- Poruka
- 89.439
Промашио си тему....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pojma nemaš. ali, dobro, to je zdravo....u tvom slučaju.
Hm... Ajd' ti objasni, molim te, pošto imaš pojma.
Definiši nebo, pa nas prosvetli.
Možda neki od nas "ozdrave".
~~
Ne znam da li mogu pomoći ...... ,pa nije isto
Nebo - Sky
Nebesa - Heaven
~~~~
... neću više ...![]()
Неко се опет налио... после ће да кука... мамурлук је чудо...
Ne moj ... da popijem još, pa da pravim anketu , "Ko ženice na kultnim najlepše zabavlja?" ..![]()
Ne moj ... da popijem još, pa da pravim anketu , "Ko ženice na kultnim najlepše zabavlja?" ..![]()
Vidiš ovo je pravo rešenje. Ko nije u stanju da sastavi jednu složenu rečenicu o ozbiljnim stvarima, onda se služi upavo ovakvim stvarima: "pojma nemaš", "ti to ne razumeš", itd, itd.
Pa hajde, pričaj malo o tom nebu, i svakako o Angelima na njemu.
Ej prijatelju, u kom li ti vremenu živiš?
Nisam čitala "Anđele i demone", već samo "Da Vinčijev kod". Urađen profesionalno, sa puno intrigantnih podataka; veština jednog pisca sastoji se iz toga da čitaoca zainteresuje i da ga natera na razmišljanje (ako ne i poistovećivanje sa glavnim junacima). Lično mislim da je to bestseler "za jedno leto".
Braun je majstor za zaplet, ali loš kad su u pitanju karakteri - neubedljivi su i površni.
Ti intrigantni podaci su netačni, pa kome nije teško neka se "intrigiše" do mile volje.8-)
Nisu bitni toliko podaci, jer to nije istorijski roman.
Bitno je kako pisac uspe da zaintrigira čitaoce i napiše bestseler.
Recept: moć sugestije uz pomoć umetnosti reči.
Tako što će iskriviti činjenice, kao kada bi neko tvojim drugaricama napričao najcrnje stvari o tebi, koristeći kao osnovu poznanstvo sa tobom.
Mada je u ovom slučaju samo neobaveštene (neobrazovane iz te oblasti), moguće zaintrigirati.
Nisu bitni podaci kažeš, a intrigantno je upravo to što je baš te podatke neko uvredljivo iskrivio. Ne znam šta je tu intrigantno. Možeš misliti, posle dve hiljede godina, taj neko piše istinu i svi mu veruju, a KO JE TAJ NEKO? Rekoh za neobaveštene i površne, a takvih je nažalost sasvim dovoljno da to bude bestseler.
Predpostavljam da si pametna, pa razmisli ako hoćeš, ja se dalje nipošto neću prepirati.
Tako što će iskriviti činjenice, kao kada bi neko tvojim drugaricama napričao najcrnje stvari o tebi, koristeći kao osnovu poznanstvo sa tobom.
Mada je u ovom slučaju samo neobaveštene (neobrazovane iz te oblasti), moguće zaintrigirati.
Nisu bitni podaci kažeš, a intrigantno je upravo to što je baš te podatke neko uvredljivo iskrivio. Ne znam šta je tu intrigantno. Možeš misliti, posle dve hiljede godina, taj neko piše istinu i svi mu veruju, a KO JE TAJ NEKO? Rekoh za neobaveštene i površne, a takvih je nažalost sasvim dovoljno da to bude bestseler.
Predpostavljam da si pametna, pa razmisli ako hoćeš, ja se dalje nipošto neću prepirati.
u 21. veku. a ti?
Mora mu se priznati da ima bujnu mastu![]()
Nisu bitni toliko podaci, jer to nije istorijski roman.
Bitno je kako pisac uspe da zaintrigira čitaoce i napiše bestseler.
Recept: moć sugestije uz pomoć umetnosti reči.
Den Braun je još nešto maestralno iskoristio-religiju. Znao je da ako čačne u osinje gnezdo da će iz njega da izjure stršljenovi:smile:, da okolo mlataraju religijskim opakim mačevima, da besomučno dokazuju suprotno, jer im je istina veoma tanka i klimava, a zapravo time prave jednu divnu besplatnu reklamu. Genijalno zar ne?
.........................................................
Možeš misliti, posle dve hiljede godina, taj neko piše istinu i svi mu veruju, a KO JE TAJ NEKO? Rekoh za neobaveštene i površne, a takvih je nažalost sasvim dovoljno da to bude bestseler.
Ovaj deo tvog komentara navodi na dva pitanja:
1. Možeš li ti da shvatiš da mnogi glupi biblijski tekstovi navode ljude da pišu svašta i da se kroz to pisanje smaju tim velikim glupostima?
2. Po tebi, same istine su pisane pre dve hiljade godina. Možeš li ti te velike istine da ne prihvataš zdravo za gotovo, nego da ih malo pogledaš kroz prizmu XXI veka u kome si fizički prisutna?
Mora mu se priznati da ima bujnu mastu![]()