Mr.Masacre
Iskusan
- Poruka
- 5.248
A shta tek reci za lika koji se svadja sa shestarom.
a sta tek reci za lika koji se svadja sa sobom u ogledalu.... jos postoji i snimak toga, kad ga budem pustio u promet ima postanem popularniji od paris hilton..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A shta tek reci za lika koji se svadja sa shestarom.
Jeste vi to bili u Lazi Lazarevicu?На овогодишњој Електријади (међународни сусрети студената електротехнике) пило се 10 тона алкохолног пића ДНЕВНО + сокићи, вода и остало... и то је податак само из оближњег маркета. Биле су још две мање продавнице, а град је био на 3км од хотела тако да немам податак колико се довукло одатле... а и у једном аутобусу је било солидне залихе која је понета из БГа, а доносили су и из других градова... како је било ~1600 учесника то значи да се пило преко 6л алкохола ДНЕВНО по особи... ја сад нешто рачунам... јуче сам попио ~3л течности уопште, а данас ~2л... КАКО и ЗАШТО неко пије више од 6л чистог алкохола дневно + ко зна колико још литара других течности (махом сокова који се користе за прављење коктела)? Зар су нам животи толико сјeбани да морамо толико да се алкохолишемо![]()

ja nemogu ni 2l
2 litre???
Meni je zlo od jedne litre....![]()

konzumiram sve vrste alkohola! Preferiram vinjak i ostale rakije jerbo imaju dushu
pivo je fino, i vino je ok, al vise uz neko meze. likeri su mi malo bljuc, a votku jedino mogu da kazem da ne volim.
ne smatram da je alkohol neophodan u svakoj situaciji, ne pijem da bi neko mislio da sam kul [ili da bih za sebe mogao da kazem da sam kul], da bih mogao da muvam ribe, pijem zato sto volim!!! 

a evo i himne:
Miki Jevremovic - Pijem
Sam sam sa casom i tugom.
Staro smo drustvo mi, zar ne?
Pricam sa vinom kao s dugom.
Slusa me, mada znade sve.
Pijem al ne znam cemu sve to.
I pijan ja je ipak volim.
Pijem jer jedno davno leto
samo uz vino mogu da prebolim.
Za mene niko sad ne mari.
Al nikog necu ja da molim.