Da dobro si rekla, postoji onaj koji ne veruje a sve razume, mada je to kontradiktorno, ali neka ti bude i postoji onaj koji ništa ne razume, a neprekidno diskutuje o hrišćanstvu, kritikuje, tumači, autoritativno, kao da razgovara sa budalama, ne videći dalje od nosa. E taj je smešan, kao i svako drugi ko pametuje o bilo kojoj temi koju ne poznaje. A pametuje, pametuje...
Svi smo ljudska bića sa živcima, kratkim ili nekratkim, ali u iole civilizovanom razgovoru, ne petljaj se u diskusiju ako od svega samo znaš naslov nečega.U ovom slučaju je pored znanja vrlo bitno i poznanje nečega (može se naći kod poznatog filozofa, Berđajeva, o tome). Upravo to poznanje ateista nema, a pored toga najčešće nema ni osnovnog znanja o tome, što nikako ne znači da ga već sutra neće imati.
Što se ovog pisca tiče on iznosi neistine i unosi zbrku među neobaveštene. Zašto ne piše o svom bratu, ocu i sl. već o samom bezgrešnom Hristu. Rećićete, da ne veruje u Njega. Ja mislim da itekako veruje, kao što i antihrist veruje. To da li se on priklanja antihristu, nije moje da sudim, ali ova diskusija jeste o navedenom piscu.