Šta Amerikanci ne mogu da oproste Rusima?

ja mislim da ti gresis, prosto su rusi najjaca nuklearna sila, i ameri imaju obavezu da im se suprotstave, to ti je cista dijalektika, jedinstvo i borba suprotnosti

sad samo, od kad rusi kleknuse 1989, ceo svet ima obavezu da se suprotstavi hegemonu eufemisticki kolektivnom zapadu, tako da su rusi zavapili multipolaran svet - to je bio poziv u pomoc, i sad brojimo ko se odazvao sve, i da li se svet uplasio tog zapada
Nema tu obavezu.. alternativa im je da trpe bahatluk (bivših) svetskih policajaca, amera!:rotf:

ja mislim da ti gresis, prosto su rusi najjaca nuklearna sila, i ameri imaju obavezu da im se suprotstave, to ti je cista dijalektika, jedinstvo i borba suprotnosti
Pa rusko nuklearno oružje je isto jedan od razloga antiruske histerije u Americi, jednino Rusija može da uništi SAD kao što može SAD Rusiju nuklearnim oružjem. Bez ruskog n.o. Amerikanci bi odavno poklopili svet svojom šapom.

Pa rusko nuklearno oružje je isto jedan od razloga antiruske histerije u Americi, jednino Rusija može da uništi SAD kao što može SAD Rusiju nuklearnim oružjem. Bez ruskog n.o. Amerikanci bi odavno poklopili svet svojom šapom.
A šta su drugo radili do nedavno??? pogotovo nakon raspada SSSR-a! Ako i nisu uspeli negde da stave svoje šape, obično su napravili toliko štete, žrtava i nasilja da se neke zemlje neće oporaviti narednih 200 godina....

Poslednja izmena:
?? Koja debilčina je tih godina očekivala (vojnu) i sličnu pomoć od Rusa... kada je i Rusija bila na kolenima???
Ja ne znam gde su ti bio tada, a sebe nazivaš fosilom. Pa sve do jedne Slobine novine su imale velike naslove pune izjava ruskih generala, kako će, ukoliko padne i jedna bomba na Beograd, goreti i Pariz i London i Brisel.U mojoj firmi su takve naslovne strane, krasile sva stakla po kancelarija. Uzdali smo se u ta goovna

Ja ne znam gde su ti bio tada, a sebe nazivaš fosilom. Pa sve do jedne Slobine novine su imale velike naslove pune izjava ruskih generala, kako će, ukoliko padne i jedna bomba na Beograd, goreti i Pariz i London i Brisel.U mojoj firmi su takve naslovne strane, krasile sva stakla po kancelarija. Uzdali smo se u ta goovna
dodaj: (post) SOVJETSKA gofna.... i njihovi generali... kojima je pucao prsluk za Ruse.. i Srbe!

dodaj: (post) SOVJETSKA gofna.... i njihovi generali... kojima je pucao prsluk za Ruse.. i Srbe!
Ti i dalje ne kontaš ko je huškao Slobu?Gde je Slobin sin, brat, gde je Mira pobegla? Zašto stoji Slobin spomenik u Moskvi? Pa taj je radio za njih, a ne za nas.Boli ruse tuki za nas, uvek su bili samo interesi u pitanju. Zato danas poseduju našu naftnu industriju, sva nalazišta i sve izvore prirodne vode po Fruškoj gori, a to su sve dobili za tepsiju ribe. Sada imamo najgore i najskuplje gorivo u Evropi. Upotrebi mozak, razmisli to ti je realnost. Rusi su obična goovna.

Ti i dalje ne kontaš ko je huškao Slobu?Gde je Slobin sin, brat, gde je Mira pobegla? Zašto stoji Slobin spomenik u Moskvi? Pa taj je radio za njih, a ne za nas.Boli ruse tuki za nas, uvek su bili samo interesi u pitanju. Zato danas poseduju našu naftnu industriju, sva nalazišta i sve izvore prirodne vode po Fruškoj gori, a to su sve dobili za tepsiju ribe. Sada imamo najgore i najskuplje gorivo u Evropi. Upotrebi mozak, razmisli to ti je realnost. Rusi su obična goovna.
Rusi su platili onoliko koliko su srpske vlasti tražile. Ako ti se ne sviđa prava adresa je Tadić, Koštunica, Dinkić, oni su toliku cenu zahtevali i toliko dobili.

Šta Amerikanci ne mogu da oproste Rusima pa je toliko prisutna antiruska histerija? Šta to Amerikanci zameraju Rusima pa se Rusi danas bez ikakvog osnova poistovećuju sa nacistima? Ja mislim da znam odgovor ali bih voleo da čujem vaše mišljenje.
ne mogu da oproste rusima sto su rusi pre 10-tak godina iz svoje zemlje izbacili ROTSCHILDOVE BANKE, JEHOVINE SVEDOKE, LGBT................I SVE OSTALE KOMPONENTE RO-RO-SISTEMA.
Te komponente su glavna udarna snaga hegemona u osvajanju planete.

Rusi su platili onoliko koliko su srpske vlasti tražile. Ako ti se ne sviđa prava adresa je Tadić, Koštunica, Dinkić, oni su toliku cenu zahtevali i toliko dobili.
Nije tačno, procenjena vrednost Nis a tada je bila preko 2.2 milijarde evra. NIS je prodan bez ikakvog tendera Rusima za 400 miliona i to u ratama. To je bila Koštunicina odluka, koji je javno podržavao ruse. Epilog se video u istrazi ubistva pokojnog premijera, kada su došli do Koštunice.

Америка је хегемон.

Русија није ни хтела ни могла да се на прихватљив начин уклопи.

Хегемон не може да дозволи противљење систему без узвратног антагонизма.

Нема везе са мјесецом ђе ваш Мујо коња кује итд

Amerika ne razmišlja o Sovjetskoj Rusiji na emotivnom planu već makar 35 godina.

Jednostavno, posmatra njeno maligno delovanje kao promenljivu pri kalkulisanju nekih svojih proračuna, kao što mora da ukalkuliše tornada ili cunamije.

To Ruse izjeda i nervira, jer oni su opsednuti time da im neko duguje neko poštovanje, jer imaju kompleks niže vrednosti, jer i sami znaju da je sve u vezi njih odvratno.

Naime, USA jesu imale strahopoštovanje prema CCCP-u. Poštovali su njihovu moćnu vojsku, činjenicu da su u jednom trenutku držali dve trećine planete, a imali su i divljenje za njihovu kulturu, arhitekturu i naučna dostignuća koja su kulminirala velikim uspesima u svemirskoj trci, a strahovali su od njihovih moćnih diktatora.

Ali 80ih su se fasade Potemkinovog sela urušile i Rusija je ogoljena kao jedno veliko Ništa.

Od tada Vladimir Putin pokušava da vrati strahopoštovanje sveta, ali Amerika ga i dalje vidi kao nekog Bantu kepeca koji ometa trgovinu po provincijama.

Dakle, od Kartagine američkom Rimu, ili Persije američkom Rimu, Rusi su sada više neki Kvadi i Markomani što smrde preko Rajne i pustoše neke nebitne naseobine duž Rajne. I besne jer znaju da je to istina.

Naime, USA jesu imale strahopoštovanje prema CCCP-u. Poštovali su njihovu moćnu vojsku, činjenicu da su u jednom trenutku držali dve trećine planete, a imali su i divljenje za njihovu kulturu, arhitekturu i naučna dostignuća koja su kulminirala velikim uspesima u svemirskoj trci,
Samo se sa ovim slažem. Po onom ostalom što si napisao vidi se da si težak rusofob. Rusija je svetu dala jednog Puškina, Gogolja, Dostojevskog, Tolstoja i ostale velike ruske pisce, Mendeljejeva i ostale velike ruske naučnike i ne vidim zašto bi uopšte Rusija imala kompleks niže vrednosti od bilo koga.

Samo se sa ovim slažem. Po onom ostalom što si napisao vidi se da si težak rusofob. Rusija je svetu dala jednog Puškina, Gogolja, Dostojevskog, Tolstoja i ostale velike ruske pisce, Mendeljejeva i ostale velike ruske naučnike i ne vidim zašto bi uopšte Rusija imala kompleks niže vrednosti od bilo koga.
Pitam Ruse zašto se osećaju insuficijentno pa se okreću fašizmu jer misle da će im to vratiti samopouzdanje.

Uzgred, Gogolj je bio Ukrajinac. Puškin delom Etiopljanin. Koroljev Ukrajinac. Itd.

Uzgred, Gogolj je bio Ukrajinac. Puškin delom Etiopljanin. Koroljev Ukrajinac. Itd.
Rekao sam Rusi i Rusija, pomenuti su stvarali u Ruskom carstvu. "Mrtve duše" od Gogolja je jedan od mojij omiljenih romana.
Pitam Ruse zašto se osećaju insuficijentno pa se okreću fašizmu jer misle da će im to vratiti samopouzdanje.
Ne možeš da kažeš da se Rusi okreću fašizmu i nacizmu kada je preko 20 miliona sovjetskih građana, pre svega Rusa, Ukrajinaca i Belorusa a i drugih naroda, stradalo od nacizma i fašizma. To ti je kao da kažeš da se Jevreji okreću antisemituzmu.

Svoji rusofobiju moraš da počneš malo da kontrolišeš jer ovako deluje smešno i kontradiktorno.

Amerika ne razmišlja o Sovjetskoj Rusiji na emotivnom planu već makar 35 godina.

Jednostavno, posmatra njeno maligno delovanje kao promenljivu pri kalkulisanju nekih svojih proračuna, kao što mora da ukalkuliše tornada ili cunamije.

To Ruse izjeda i nervira, jer oni su opsednuti time da im neko duguje neko poštovanje, jer imaju kompleks niže vrednosti, jer i sami znaju da je sve u vezi njih odvratno.

Naime, USA jesu imale strahopoštovanje prema CCCP-u. Poštovali su njihovu moćnu vojsku, činjenicu da su u jednom trenutku držali dve trećine planete, a imali su i divljenje za njihovu kulturu, arhitekturu i naučna dostignuća koja su kulminirala velikim uspesima u svemirskoj trci, a strahovali su od njihovih moćnih diktatora.

Ali 80ih su se fasade Potemkinovog sela urušile i Rusija je ogoljena kao jedno veliko Ništa.

Od tada Vladimir Putin pokušava da vrati strahopoštovanje sveta, ali Amerika ga i dalje vidi kao nekog Bantu kepeca koji ometa trgovinu po provincijama.

Dakle, od Kartagine američkom Rimu, ili Persije američkom Rimu, Rusi su sada više neki Kvadi i Markomani što smrde preko Rajne i pustoše neke nebitne naseobine duž Rajne. I besne jer znaju da je to istina.

Управо тако, Руси су опседнути идејом да је њима само Америка равна. Осећају емотивну потребу да буду велесила.

Истина је, међутим, да су данас сила средњег ранга, да Америка иде даље, и да више никад неће бити раван такмац никоме осим некаквим Украјинама, са којима се ужасно муче већ годинама.

Управо тако, Руси су опседнути идејом да је њима само Америка равна. Осећају емотивну потребу да буду велесила.

Истина је, међутим, да су данас сила средњег ранга, да Америка иде даље, и да више никад неће бити раван такмац никоме осим некаквим Украјинама, са којима се ужасно муче већ годинама.
Da, znaš šta je najsmešnije? Ako rat stane 2025, 2045 će razlika između Ukrajine i Rusije biti kao između Zapadne i Istočne Nemačke. Bukvalno će ruski građani plivati preko kerčkog moreuza da uđu u Ukrajinu.

Америка је хегемон.

Русија није ни хтела ни могла да се на прихватљив начин уклопи.

Хегемон не може да дозволи противљење систему без узвратног антагонизма.

Нема везе са мјесецом ђе ваш Мујо коња кује итд
najcesce ime u engleskoj koje se daje deci je - muhamed - pozdravio te hegemon, pa se uklapaj u kontekstu najociglednijeg antagonizma koji se ocituje, citam opet potezanjem noza i klanjem
imas iskorak, alternativu u satanistickoj olimpijadi u fr.
saberi oduzmi, rusija je resenje problema, a i dosadila je svetu hegemonija

Poslednja izmena:

Amerika je uzor samo qrvama i lopovima ne znam nikoga ko nečemu vredi tamo. Opšte obrazovanje čini kolektivnu svest na višem nivou. U rusiji nemaš dete da ne svira neki instrument i idu svi u muzičku školu.

Dakle kome bi američki seljaci mogli da budu uzor?

Da, znaš šta je najsmešnije? Ako rat stane 2025, 2045 će razlika između Ukrajine i Rusije biti kao između Zapadne i Istočne Nemačke. Bukvalno će ruski građani plivati preko kerčkog moreuza da uđu u Ukrajinu.
zapad ih punio sa parama da se samoubiju svi do poslednjeg i sada ce da nastavi da ih puni, samo da se izgrade? - ajde daj nam 1 razlog zasto, ako je receno zemlja i rudnici da im trebaju; mislis da ce se izbegle ukre vracati iz eu nazad u razorenu zemlju? samo ako im neko plati, a sada se preslo na ruskih 300 milijardi, sto znaci da im zapad svoje pare vise nece davati.

Back