Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.606
Jel bila izjava saučešća naše vlasti? Šta kaže rusofilska stranka?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bila izjava saučešća naše vlasti? Šta kaže rusofilska stranka?
Драго ми је што живим у крштеној земљи где политички незгодни појединци не умиру под мистериозним околностима.
Уживајте у вашим крвавим свињцима, другари.
Noam Chomsky je jedan od najvećih protivnika sistema u Americi. Da li je on u zatvoru sada?Kolega nema potrebe da o tome pišeš , svi znamo da je Amerika jedna brutalna oligarjiska tvorevina u kojoj se krše sva moguća prava i ubijaju politički protivnici odvajkada, tema je o onome šta se dešava u Rusiji.
Zato što nije isto kad ubije Hag i kad ubije Putin. Putinova ubistva su sva listom pravedna.
Sad ozbiljno - zatvor nije mesto koje baš obezbeđuje dugovečnost. Tu se pre svega postavlja pitanje zašto je uopšte neko tamo strpan. Sloba je bio zbog velikog broja žrtava, a Navaljni samo zbog ličnog stava.
Da li je on dobio pare od ruskog službenika ambasade i pri tom kamera sve snimila.Noam Chomsky je jedan od najvećih protivnika sistema u Americi. Da li je on u zatvoru sada?
Ne lupetaj.Tvoja zemlja tj MI6 je ubila princezu Dajanu zato sto je ostavila Carlsa i spandjala se sa Dodijem Al Fajedom
https://www.belfasttelegraph.co.uk/news/mi6-agents-were-in-paris-when-diana-died/28065068.html
Tako da bolje ne lupaj gluposti.
Vise puta su pokusali da ubiju i predsednika Srbije Slobodana Milosevica.
Takodje tvoja zemlja tj MI6 je ubila i srpskog premijera Zorana Djindjica.
Ne lupetaj.
Notorna činjenica je da Putinov režim zatvara političke protivnike samo zato što su politički protivnici.Da li je on dobio pare od ruskog službenika ambasade i pri tom kamera sve snimila.
Da li ti meni pretiš?svim NATO nacistima ce suditi ruski malj, napalm ili novicok
Neprijatelji Rusije ne zive dugo....
Pazi sta vam uradise u Avdejevki
Citam da se Azovci zale gde udari FAB 1500 , svi su mrtvi u radijusu od 2 km, a ovi u radijusu od 5 pate od potresa mozga , raspada unutrasnjih organa i drugih tegoba.
Strasan pakao ceka sve neprijatelje ruskog naroda.
Notorna je činjenica da je to glupost.Notorna činjenica je Putinov režim zatvara političke protivnike samo zato što su politički protivnici.
Da li ti meni pretiš?
Notorna činjenica je da Putinov režim zatvara političke protivnike samo zato što su politički protivnici.
Pozivanje na narod je logička greška koja nastaje kada se tvrdi da je nešto istinito samo zato što većina ljudi smatra da jeste.notorna je cinjenica da srpski narod vecinski daje Putinu punu podrsku u istrebljenju NATO nacista, neprijatelja i okupatora srpske zemlje i nanroda
Notorna činjenica je da Putinov režim zatvara političke protivnike samo zato što su politički protivnici.Notorna je činjenica da je to glupost.
Ноторно се понаљаш као покварена плоча.Notorna činjenica je da Putinov režim zatvara političke protivnike samo zato što su politički protivnici.
Pozivanje na narod je logička greška koja nastaje kada se tvrdi da je nešto istinito samo zato što većina ljudi smatra da jeste.
Putinisti će izgubiti.predvidjam buducnost citajuci istoriju
ko god je krenuo na Ruse - zavrsio je uglavnom kao mrtav i beo
A danasnja Rusija je daleko daleko bolje naoruzana i opasnija nego tadasnje verzije sto su bile.
Putinisti će izgubiti.
Pozivanje na narod je logička greška koja nastaje kada se tvrdi da je nešto istinito samo zato što većina ljudi smatra da jeste.puna podrska Srba Putinu za sve sto radi
Putin je srpska majka i najveci prijatelj
И мајка и отац и љубавница и жена и сестра и брат наш , он ће ослободити српски народ из окова западних сила.puna podrska Srba Putinu za sve sto radi
Putin je srpska majka i najveci prijatelj
Pozivanje na narod je logička greška koja nastaje kada se tvrdi da je nešto istinito samo zato što većina ljudi smatra da jeste.