Željko Pantić: Danica Grujičić nevešto pokušava da preleti, ali njoj je odavno mesto u zatvoru

Danica Grujičić je jedna pametna, dobra i sposobna žena koja je naivno pristala na ponudu da bude ministar zdravlja u nadi da će moći nešto korisno za zdravstvo da uradi. Sjajno je da se sada kao penzioner angažovala da govori o negativnim iskustvima koja je imala tokom participiranja u vlasti i da još uvek želi da pomogne svojoj zemlji.

i ja zelim da pomognem svojoj zemlji...............uz malu naknadu u vidu ministarske plate, plus prevoz i topli obrok i 1 posto od stranih investicija.

Di na svetu postoji politicar a da je politicar sto voli svoju zemlju a ne zbog bogacenja ? Taj nije normalan a i nema sanse da ga "kolege" puste u njihovo jato.
Tamo mogu samo do srzi kvarni.

i ja zelim da pomognem svojoj zemlji...............uz malu naknadu u vidu ministarske plate, plus prevoz i topli obrok i 1 posto od stranih investicija.

Di na svetu postoji politicar a da je politicar sto voli svoju zemlju a ne zbog bogacenja ? Taj nije normalan a i nema sanse da ga "kolege" puste u njihovo jato.
Tamo mogu samo do srzi kvarni.
I prevoz od Prizrena do Beograda na godišnjem nivou 12000 evra.

Danica Grujičić je jedna pametna, dobra i sposobna žena koja je naivno pristala na ponudu da bude ministar zdravlja u nadi da će moći nešto korisno za zdravstvo da uradi. Sjajno je da se sada kao penzioner angažovala da govori o negativnim iskustvima koja je imala tokom participiranja u vlasti i da još uvek želi da pomogne svojoj zemlji.
Dobra za debelu i masnu robiju.

Danica je bila u mulju sa sns sektom,tu se svaka prica o navodnoj naivnosti,dobroti itd zavrsava.

Danica Grujičić se nameće da je kao desničarku studenti stave na svoju listu. Neće da može! Može samo u zatvor da ide.

Ma dovoljno da se setimo teksta onog dečka tad je bio valjda student koji je pisao da mu brat imao tumor na mozgu da se tresao u dvorištu bolnice a da Grujičić dr Danica nije htela dupe da izvuče da pogleda pacijenta a kamoli da pomogne. Dečko je umro. Brat mu je tad popljuvao i Grujičićku i vlast i državu.
Kad su mu se emocije slegle valjda da on i njegovi ne bi imali problema na poslu tekst je obrisao...
Znam kad se đubretara kandidovala na tako nekim izborima samo da odvuče koji glas i da na glavnoj sednici RIKa ako zagusti da glas da se usvoji zapisnik u korist vladajućih.
Na tim izborima je bio isto i onaj ćelavi koji je sad u SNSu. Tada je u drugi krug trebao da ide Tadić i Toma Diploma a on je govorio da u drugi krug idu on i Gljivica Dačić.To ko da se ja sad kandidujem i kažem U drugi krug na ovim izborima idemo ja i Miloš Jovanović

А где је сада да говори о нато бомбама са осиромашеним уранијумом за тужбе против нато-а престала је да говори када се ухлебила у фотељу

А где је сада да говори о нато бомбама са осиромашеним уранијумом за тужбе против нато-а престала је да говори када се ухлебила у фотељу
Kao i kancelarija za brze odgovore Zorane Mihajlović, hleba od 1 dinara Nikolić master Tomislava ili kvadrat od 500 evra u centru Beograda Vučić Aleksandra....

Back