jovana ns
Zainteresovan član
- Poruka
- 230
vi ne znate shta ja govorim kad sam pod uticajem alkohola
ni ja ne znam shta govorim kad sam pod uticajem alkohola
tako da ako se neko sa foruma napije sa mnom, nemojte me slushate![]()
Ovo je pametno rečeno!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vi ne znate shta ja govorim kad sam pod uticajem alkohola
ni ja ne znam shta govorim kad sam pod uticajem alkohola
tako da ako se neko sa foruma napije sa mnom, nemojte me slushate![]()

i ne znam nikoga ko postaje agresivan od alkohola
a ti si ovaj argument izvukla na osnovu americhkih filmova
upravo tako...samo sto takve devojke nisu moje drugarice...

Imam nekoliko druga koji znaju da postanu veoma agresivni kada se dobro napiju. Secam se u Nici kako je maltretirao prolaznike na ulici... to je neverovatno. A ovako kada je trezan, sasvim normalan decko.
Moj burazer se samo drao crnčugama tamo,i to na srpskom jeziku.Imam nekoliko druga koji znaju da postanu veoma agresivni kada se dobro napiju. Secam se u Nici kako je maltretirao prolaznike na ulici... to je neverovatno. A ovako kada je trezan, sasvim normalan decko.

Imam nekoliko druga koji znaju da postanu veoma agresivni kada se dobro napiju. Secam se u Nici kako je maltretirao prolaznike na ulici... to je neverovatno. A ovako kada je trezan, sasvim normalan decko.
Ja mislim da je to uobicajena miskoncepcija.
Mislis da Pedja D'boy ne vadi budalu kada je trezan jer nema hrabrosti.![]()
Uplaši se on mene i krene da beži, a ja za njim sve opet "mac-mac-mac"... 

Meni se desilo sledeće prvi put kad sam bio poprilično pijan: stojim napolju i jedem pljeskavicu, hladno baš žešće, a neki ker tu stoji pored mene i gleda me. Gleda on mene, gledam ja njega, žao mi ga bre, meni je koliko-toliko toplo, a on em spava napolju em gladan verovatno em još i hladno... Uzmem otkinem parče mesa i krenem ka njemu, vičući "mac-mac-mac".Uplaši se on mene i krene da beži, a ja za njim sve opet "mac-mac-mac"...
![]()

Pise se prvoaprilska,bez crte..i ko je tebe sta pitao(((:A to je bila prvo-aprilska sala..
Jedan moj ortak machke doziva mjaukom. I to, onako, besno.
A kad ih nekako dohvati, krene da ih uvija, savija, razvija, i izvija, k'o testo, ***.
I onda, naravno, da pricha sa njima. Mi neshto diskutujemo, a on odjednom krene da se dere. Pogledamo ga, a on : "Nishta, pricham neshto machki..."
Краљ 
A shta tek reci za lika koji se svadja sa shestarom.
Ja sam iglicom od šestara bušila kožu na prstima tj. onaj površinski sloj što ne boli.
U treznom stanju!![]()
Ja sam iglicom od šestara bušila kožu na prstima tj. onaj površinski sloj što ne boli.
U treznom stanju!![]()

Meni se desilo sledeće prvi put kad sam bio poprilično pijan: stojim napolju i jedem pljeskavicu, hladno baš žešće, a neki ker tu stoji pored mene i gleda me. Gleda on mene, gledam ja njega, žao mi ga bre, meni je koliko-toliko toplo, a on em spava napolju em gladan verovatno em još i hladno... Uzmem otkinem parče mesa i krenem ka njemu, vičući "mac-mac-mac".Uplaši se on mene i krene da beži, a ja za njim sve opet "mac-mac-mac"...
![]()