostuje volja glasaca u skladu sa konacnim rezultatom.Jos jednom vas sve srdacno pozdravljam i zahvaljujem na ukazanom poverenju.
Vas Ambasador

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back