Jel i dalje verujete da Srbijom ne komanduje CIA?

nesko101

Elita
Poruka
19.263
Autorska
Ne znam koji treba biti imbecil pa verovati Aleksandru Vučiću na reč.
Ta njegova reč upravo vredi koliko i bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji danas, posle svih njegovih garancija i obećanja posle potpisivanja dokumenata.
Posetom visokih službenika CIA Srbiji kao i Kosovu govori gde smo mi i na čijoj smo strani.Priče Vučića kako će neko da ga ubije kako amerika želi da ga smeni je priča za obdanište a prava istina je da je upravo on na njihovom platnom spisku možda i bukvalno.

Autorska
Ne znam koji treba biti imbecil pa verovati Aleksandru Vučiću na reč.
Ta njegova reč upravo vredi koliko i bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji danas, posle svih njegovih garancija i obećanja posle potpisivanja dokumenata.
Posetom visokih službenika CIA Srbiji kao i Kosovu govori gde smo mi i na čijoj smo strani.Priče Vučića kako će neko da ga ubije kako amerika želi da ga smeni je priča za obdanište a prava istina je da je upravo on na njihovom platnom spisku možda i bukvalno.
pa šta im je problem da ga se kurtališu iako je njihov

Neko je već napisao kako Informer TV besedi da mu je CIA javila da se sprema novi atentat. Ali nema veze, sutra će ista ta CIA da ga ruši, kao što Šolc istovremeno potpisuje da se kopa litijum i plaća proteste protiv toga. :mrgreen:
CIA ga sada brani druže treba im još on.Takvog izdajnika više Srbija neće imati ni za 1000 god.

Neko je već napisao kako Informer TV besedi da mu je CIA javila da se sprema novi atentat. Ali nema veze, sutra će ista ta CIA da ga ruši, kao što Šolc istovremeno potpisuje da se kopa litijum i plaća proteste protiv toga. :mrgreen:
vernicima u nešto je logika uvek smetala...što iracionalnije i nelogičnije to vernik u nešto lakše proguta laž

Vučić ima masu koja guta sve što joj se servira, ali taj bulšit vremenom postaje sve bizarniji, vremenom će i oni početi da se pitaju da li je sve to normalno.

ne bi me čudilo da je i Sloba bio...ako mu je načelnik generalštaba koga je on birao bio CIA, ako mu je šef tajne službe bio CIA, šta je mogao da bude on koji ih je birao? budala ili CIA?
Sta vam je ljudi , Sloba je imao licni dil sa CIA, jos dok ej bio u USA , doveo tim i 4, 5 ili 4,7 milijardi dolara za razbijanje SFRJ , tj za korupciju CKKPJ i CKKS..

Cak je bio u stalnom kontaktu sa CIA i stratforom, u washingtonu dok je bio napad na SFRJ 1999, cak su bile i neke konsultacije koje mete ce biti izabrane....
Eto koliko je bio izrod..

E sad, Dacic je mogao da malo smanji uticaj CIA u Srbiji ali zatrebalo mu pa se nakalemio na USA i CIA, cak su ponovo vratili stab CIA iz Sofije za BG...

Stvarni sukob CIA i Slobe nije postojao , mada je bilo razmimoilazenja kad su iz CIA trazili da odradi spontano prelaz na novu etapu , da se sve to lepo staro zaboravi i narod krene u novo kao da je prazna ploca...a Slobi zapelo za pare i slavu...vise za pare...

Ipak, sta god pricali , Osim podguznih muva, ako se pronadje dovoljan broj ljudi , uticaj CIA ce slabiti u Srbiji , engo ima previse muva...

Back