Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
Jel bila izjava saučešća naše vlasti? Šta kaže rusofilska stranka?

FCadnSoXMAsF05S.jpg:large

Драго ми је што живим у крштеној земљи где политички незгодни појединци не умиру под мистериозним околностима.

Уживајте у вашим крвавим свињцима, другари.

Tvoja zemlja tj MI6 je ubila princezu Dajanu zato sto je ostavila Carlsa i spandjala se sa Dodijem Al Fajedom

https://www.belfasttelegraph.co.uk/news/mi6-agents-were-in-paris-when-diana-died/28065068.html

Tako da bolje ne lupaj gluposti.

Vise puta su pokusali da ubiju i predsednika Srbije Slobodana Milosevica.

Takodje tvoja zemlja tj MI6 je ubila i srpskog premijera Zorana Djindjica.

https://www.b92.net/eng/news/world.php?yyyy=2017&mm=09&dd=13&nav_id=102302

"Plan devised to kill Milosevic was used on Princess Diana"​

Former MI6 member Richard Tomlinson claims that Slobodan Milosevic was the target of the British intelligence, which developed a special plan for the purpose.
SOURCE: VECERNJE NOVOSTI WEDNESDAY, SEPTEMBER 13, 2017 | 09:09

Share
(Getty Images, file)

(Getty Images, file)​
According to Vecernje Novosti, this plan was later applied to remove British Princess Diana.

The newspaper writes that Tomlinson presented his findings ten years ago before the High Court of Justice in London - but that his claims have again become topical after the recent statements made by retired intelligence officer John Hopkins (80), who claims that he personally participated in "removing" the princess of Wales.

According to Tomlinson's claims - that also made it to the documentary "Playing Dirty", dedicated to the dark activities of the British intelligence service MI6 - the former Yugoslav and Serbia president was to be killed in 1993 in a way that was to look like a traffic accident. A tunnel in Switzerland, near Geneva, where Milosevic was supposed to take part in an international conference about the former Yugoslavia, was chosen as the site.

The plan was to cause the accident as Milosevic's limousine was traveling over the mountain, by turning on strong lights or lasers that would have blinded the driver. It was allegedly estimated that such a scenario would have had the greatest chance of resulting in death.

Eyewitnesses to the tunnel accident that killed Diana, claim to have seen blinding lights before it happened. It's just one in a series of dreadful coincidences between the Milosevic assassination plan and Diana's death, Tomlinson is quoted as saying.

He further claims that Milosevic's liquidation plan had been dropped, but that the scenario was later applied to Princess Diana.

Poslednja izmena:
Zato što nije isto kad ubije Hag i kad ubije Putin. Putinova ubistva su sva listom pravedna. :lol:
Sad ozbiljno - zatvor nije mesto koje baš obezbeđuje dugovečnost. Tu se pre svega postavlja pitanje zašto je uopšte neko tamo strpan. Sloba je bio zbog velikog broja žrtava, a Navaljni samo zbog ličnog stava.

GES6RDDJBFKQJOPXOEGP7S4GUA.jpg

So you think you can stone me and spit in my eye?

Noam Chomsky je jedan od najvećih protivnika sistema u Americi. Da li je on u zatvoru sada?
Da li je on dobio pare od ruskog službenika ambasade i pri tom kamera sve snimila.
Najveći trenutni kritičar ruskog predsednika i njegove politikej jeste Glazjev koji je bio nekadašnji kandidat na izborima i konkurent Putinu sa mnogo više osvojenih glasova od Navaljnog i šta je sa njim , da li je uhapšen.
I Dugin je bio dugo godina kritičar politike Putina.

Poslednja izmena:

svim NATO nacistima ce suditi ruski malj, napalm ili novicok

Neprijatelji Rusije ne zive dugo....

Pazi sta vam uradise u Avdejevki z:D

Citam da se Azovci zale gde udari FAB 1500 , svi su mrtvi u radijusu od 2 km, a ovi u radijusu od 5 pate od potresa mozga , raspada unutrasnjih organa i drugih tegoba.

Strasan pakao ceka sve neprijatelje ruskog naroda.

svim NATO nacistima ce suditi ruski malj, napalm ili novicok

Neprijatelji Rusije ne zive dugo....

Pazi sta vam uradise u Avdejevki z:D

Citam da se Azovci zale gde udari FAB 1500 , svi su mrtvi u radijusu od 2 km, a ovi u radijusu od 5 pate od potresa mozga , raspada unutrasnjih organa i drugih tegoba.

Strasan pakao ceka sve neprijatelje ruskog naroda.

Da li ti meni pretiš?

MI6 imao tri plana za ubistvo Miloševića: Bivši agent tvrdi da je verzija broj 3 iskorišćena za likvidaciju princeze Dajane (VIDEO)​

Prema pisanju Dejli telegrafa, postojala su tri plana za ubistvo bivšeg predsednika​

Nekadašnjeg predsednika SR Jugoslavije, Slobodana Miloševića planirala je da ubije britanska obaveštajna služba MI6, tvrdi njen bivši agent Ričard Tomilson (80) u dokumentarcu "Prljava igra", a koji se ponovo spominje u medijima.

Tomlinson je svoje tvrdnje pred Visokim sudom u Londonu izneo još 2008. godine, o čemu su pisali svi britanski mediji.

Prema njegovim rečima, MI6 je planirala da izvrši atentat na Miloševića 1993. godine, tako da to izgleda kao saobraćajna nesreća u tunelu. Prema pisanju Dejli telegrafa, postojala su tri plana za ubistvo bivšeg predsednika.

U prvi plan trebalo je da budu uključene srpske paravojne jedinice, a u drugom likvidaciju je trebalo izvrši mala infiltrirana grupa britanskih specijalaca iz redova SAS. Po trećem planu atentatori blještavim reflektorom zaslepeli vozača blindiranog automobila u kojem se nalazio Milošević,
i to u tunelu u Ženevi gde je predsednik SRJ trebalo da prisustvuje mirovnim pregovorima.

Bivši britanski agent tvrdi da je ta saznanja saznao preko visokog oficira MI6, koji mu je pokazao plan, a kojeg je označio kao "osobu A". Osoba "A" rekla je da bi smrt u tunelu značila manje svedoka i veću šansu da Milošević pogine.

Kasnije su se pojavile i spekulacije da je britanska služba navodno želela da primeni isti plan likvidacije na princezu Dajanu, a glasine da je služba ubila princezu ponovo su aktuelizovane posle nedavne izjave penzionisanog obaveštajca Džona Hopkinsa, koji tvrdi da je lično učestvovao u atentatu na princezu od Velsa.

https://www.telegraf.rs/vesti/svet/...oriscena-za-likvidaciju-princeze-dajane-video

Svi znamo da je NATO pakt pokusao 1999. da ubije nase drzavno rukovodstvo i naseg predsednika heroja Slobodana Milosevica - bez objave rata lansiranjem raketa na njihove privatne kuce.

A vidimo sada da su pokusali ubistva i pre toga.

Back