Tu pričaš o perifernim stvarima alkohola... To jest, magarcima...
Sam alkohol je dobra stvar i treba ga iskusno piti, jerbo, sa moje tačke gledišta živimo kratko i svaki pojedinac, izmeđuostalog i ja, je isuviše beznačajan da bi se odricao alkohola zarad nekih principa...
Uz doručak obično popijem dva piva... uz ručak jedno... i možda još koje između obroka... i srećan sam...
Volim alkohol, volim pivo... i nema te bolesti jetre koja me može odvući od tog uživanja... Na kraju ćemo svi isto truliti, šta ću ja pre toga raditi za svoj merak... Moj izbor i moje posledice...
"Alkohol pomaže da se lepše družimo... "...
Kao i sve drugo, potrebno je vreme za izučavanje "kafanskog fakulteta"... Kad spomenu roditelje, moja majka je bila dosta protiv toga jer sam rano počeo sa izučavanjem... Svi su me zvali "alkos"... al sam pre ostalih i stavio prst na čelo i shvatio šta je zapravo alkohol, kako i šta sa njim... i sad se moji roditelji uopšte ne plaše da mi daju pare za grad i ključeve od kola... Tu ne može da bude problema...
Alkohol je i dva deci crnog vina dnevno, pa je lekovito... Alkohol je kad sedneš s nekim na pivo i ko ljudi se ispričate... Alkohol je kad odeš s ljudima u prirodu, raspalite roštilj i obrnete koju gajbu... Sa čašicom alkohola se nazdravlja i drugima žele/čestitaju lepe stvari...
Živeo alkohol...