Analac, zadovoljstvo ili iživljavanje?

Oni muskarci koji to zele, ne stide se da to rade sa muskarcima, dok ovi nasi balkanci to ne smeju radi javne osude, pa se izivljavaju na zenama.
Хоћеш да кажеш да су хетеросексуалци који воле анални прикривени хомосексуалци?

Не дао Бог да те чују форумски љубитељи истог . . .

Хоћеш да кажеш да су хетеросексуалци који воле анални прикривени хомосексуалци?

Не дао Бог да те чују форумски љубитељи истог . . .
meni to nije normalno a oni koji to upraznjavaju nek razmisle dal su "prikriveni".

Samo kratki odgovori. Hvala svima koi budu uzeli učešće u ovoj drevnoj raspravi.
Postoje muškarci koje najviše uzbuđuju ženska stopala ili grudi a ima I onih koje najviše uzbuđuje zadnjica, to ne znači da su homoseksualci. Muškarac koji voli analni seks uglavnom voli da dominira a najizraženiji oblik dominacije je upravo anal. Što se tiče žena koje to vole one su uglavnom submisivne i uživaju u potpunom predavanju. Njih anal više uzbuđuje psihički nego fizički. Uglavnom nema nikakve veze sa seksualnom orijentacijom.

Postoje muškarci koje najviše uzbuđuju ženska stopala ili grudi a ima I onih koje najviše uzbuđuje zadnjica, to ne znači da su homoseksualci. Muškarac koji voli analni seks uglavnom voli da dominira a najizraženiji oblik dominacije je upravo anal. Što se tiče žena koje to vole one su uglavnom submisivne i uživaju u potpunom predavanju. Njih anal više uzbuđuje psihički nego fizički. Uglavnom nema nikakve veze sa seksualnom orijentacijom.
Ko je pričo o orijentaciji? Da nisi ti dezorijentisana malo, da ja tebe pitam, a?

Uglavnom se slažem SEM o dominaciji i submisivnosti.

Mene više zanimaju psovke...ako volite takve egzibicije zašto u svadji to koristite u pogrdne svrhe?
Recimo...***** te u dupe da te *****...

Eno Hero to čak naziva dzaranjem...

Dušo, hoćeš da ti prodzaram dp....
Da, dragi prodzaraj mi dp...

...misim...treba sa bokserskim rukavicama leći u krevet, pa kad tako nešto tresne levi pa desni kroše i spavaj kad za drugo nisi...

Mene više zanimaju psovke...ako volite takve egzibicije zašto u svadji to koristite u pogrdne svrhe?
Recimo...***** te u dupe da te *****...

Eno Hero to čak naziva dzaranjem...

Dušo, hoćeš da ti prodzaram dp....
Da, dragi prodzaraj mi dp...

...misim...treba sa bokserskim rukavicama leći u krevet, pa kad tako nešto tresne levi pa desni kroše i spavaj kad za drugo nisi...
Pa jbg pročistis je,na to sam mislio da ti sad ne opisem detalje znam da se kapiramo ;) ja inace ne psujem osim ono kad mi dopizdi pa oteras u tri lepe al granica strpljenja i tolenacije mi je bas velika sto i nije tema, vec o nabijanju u guzi da ispravim :lol:

Back