Alkohol-da/ne

Ja mislim da je to uobicajena miskoncepcija.

Mislis da Pedja D'boy ne vadi budalu kada je trezan jer nema hrabrosti. :lol:

Rekoh-hrabrosti. . . itd. , k'o zna šta sve još može biti slučaj.

Jednostavno, mislim da se čovek-tinejdžer-deda oslobodi kada se napije ili makar misli da se oslobodio (i opet se vraćam na staro) , dobija hrabrost.

Meni se desilo sledeće prvi put kad sam bio poprilično pijan: stojim napolju i jedem pljeskavicu, hladno baš žešće, a neki ker tu stoji pored mene i gleda me. Gleda on mene, gledam ja njega, žao mi ga bre, meni je koliko-toliko toplo, a on em spava napolju em gladan verovatno em još i hladno... Uzmem otkinem parče mesa i krenem ka njemu, vičući "mac-mac-mac". :lol: Uplaši se on mene i krene da beži, a ja za njim sve opet "mac-mac-mac"... :lol:

Meni se desilo sledeće prvi put kad sam bio poprilično pijan: stojim napolju i jedem pljeskavicu, hladno baš žešće, a neki ker tu stoji pored mene i gleda me. Gleda on mene, gledam ja njega, žao mi ga bre, meni je koliko-toliko toplo, a on em spava napolju em gladan verovatno em još i hladno... Uzmem otkinem parče mesa i krenem ka njemu, vičući "mac-mac-mac". :lol: Uplaši se on mene i krene da beži, a ja za njim sve opet "mac-mac-mac"... :lol:

:hahaha::hahaha:

:klap:

Jedan moj ortak machke doziva mjaukom. I to, onako, besno.

A kad ih nekako dohvati, krene da ih uvija, savija, razvija, i izvija, k'o testo, ***.

I onda, naravno, da pricha sa njima. Mi neshto diskutujemo, a on odjednom krene da se dere. Pogledamo ga, a on : "Nishta, pricham neshto machki..."

Hehehe...
Sto me podseti na mog psa, koji uvek dotrci na "mac mac".... Sta ces, ima svakakvih...

Back