Jel i dalje verujete da Srbijom ne komanduje CIA?

Autorska
Ne znam koji treba biti imbecil pa verovati Aleksandru Vučiću na reč.
Ta njegova reč upravo vredi koliko i bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji danas, posle svih njegovih garancija i obećanja posle potpisivanja dokumenata.
Posetom visokih službenika CIA Srbiji kao i Kosovu govori gde smo mi i na čijoj smo strani.Priče Vučića kako će neko da ga ubije kako amerika želi da ga smeni je priča za obdanište a prava istina je da je upravo on na njihovom platnom spisku možda i bukvalno.
buncate

Autorska
Ta njegova reč upravo vredi koliko i bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji danas, posle svih njegovih garancija i obećanja posle potpisivanja dokumenata.
Posetom visokih službenika CIA Srbiji kao i Kosovu govori gde smo mi i na čijoj smo strani.Priče Vučića kako će neko da ga ubije kako amerika želi da ga smeni je priča za obdanište a prava istina je da je upravo on na njihovom platnom spisku možda i bukvalno.
verujem, inace ne bi amerika imala ovolko problema sa Srbijom. Jasno ko dan.
Tamo gde vlada CIA vidljivo je ko na dlanu..........crna gora, makedonija, ukrajina........................

Autorska

Jeste, Srbija je bas uvek i iskljucivo nezavisna bila i jeste. A proizvodimo sve, od srafcigera do aviJona i ne kukamo za tudjom pomoci i investicijama.
Da, pogotovo na forumu Srbija je nezavisna i nikome se ne da. Doduse da se moze priljkuciti Put.tlerovoj imperiji tu bi se forumasi, pogotovo na ovoj temi, slozili da moze.
sns Srbija je sponzorusa.

Monarhije predstavljaju suverenitet, dok Republike predstavljaju slobodu.

Na žalost Monarhija je uništena, a Republika nikada nije uspostavljena. Tito je sve to razvalio zbog vlasti i znao je da to ništa ne valja, jer nije ostavio naslednika.

Ovo je neka marionetska država ograničenog suvereniteta i delimičnog protektorata. Naravno Američkog

Monarhije predstavljaju suverenitet, dok Republike predstavljaju slobodu.

Na žalost Monarhija je uništena, a Republika nikada nije uspostavljena. Tito je sve to razvalio zbog vlasti i znao je da to ništa ne valja, jer nije ostavio naslednika.

Ovo je neka marionetska država ograničenog suvereniteta i delimičnog protektorata. Naravno Američkog
Србија у буквалном смислу никада није била слободна од командовања са стране.

Србија у буквалном смислу никада није била слободна од командовања са стране.
Ова тврдња је недефинисана, јер је превише уопштена.

Онда се на исти начин може рећи да ни Америка никада није била суверена - што је нетачно !

Апсолутни суверенитет историјски ретко постоји - на крају је показан да је штетан.

Главно питање је, ако не постоји суверенитет осим код суперсиле : Да ли је у Србији суверенитет у доласку или у одласку.

Да ли се данас суверенитет увећава или се смањује ! И када се увећавао и докле и када је почео да се умањује и да ли је скоро ишчезао!!!

То су питања!

Back