- Poruka
- 87.876

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za neke je zadovoljstvo samo ne znam kako. Neke cak koriste i krastavac u te svrheSamo kratki odgovori. Hvala svima koi budu uzeli učešće u ovoj drevnoj raspravi.
Onakočula sam da životinje zatvaraju u kaveze ali u inbox
ti si neki mnogo perverzan tip
![]()
Kiseli, grčki, seckani, iljušten, neoljušten, kornišon, kakav krastavac čoveče pričaj nemoj klještima ada ti izvlačimo reči...Za neke je zadovoljstvo samo ne znam kako. Neke cak koriste i krastavac u te svrhe
Veliki neseckan i neoljusten. Jos to drze po telefonu.Kiseli, grčki, seckani, iljušten, neoljušten, kornišon, kakav krastavac čoveče pričaj nemoj klještima ada ti izvlačimo reči...
i šta radiš s
i šta radiš skada ih zatvoriš u inbox???
Nije analni seks za svakog. Uglavnom ga žene ili ne vole ili obožavaju, čak im je bolji osećaj od standardnog. Tu psiha igra jako bitnu ulogu ali je I do umeća muškarca da ih pripremi i opusti, tako da ga požele i na "zadnja vrata".Za neke je zadovoljstvo samo ne znam kako.
Kako da je pripremim za rear entry? Kao dođem na prednja vrata i legnem na zvono a ne ulazim ni za živu glavu, ne ulazim ni kroz prozor na balkonu iako je širom otvoren i postavila je merdevine. E onda kad me dovoljno dugo želi, ja lepo prestanem da zvinim već samo lagano kucamo na zadnja vrata i eventualno pevušim neku lepu pasmicu, onda ona otvori i kaže uđi na prstima. Ja uđem bojažljivo prvo samo u hodnik, pa izađem, pa onda opet samo malo se zadržimo pa izađem i onda kad vidim da je ona skroz spremna utričim sa još dva drugara skroz do terase koja se nalazi na spratu i izađem na balkon? Tako?Nije analni seks za svakog. Uglavnom ga žene ili ne vole ili obožavaju, čak im je bolji osećaj od standardnog. Tu psiha igra jako bitnu ulogu ali je I do umeća muškarca da ih pripremi i opusti, tako da ga požele i na "zadnja vrata".