Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
:hahaha1: :vudu::bljak:
GGjMHgmXgAAJgjH

Kako su jadni providni , bedni i malecki u svojoj nemoći

У притворској јединици Хашког трибунала преминули су:
- генерал ВРС Здравко Толимир,
- председник СРЈ Слободан Милошевић,
- Милан Бабић, функционер РСК,
- Душан Дуњић, вјештак одбране, стручњак судске медицине.
То није било у "суровој" Русији него у "цивилизованој" Холандији.
GGih0XqWUAA7IZW

Драго ми је што живим у крштеној земљи где политички незгодни појединци не умиру под мистериозним околностима.

Уживајте у вашим крвавим свињцима, другари.
Живиш у крвавом свињцу који финансира и активно подржава убијање деце и цивила у Палестини и Јемену.

Kad ti politicki zatvorenik u zatvoru umre u 48 godina,pritom svaka slika koju je objavljena pokazuje da je sve mrsaviji.Ko je odgovoran? Drzava. Sto je bio u zatvoru? Bio pretnja za skracenog diktatora.
Videli ste i sad sve kandidate za predsednika, koji su pretnja je administrativno odstranio a ostavio komuniste i nekoliko ostalih od pokojnog Zirinovskog. Kao kod nas Seselja i Milica zavetnica.

Руски систем је такав. Отприлике свима је жао Наваљног, али дирнуо је у свету државу којом ето влада Путин, шта да се ради и живот иде даље.

У принципу нас не треба да бригају пуно руске ствари.

Али проблем је што наши русосрби желе и нама да наметну такав систем. Сад ја питам једног кремљобота: добро ти фалиш Путина и руски ситем који је икс пута напредноји од англосаксонске демократије, а онда критикујеш Вучића. Па како сад то, по руском систему вођа је неприкосновен?!

Онда он забагује па крене али али али Путин је геније, а Вучић је издајник.

Чекај пријатељу да прво установимо принцип. Руски принцип је да је вођа недодирљив. Значи НЕДОДИРЉИВ. Небитно да ли је то Петар Велики, Никола збуњени, развратна Катарина, Сурови Стаљин, пијани Јељцин или генија Путин. Нема критике вође.

Дакле Србима према нашој менталној структури никако не одговара руски систем, који одговара њима јер су они такви људи. Ми смо Балканци, медитеранци, експлозивни, не трпимо ауторитет. Сушта супротност Русима, Кинезима, Јапанцима.

За нас је најбоља демократија и то ала италијана. Вечити хаос и свађе. Једино тако можемо бити срећни.

Kad ti politicki zatvorenik u zatvoru umre u 48 godina,pritom svaka slika koju je objavljena pokazuje da je sve mrsaviji.Ko je odgovoran? Drzava. Sto je bio u zatvoru? Bio pretnja za skracenog diktatora.
Videli ste i sad sve kandidate za predsednika, koji su pretnja je administrativno odstranio a ostavio komuniste i nekoliko ostalih od pokojnog Zirinovskog. Kao kod nas Seselja i Milica zavetnica.
Mislim da je ipak supruga Julija tražila od Putina da ju oslobodi tereta zvanog Aleksej, ali da bude diskretan.
Putin, kavalir kakav je, dao je sve od sebe.

Ucviljena udovica.

1708252709660.png

Имитирају америчке пахуље. Исти наратив само што мањак оригиналности. Велики мањак.
Е брат, секако дека е право. Истата приказна, само во поедноставена верзија. Ништо оригинално, само повторно изведено. Треба малку креативност да се додаде, не само да се копираат старите приказни, што не мислиш?

Руски систем је такав. Отприлике свима је жао Наваљног, али дирнуо је у свету државу којом ето влада Путин, шта да се ради и живот иде даље.

У принципу нас не треба да бригају пуно руске ствари.

Али проблем је што наши русосрби желе и нама да наметну такав систем. Сад ја питам једног кремљобота: добро ти фалиш Путина и руски ситем који је икс пута напредноји од англосаксонске демократије, а онда критикујеш Вучића. Па како сад то, по руском систему вођа је неприкосновен?!

Онда он забагује па крене али али али Путин је геније, а Вучић је издајник.

Чекај пријатељу да прво установимо принцип. Руски принцип је да је вођа недодирљив. Значи НЕДОДИРЉИВ. Небитно да ли је то Петар Велики, Никола збуњени, развратна Катарина, Сурови Стаљин, пијани Јељцин или генија Путин. Нема критике вође.

Дакле Србима према нашој менталној структури никако не одговара руски систем, који одговара њима јер су они такви људи. Ми смо Балканци, медитеранци, експлозивни, не трпимо ауторитет. Сушта супротност Русима, Кинезима, Јапанцима.

За нас је најбоља демократија и то ала италијана. Вечити хаос и свађе. Једино тако можемо бити срећни.
Jedini razlog što naši domaći boljševici ne vole Vučića je što je suviše proevropski orijentisan za njihove standarde. Po njima, treba odhebati Evropu i kompletan Zapad i družiti se samo sa zemljama BRIKSa. Sve ostalo je izdaja, pa i Vučićev evropski put koji je osmišljen tako da se nikada ne završi, tj. da Srbija nikada ne uđe u EU.

Jedini razlog što naši domaći boljševici ne vole Vučića je što je suviše proevropski orijentisan za njihove standarde. Po njima, treba odhebati Evropu i kompletan Zapad i družiti se samo sa zemljama BRIKSa. Sve ostalo je izdaja, pa i Vučićev evropski put koji je osmišljen tako da se nikada ne završi, tj. da Srbija nikada ne uđe u EU.
Србија никада неће ни учи у ткз. ЕУ хтео то неко или не.

• Haha
Reactions: Hix

:hahaha: ја кад чујем да је СРПСНС за Европски пут Србије мени је то као да сам чуо да је Ајхман ишао у Синагогу или да се Путин диви англосаксонској демократији.

Начелно они су ЗА али сви ми знамо да ту постоји мана воље односно у дубини душе чине све да земља не уђе у ЕУ.

А тек НАТО. Ајој. То тек нема шамсе са њима. Зато су још пре 12 година прибавили потврду из Москве да ћемо бити легитимна мета у случају да уђемо у НАТО ЕЈ ! а Мајдан још ни није био на помолу.

Србија никада неће ни учи у ткз. ЕУ хтео то неко или не.

да то се сад курчиш пошто вас је ДОС извукао из јаме 90тих.

А ми смо на корак од обуставе приступним фондовима. Сад Вучић обилази све конференције по Европи Минхен Давос и плаћа сликање са главоњама АЛИ не може да потплати ЕУ парламент њих 500 који су ИЗГЛАСАЛИ резолуцију која је О Б А В Е З У Ј У Ћ А са Европску Комисију.

1) увођење виза
2) обустава приступа фондовима
3) суспензија приступа

Сад ћеш ти да кажеш, јао па то је СуПЕР идемо у БРИКС. Аха. Ево одма. А како Соколе, куда у Брикс. Си и видео мапу? :bye:

:hahaha: ја кад чујем да је СРПСНС за Европски пут Србије мени је то као да сам чуо да је Ајхман ишао у Синагогу или да се Путин диви англосаксонској демократији.

Начелно они су ЗА али сви ми знамо да ту постоји мана воље односно у дубини душе чине све да земља не уђе у ЕУ.
Oni praktično od trenutka pada komunizma i SSSRa čekaju vaskrsenje istih i čitav ovaj period koji traje već decenijama vide kao neko privremeno stanje, dok se Rusija oporavi i obnovi komunističko carstvo. Do tada, njihova mati KGB im je dala zadatak da glumataju demokratiju i tržišnu privredu, što oni čine vrlo neubedljivo. Međutim, često se mogu čuti kako najavljuju nekakav novi multipolarni svet, što je samo maska za novi SSSR, jer će u tom njihovom novom svetu njima biti zagaratovana večna vladavina Srbijom.
А тек НАТО. Ајој. То тек нема шамсе са њима. Зато су још пре 12 година прибавили потврду из Москве да ћемо бити легитимна мета у случају да уђемо у НАТО ЕЈ ! а Мајдан још ни није био на помолу.
Da, to da će Srbija biti pošteđena nuklearnog razaranja ako bude ostala neutralna i obrnuto (kao da bi u tom trenutku bilo bitno da li si pošteđen ili ne) je idiotluk koji je naročito isticao Miroslav Lazanski u svojim gostovanjima, a obični boljševici kraj malih ekrana gutali uz jutarnju kafu.

• Podržavam
Reactions: Hix

Vučić objasnio zbog čega nije aplaudirao nakon govora Julije Navaljne u Minhenu​

V. S.danas 10:41
Vučić objasnio zbog čega nije aplaudirao nakon govora Julije Navaljne u Minhenu 1
Foto FoNet Zoran Mrđa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, gostujući na jutarnjem programu televizije Prva, po povratku sa Minhenske bezbednosne konferencije, objasnio zbog čega nije aplaudirao Juliji Navaljnoj, čiji je muž preminuo samo nekoliko sati pre njenog govora.

„Odjednom je neka žena sela pored mene, ali ja nisam imao pojma, bedž joj je bio okrenut naopako, a ja nisam imao pojma ko je žena“, rekao je Vučić.
Nakon toga su je, prema Vučićevim rečima, najavili.
„Ja sam tek tada shvatio da je to žena koja je sedela pored mene do tada. Izjavio bih saučešće, ali pogrešio bih, jer je ona nekoliko minuta kasnije izjavila da joj ne izjavljujemo saučešće“, kazao je Vučić.

Vučić je istakao da smatra da je uradio sve kao dostojanstven čovek.

„Ja nisam došao na fudbalsku utakmicu, već na ozbiljan skup i niko mi ne će određivati kako ću da sedim ili da stojim“, rekao je Vučić.
Da podsetimo, vest o smrti Alekseja Navaljnog objavljena je u petak, a ubrzo nakon toga njegova supruga Julija Navaljna održala je potresan govor na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji.
Predsednik Vučić tada je sedeo u prvom redu i među poslednjima je ustao Juliji Navaljnoj, ali se nije pridružio aplauzu.

Umesto toga, predsednik Srbije je nameštao slušalice za simultani prevod, a potom nastavio da stoji, pisao je N1 uz snimak na kom se to može i videti.

Back