Šta Amerikanci ne mogu da oproste Rusima pa je toliko prisutna antiruska histerija? Šta to Amerikanci zameraju Rusima pa se Rusi danas bez ikakvog osnova poistovećuju sa nacistima? Ja mislim da znam odgovor ali bih voleo da čujem vaše mišljenje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... toliko prisutna antiruska histerija?
...
"In 1975 and 1982, four of the Soviet Union's Venera probes captured our only images of Venus' surface."
Mora se priznati da su i Amerikanci imali uspeha u svemirskoj trci, prvi su poslali svemirske letelice koje su uslikale Gasovite džinove i koje su posetile obod Sunčevog sistema, Vojadžer 1 and Vojadžer 2.
Nista,kao sto ni Jugoslaviji nisu nista zamjerali ,problem im je sto Rusiju vodi psihopata koji ima milijarde na racunima i avi oko njega ,sa velikim brojem nuklearnog naoruzanja koji misli da moze da radi sta hoce. Zapad bi volio da se Rusija okrene ekonomiji, da postuje prava svih tj jedna normalan zemlja u kojoj ce ljudi lijepo zivjeti.Šta Amerikanci ne mogu da oproste Rusima pa je toliko prisutna antiruska histerija? Šta to Amerikanci zameraju Rusima pa se Rusi danas bez ikakvog osnova poistovećuju sa nacistima? Ja mislim da znam odgovor ali bih voleo da čujem vaše mišljenje.
Vi sa J ste pametni u P.M.Nista,kao sto ni Jugoslaviji nisu nista zamjerali ,problem im je sto Rusiju vodi psihopata koji ima milijarde na racunima i avi oko njega ,sa velikim brojem nuklearnog naoruzanja koji misli da moze da radi sta hoce. Zapad bi volio da se Rusija okrene ekonomiji, da postuje prava svih tj jedna normalan zemlja u kojoj ce ljudi lijepo zivjeti.
Sve zemlje istocne Evrope imaju veliki broj nacista , pogledaj Madjare np.Šta Amerikanci ne mogu da oproste Rusima pa je toliko prisutna antiruska histerija? Šta to Amerikanci zameraju Rusima pa se Rusi danas bez ikakvog osnova poistovećuju sa nacistima? Ja mislim da znam odgovor ali bih voleo da čujem vaše mišljenje.
Šta Amerikanci ne mogu da oproste Rusima pa je toliko prisutna antiruska histerija? Šta to Amerikanci zameraju Rusima pa se Rusi danas bez ikakvog osnova poistovećuju sa nacistima? Ja mislim da znam odgovor ali bih voleo da čujem vaše mišljenje.
A Majdan izazvali Amerikanci zbog čega? Dosadno im malo pa ajde malo da se igramo? Neki šamaari se nikada ne zaboravljaju, to je moje neko mišljenje.Da nisu napali Ukrajinu, ne verujem da bi ih Ameri uopšte i spomenuli. U geopolitičkim odnosima konkurent Amerima je Kina.
Ajde Mujo ne khenjaj.Zapad bi volio da se Rusija okrene ekonomiji, da postuje prava svih tj jedna normalan zemlja u kojoj ce ljudi lijepo zivjeti.
Naivan si prevariće te neko npr amerikanci ako misliš da je probl let u svemirŠta Amerikanci ne mogu da oproste Rusima pa je toliko prisutna antiruska histerija? Šta to Amerikanci zameraju Rusima pa se Rusi danas bez ikakvog osnova poistovećuju sa nacistima? Ja mislim da znam odgovor ali bih voleo da čujem vaše mišljenje.
Rusija danas nije konkurent Amerikancima, to je svakako Kina, ali antiruska histerija i mic po mic širenje NATO-a na istok traju evo više od 30 godina. A zna se šta je krajnji cilj tog širenja, Moskva i cela Rusija, odnosno porobljavanje Rusije, instaliranje satelitskog režima i LGBT sistema u Rusiji. Mi smo već pri kraju tog procesa. I mi smo im stali na žulj ali Rusija i Sovjetski Savez su ih u nekim sferama pobedili i to je prosto Amerikncima neoprostivo.Naivan si prevariće te neko npr amerikanci ako misliš da je probl let u svemir
A Majdan izazvali Amerikanci zbog čega? Dosadno im malo pa ajde malo da se igramo? Neki šamaari se nikada ne zaboravljaju, to je moje neko mišljenje.
Preko agentura, preko društvenih medija, Gugl i Fejbuk našteluju koji predlozi da izlaze i par hiljada huligana izađe i smeni legalno izabranu vlast i to je sve demokratija.Kako su izazvali majdan? Doveli 200 hiljada amerikanaca na ulice Kijeva? Kako? Jel autobusima ili avionima?
Kako? Dolarima bato dolarima se sve kupuje naročito boranija.Kako su izazvali majdan? Doveli 200 hiljada amerikanaca na ulice Kijeva? Kako? Jel autobusima ili avionima?
Ne mora amerikanci da dolaze, za takve stvari imaju domaće budale.Kako su izazvali majdan? Doveli 200 hiljada amerikanaca na ulice Kijeva? Kako? Jel autobusima ili avionima?
Preko agentura, preko društvenih medija, Gugl i Fejbuk našteluju koji predlozi da izlaze i par hiljada huligana izađe i smeni legalno izabranu vlast i to je sve demokratija.
Ma da ubili stambolića, ubili đinđića pa uzjahali vlast usput pobili ivanovića i gomilu novinaraMa daj... ti stvarno veruješ u te diktatorske mantre? Agenture, strani plaćenici i domaći izdajnici? Mislim, kapiram da se mi Srbi trujemo decenijama sa tim budalaštinama ali da baš nailazim na ljude koji u to veruju, malo je neobično
Ma da ubili stambolića, ubili đinđića pa uzjahali vlast usput pobili ivanovića i gomilu novinara