Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
Kakvom upalu pluća kad ga je njegov Advokat posetio u sredu i tada Navaljni nije imao nikakvih zdravstvenih problema.
Siguran sam da nema nikakve veze sa njegovim opštim zdravstvenim stanjem, generalno lošim i sistematski nelečenim...
Advokat koga pominješ nebrojeno puta se žalio na njegov tretman, na ugrožavanje osnovnih prava na lečenje. Pametnom dovoljno.

Ugled je davno svršeno vreme. money talks. Amerika, Rusija, Izrael, itd. Država radi ono što mora.
Ne vidim da je moralo,da je u ruskom nacionalnom interesu tako nešto.Pre će biti da su neki lični razlozi rukovodili Putina.Čovek očigledno ne vodi računa o svojoj i o reputaciji Rusije u međunarodnim okvirima.Kao da postupa po željama ruskih neprijatelja koji Rusiju predstavljaju kao nekakvu monstrum državu.

О Наваљном...Наваљни у овде приказаном видео снимку тражи од официра МИ6 Џејмса Вилијама Томаса Форда 10-20 милиона долара годишње да започне револуцију у боји у Русији.
За случај да се питате зашто је ухапшен.
Рећи ћу вам нешто о америчким затворима, за које се усуђујем да кажем да вероватно важи за већину затвора у свету, а не само за америчке, и то су чињенице.
У америчким затворима постоји хијерархија не само у погледу тога којој банди припадате, већ иу погледу злочина који вас доводи у затвор, злочина који неко почини.Силоватељи су у овој хијерархији на последњим местима, које већина мушкараца ионако презире, брзо постају "кучке" и "враћају се као што дају другима".
Иза њих у овој хијерархији стоје педофили. Њихов живот у америчком затвору не вреди ништа, чак ни међу чуварима, и ја се слажем да је шта год да им се деси у затвору преблага казна за оно што су урадили деци.
Ипак, педофили нису последњи у овој хијерархији.
Тешко је поверовати, али у овој хијерархији злочина и криминалаца постоји злочин гори од педофилије, а има криминалаца који вреде мање од педофила.
Да, постоји злочин гори од педофилије, а чак је и педофилима дозвољено да се уздигну изнад ових проклетих људи.
То су људи који су издали своју земљу, издајници.
У САД се за ове људе сматра да је смрт преблага казна за њих, а ако неко уради било шта издајнику, никада неће бити кажњен.
Чак и да је таквог злочинца линчовала руља. Чак и Американци презиру издајнике... Његов живот би био у опасности чим закорачи у затвор.
А Наваљни је доказани издајник Русије, доказани агент ЦИА и западних тајних служби.
На Западу су га представљали као „лидера опозиције“, али на изборима није могао да добије више од 2-3 одсто.
Али хеј- ако западни медији кажу да је он "опозиција" - онда ово мора да је... "истина"?!
Путин и Руси су дуго толерисали његове поступке, упркос доказима које су имали, о издаји. Али су га толерисали због лажи западних медија и демонизације Русије због ситног криминалца.
Неки ће се вероватно сложити са мном ако кажем да ако би неко у САД урадио оно што је Наваљни урадио у Русији, они би га такође назвали издајником у САД, зар не?
Онда је коначно завршио у затвору. Доказана субверзивна активност против државе и издаја државе. Руски затвори су слични америчким. Хијерархија је идентична. Чак су и руски злочинци патриоте.
А издаја се сматра најгорим злочином чак и међу руским затвореницима - као у САД.
Чак и да је Наваљни умро насилном смрћу - да ли мислите да би било потребно да Путин нареди некоме да га убије? Не мислим тако.
У Русији се издаја сматра готово грехом, а не само злочином.
А шта се десило Наваљном у затвору међу затвореницима... Вероватно би се некоме догодило исто као и он у америчком затвору.
Наваљни је сам изабрао своју судбину. Оно што му се догодило било је суђено да се деси оног дана када је одлучио да изда своју земљу.
За нормалне људе он је издајник.Људи који верују у причу да је Наваљни нека врста „опозиционог хероја“ постали су проблем за све западне земље – осим за САД.
За њих је "ново нормално" да продају државу САД, УК, ционистима. Издаја је постала нова нормалност, а издајнике зову "патриоте".
Ови издајници издају своје земље америчким, британским и ционистичким господарима, а да не престану ни помислити да то није у реду.
Они им износе чак и унутрашње проблеме једне земље и цинкаре једни друге и њихове грађане у централни комитет у УК, УС Израел и то се сматра нормалним?! Није. Барем у нормалном свету
Ови издајнички западни политичари, "патриоте" се чак понашају као деца и цинкаре једни друге странцима.
У нормалном свету западни политичари – скоро сви – били би оптужени као издајници за издају својих земаља и као такви би „уживали“ све „задовољство“ затвора.

Što se tiče situacije na frontu stanje stoji takvo da je glavnina ukrajinskih snaga desetkovano i da troše svoje zadnje rezerve i da neće imati potencijala za dugotrajno ratovanje . Rat Rusiju košta i na to mora da računa dočim alternativa za nju ne postoji. To bi bilo stanje gore nego devedesetih , jedan raspad i dugotrajan građanski rat, podeljena zemlja , teror stranaca.

Čim 'alternativa ne postoji' potvrđuješ scenario koji sam napisao.

Ne vidim da je moralo,da je u ruskom nacionalnom interesu tako nešto.Pre će biti da su neki lični razlozi rukovodili Putina.Čovek očigledno ne vodi računa o svojoj i o reputaciji Rusije u međunarodnim okvirima.Kao da postupa po željama ruskih neprijatelja koji Rusiju predstavljaju kao nekakvu monstrum državu.
Siguran sam da znaš da se vlastodršci lako odlučuju na obračun sa neistomišljenicima. Ovako ili onako, Snouden, npr. Rusija je monstrum država za zapad još od srednjeg veka.

Usudio bih se da kažem da nosiš ružičaste naočare. Svet ( politika) te demantuje.
Ne nosim, jer sam od početka znao šta mu rade, to je svima jasno. To ne znači da ću tako nešto da opravdam ili ostanem ravnodušan na to.
Ružičaste naočare podrazumevaju ignorisanje nepravde zarad izmišljenog, ušećerenog, slatkog sveta gde se nepravda ignoriše. Ovde o tome nema govora...
Jednako sam svestan nepravde i zarobljenika u američkom zatvoru Gvatenama, tamo je primenjivana i otvorena tortura, ali jedno ne opravdava drugo.
Nadam se da je makar to jasno...

Код политичких убистава је увек важно утврдити ко је имао мотив?
Ко је политички бенефицијар убиства?
Ко се највише “ потресао”?
Интересантно је и ко се све у Србији нашао позван да “ одмах” реагује и одапне стрелу ка “ убици”.
Толико су јадни, бедни, провидни и сви на истој “сиси”. Углавном екипа “ Такер није новинар”, односно сви којима је Такер попио мозак.
Плаћени ботови компанија, политичке странке #петеколоне и колонијалне управе и остали цивилизовани свет..

Back