fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 38.743
Hmm.. Mislim da se ameri žele sa svojim bazama sve više kopneno približiti Kini, Indiji, Pakistanu...... Kao što im treba baza na Kosovu itd....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?? A sovjeti nisu smeli da imaju baze na KUBI...a ameri bi rado baze uz SVE 'evropske' granice Ruske Federacije!!??? I onda FSB--diktatori, osvajači??To sto je FSB diktatorska totalitarna organizacija na najvecoj povrsini planete Zemlje od svih ljudskih institucija koje postoje, i sto privatni kapital pod njenom teritorijom mora da im lize bulju.
Amerikanci ne otimaju tudje teritorije i prisvajaju sebi kao Rusi.?? A sovjeti nisu smeli da imaju baze na KUBI...a ameri bi rado baze uz SVE 'evropske' granice Ruske Federacije!!??? I onda FSB--diktatori, osvajači??
Rusija nije bila na kolenima, nego u restruktuiranju svog bolesnog komunistickog sistema.?? Koja debilčina je tih godina očekivala (vojnu) i sličnu pomoć od Rusa... kada je i Rusija bila na kolenima???
Da.?? A sovjeti nisu smeli da imaju baze na KUBI...a ameri bi rado baze uz SVE 'evropske' granice Ruske Federacije!!??? I onda FSB--diktatori, osvajači??
Nećemo sada spominjati Indijance, davno bilo! Koliko ono ameri imaju svojih MARIONETSKIH, neokolonijalnih vukohebina širom sveta????Amerikanci ne otimaju tudje teritorije i prisvajaju sebi kao Rusi.
Ne na mig, Gugl i Fejbuk našteluju algoritme da izlaze predlozi o protestima na svojim protestima i izađe rulja od par hiljada ljudi i zauzme skupštinu.
Odbio je da potpiše ponuđeni sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU jer je smatrao da taj ugovor kakav je bio nije bio u interesu Ukrajine.
Znači demokratija ne podrazumeva izbore nego nasilno preuzimanje vlasti na ulici bez izbora? Izbori su na uglavnom na 4 godine svuda svetu. Isti si kao ovi iz Amerike i EU, kuneš se demokratiju kada ti odgovara a onda ljuneš u nju kada ti ne odgovara. Nisi li član "Demoktatske" stranke u SAD?
?? Kada je SSSR bio na vrhuncu moći...... Ukrajinu bi pregazile hiljade tenkova, izginulo bi ko zna koliko ukrajinaca ako bi im samo palo na pamet proglašavati svoju državu.... A pijani Jeljcin je sam RAZJURIO tu NERUSKU stoku sitnog zuba jer je ZNAO da je to ipak TRULI Savez...Rusija nije bila na kolenima, nego u restruktuiranju svog bolesnog komunistickog sistema.
Sada je Rusija na kolenima, pod potpunim totalitarizmom jednog centra moci.
Zapamtite jednom, drustvo nije na kolenima kada ima vise korumpiranih centara moci, nego kada je pod totalitarnom diktaturom.
BDP UDUPLAO.. a CENE TRI puta porasle!!! Imaš crni humor za Hrvatsku: Sada je cena svega u EVRIMA, brojčano kao što je bila u KUNAMA!Kako nije bio u interesu? Svim ex sovjetskim republikama se BDP uduplao posle ulaska u EU
Izbori postoje. Izbori. Izbori.Izbori. Izbori.Ljudi protestuju kad su nezadovoljni, džaba ti algoritmi ako nisu.
Janukovićlč je vlast osvojio na legitimnim izborima. Izbori. Izbori. Izboru. Šta to beše demokratija?Ukrajina kao ruska kolonija nije bila demokratija. Isto kao i sve ex-sovjetske republike, morala je da ruši vlast na ulici. Tek posle kad uvedeš demokratiju onda može preko izbora. U autokratijama nema izbora, ne znam odakle ti to da ima.
EU nema alternativu? Za kinesko tehnološko čudo čuo li si?Kako nije bio u interesu? Svim ex sovjetskim republikama se BDP uduplao posle ulaska u EU. Čak i da je mislio da je štetno, trebalo je da pusti fotelju jer su građani za njega glasali kao pro-EU opciju.
Hmm.. usput, kako je došlo do ovoga: Mig ili šta??? U bivšoj Jugoslaviji je trebalo NESRBE uveriti da postoji opasnost od Velike Srbije.. i nesrbi masovno glasali za RASPAD države!!??Da, skupila se rulja na američki mig. Malo sutra
Šta Amerikanci ne mogu da oproste Rusima pa je toliko prisutna antiruska histerija? Šta to Amerikanci zameraju Rusima pa se Rusi danas bez ikakvog osnova poistovećuju sa nacistima? Ja mislim da znam odgovor ali bih voleo da čujem vaše mišljenje.
?? Koliko ono milijardera ima samo u Moskvi???Jer Rusi su izdali kapitalizam
Naravno, to bi bilo glupo kao da se spominje Sibir itd ,90% danasnje Rusije su Rusi oteli drugima.Nećemo sada spominjati Indijance, davno bilo! Koliko ono ameri imaju svojih MARIONETSKIH, neokolonijalnih vukohebina širom sveta????
Minimalna plata u Rusiji 195 eura?? Koliko ono milijardera ima samo u Moskvi???
Opasnost od Velike Srbije je i danas realna, sjecas li se 80tih kad policija mlavi demostrante po Kosovu a po Beogradu trubaci sviraju.Hmm.. usput, kako je došlo do ovoga: Mig ili šta??? U bivšoj Jugoslaviji je trebalo NESRBE uveriti da postoji opasnost od Velike Srbije.. i nesrbi masovno glasali za RASPAD države!!??
I??? .....Razlog tomu leži u činjenici da 184.509 korisnika prema međunarodnih ugovorima prima samo 152,49 eura mirovine, što ruši ukupan prosjek umirovljeničkih primanja. Novi su to podaci Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje koji je prvi put mjesečnu statistiku prikazao na transparentniji, ali i za Vladu povoljniji način....Minimalna plata u Rusiji 195 eura
I?? Gde si bio 1981-e??? I onda je Titova NARODNA milicija i JNA mlatila i UBIJALA šiptare u ime VELIKE SRBIJE!!????Opasnost od Velike Srbije je i danas realna, sjecas li se 80tih kad policija mlavi demostrante po Kosovu a po Beogradu trubaci sviraju.
?? Koliko ono milijardera ima samo u Moskvi???
nisam znao da je obrazovanje kod mladih na tako niskom nivou
ja mislim da ti gresis, prosto su rusi najjaca nuklearna sila, i ameri imaju obavezu da im se suprotstave, to ti je cista dijalektika, jedinstvo i borba suprotnostiŠta Amerikanci ne mogu da oproste Rusima pa je toliko prisutna antiruska histerija? Šta to Amerikanci zameraju Rusima pa se Rusi danas bez ikakvog osnova poistovećuju sa nacistima? Ja mislim da znam odgovor ali bih voleo da čujem vaše mišljenje.
Nema u USA nikakve antiruske histerije, to su budalastine....Šta Amerikanci ne mogu da oproste Rusima pa je toliko prisutna antiruska histerija? Šta to Amerikanci zameraju Rusima pa se Rusi danas bez ikakvog osnova poistovećuju sa nacistima? Ja mislim da znam odgovor ali bih voleo da čujem vaše mišljenje.
To nije baš protiv kapitalističko! Nego, nisu mu drugovi.. trpi ih dok ne umisle da su sposobni i bolji od Putina!Mislis Putinovi drugovi?