Alkohol-da/ne

Bosanska podmornica:
U casi piva potpiti casicu votke,rakije,viskija,zavisi sta imate ali tacno da mala casica skljocne unutra da se ne prospe ,za 2minuta izvadite casicu i popijete :)

Eto,ucili me neki Bosanci u BD ovog ljeta,od toga su se lesili....

Ja sam pre bila mnogo veci kapacitet, pila mnogo, nikad nikad povracala... Onda mi se desilo par puta da od izuzetno male kolichine alkohola povracam. :confused: I izgleda da sam se vratila u kolosek jer je u nedelju vodka ljushtala i bilo je veselo. :mrgreen:

Većina tinejdžera se 'loži' na alkohol i obožava da se hvali po sistemu 'Je l' znate kako sam se sinoć napio?Nosili su me kući! ' itd.

Na rođendanima je glavna fora ne biti trezan, izigravati kolšare i sl.

U mojoj okolini takvih primera je mnogo i to je, po meni, zaista žalosno. Još žalosnja stvar je što se neke devojčice/devojke baš na takve 'pale'.

Pijane devojke ni da ne spominjem. Poznajem jednu devojčicu (četrnaestogodišnjakinju) koja obožava da se obuče izazovno (da se maltene sve vidi), ode u diskoteku i napije se. Tako pijana privlači mnoge. . .

Iskreno, ja se gadim alkohola, a najgore je preterivanje. . .

Znači, zanima me šta vi mislite o pijanim tinejdžerima, njihovim roditeljima koji im sve to dopuštaju (il' jednostavno ne znaju za to), da l' ste se nekad napili (sa razlogom ili bez), da li ste ZA ili PROTIV alkohola. . . ? I šta vam god padne na pamet vezano za ovu temu.

P. S. U pretrazi sam našla temu 'Alkoholizam' u kojoj je zadnji put post postavljen 2005. godine , a i mislim da sama tema nije bila ovakvog tipa, već više nešto uopšteno o alkoholu, alkoholičarima i sl.

Toliko, :bye:

Tu pričaš o perifernim stvarima alkohola... To jest, magarcima...
Sam alkohol je dobra stvar i treba ga iskusno piti, jerbo, sa moje tačke gledišta živimo kratko i svaki pojedinac, izmeđuostalog i ja, je isuviše beznačajan da bi se odricao alkohola zarad nekih principa...
Uz doručak obično popijem dva piva... uz ručak jedno... i možda još koje između obroka... i srećan sam...
Volim alkohol, volim pivo... i nema te bolesti jetre koja me može odvući od tog uživanja... Na kraju ćemo svi isto truliti, šta ću ja pre toga raditi za svoj merak... Moj izbor i moje posledice...
"Alkohol pomaže da se lepše družimo... "...
Kao i sve drugo, potrebno je vreme za izučavanje "kafanskog fakulteta"... Kad spomenu roditelje, moja majka je bila dosta protiv toga jer sam rano počeo sa izučavanjem... Svi su me zvali "alkos"... al sam pre ostalih i stavio prst na čelo i shvatio šta je zapravo alkohol, kako i šta sa njim... i sad se moji roditelji uopšte ne plaše da mi daju pare za grad i ključeve od kola... Tu ne može da bude problema...
Alkohol je i dva deci crnog vina dnevno, pa je lekovito... Alkohol je kad sedneš s nekim na pivo i ko ljudi se ispričate... Alkohol je kad odeš s ljudima u prirodu, raspalite roštilj i obrnete koju gajbu... Sa čašicom alkohola se nazdravlja i drugima žele/čestitaju lepe stvari...
Živeo alkohol...

Poslednja izmena od moderatora:
Sam alkohol je dobra stvar i trebaga iskusno piti, jerbo, smoe tačke gledišta živimo kratko i svaki pojedinac, izmeđuostalog ija, je isuviše beznačajan dabise odricao alkohola zarad nekih principa...

Jeste. I ja sam to isto rekao za ekstazi, pa mi niko ne veruje. Pitam se zasto.

Salu na stranu, mislim da onaj ko se odrekao alkohola ne propusta mnogo.

Tu pričaš o perifernim stvarima alkohola... Tojest, magarcima...
Sam alkohol je dobra stvar i trebaga iskusno piti, jerbo, smoe tačke gledišta živimo kratko i svaki pojedinac, izmeđuostalog ija, je isuviše beznačajan dabise odricao alkohola zarad nekih principa...
Uz doručak obično popijem dvapiva... uz ručak jedno... i možda još koe između obroka... i srećan sam...
Volim alkohol, volim pivo... i nema te bolessti jetre kojame može odvući od tog uživanja... Na krajućemo svi isto truliti, štaću ja pre toga raditi za svoj merak... Moj izbor i moje posledice...
"Alkohol pomaže dase lepše družimo... "...
Kao i sve drugo, potrebnoje vreme zizučavanje "kafanskog fakulteta"... Kad spomenu roditelje, moja majka je bila dosta protiv toga jersam rano počeo sizučavanjem... Svisume zvali "alkos"... alsam pre ostalih i stavio prss na čelo i svatio štaje zapravo alkohol, kako i šta sa njim... i sad se moi roditelji uopšte neplaše dami daju pare za grad i ključeve od kola... Tu nemože da bude problema...
Alkohol je i dva deci crnog vina dnevno, paje lekovito... Alkohol je kad sedneš snekim na pivo i ko ljudise izpričate... Alkohol je kad odeš sljudima u prirodu, raspalite roštilj i obrnete koju gajbu... Sa čašicom alkohola se nazdravlja i drugima žele/čestitaju lepe stvari...
Živeo alkohol...

Si ti bio pod uticajem alkohola kad si ovo pisao?? :eek::eek:

Za svaku novu godinu se odvalim kao zivotinja,tada mi je rodjendan a uvece kad odem u grad zaginem negde i mesam pica prosle godine sam popio litar piva,dve guarane,apsinth,2 Jagermaistera,2 viskija,jednu tequilu i jedan Campari (tako se nekako zvalo pice) i kod kuce jednu rakiju i litar Pepsija ujutru sam se probudio oko 2-3 sata popodne i glava me je bolela prvi put u zivotu ali peglu nisam nijednom bacio te veceri!! Ali nisam sve odjednom vec tokom cele veceri sam to pio dosao sam kuci oko pola pet ujutru!!

Back