krinka5
Buduća legenda
- Poruka
- 27.469
Ispod leda kao RambaNe. držali su ga u hladnjači, freje mi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispod leda kao RambaNe. držali su ga u hladnjači, freje mi.

Nema džegice. Ovi njeni naugrimi samo mlate u prazno.Ispod leda kao Ramba![]()
Siguran sam da nema nikakve veze sa njegovim opštim zdravstvenim stanjem, generalno lošim i sistematski nelečenim...Kakvom upalu pluća kad ga je njegov Advokat posetio u sredu i tada Navaljni nije imao nikakvih zdravstvenih problema.
Loši kopisti.Nema džegice. Ovi njeni naugrimi samo mlate u prazno.
Nije to Srbija ili epska fantazija. Ozbiljna država rešava svoje problemeSiguran sam da nema nikakve veze sa njegovim opštim zdravstvenim stanjem, generalno lošim i sistematski nelečenim...
Advokat koga pominješ nebrojeno puta se žalio na njegov tretman, na ugrožavanje osnovnih prava na lečenje. Pametnom dovoljno.
Loša nato karma.A šta kažu za uzrok smrti?
Nisam siguran da sam te razumeo? Opravdavaš takav tretman?Nije to Srbija ili epska fantazija. Ozbiljna država rešava svoje probleme
Nije potreban Mihajlov.Jedan od najbližih Đinđićevih pomoćnika gospodin Jovanović sam je rekao da je u ime vlade bio zadužen za kontakte sa mafijom.Ti si verovao i Dejanu Mihajlovu da su Đinđića ubili ''njegovi''.
To je ta kremaljska škola laganja.
Nisam siguran da sam te razumeo? Opravdavaš takav tretman?
Kakvo je to rešenje likvidacija opozicionog političara i to još dok je u zatvoru ? Teško da se na taj način stiče ugled u svetu.Nije to Srbija ili epska fantazija. Ozbiljna država rešava svoje probleme
Nema ničeg realnog u sistematskom, sporom ubistvu političkog neprijatelja, utamničenog iz istih banalnih razloga.Ne, samo sam realan.
Ugled je davno svršeno vreme. money talks. Amerika, Rusija, Izrael, itd. Država radi ono što mora.Kakvo je to rešenje likvidacija opozicionog političara i to još dok je u zatvoru ? Teško da se na taj način stiče ugled u svetu.
Usudio bih se da kažem da nosiš ružičaste naočare. Svet ( politika) te demantuje.Nema ničeg realnog u sistematskom, sporom ubistvu političkog neprijatelja, utamničenog iz istih banalnih razloga.
Ne vidim da je moralo,da je u ruskom nacionalnom interesu tako nešto.Pre će biti da su neki lični razlozi rukovodili Putina.Čovek očigledno ne vodi računa o svojoj i o reputaciji Rusije u međunarodnim okvirima.Kao da postupa po željama ruskih neprijatelja koji Rusiju predstavljaju kao nekakvu monstrum državu.Ugled je davno svršeno vreme. money talks. Amerika, Rusija, Izrael, itd. Država radi ono što mora.
Odlcna vjest
Što se tiče situacije na frontu stanje stoji takvo da je glavnina ukrajinskih snaga desetkovano i da troše svoje zadnje rezerve i da neće imati potencijala za dugotrajno ratovanje . Rat Rusiju košta i na to mora da računa dočim alternativa za nju ne postoji. To bi bilo stanje gore nego devedesetih , jedan raspad i dugotrajan građanski rat, podeljena zemlja , teror stranaca.
Siguran sam da znaš da se vlastodršci lako odlučuju na obračun sa neistomišljenicima. Ovako ili onako, Snouden, npr. Rusija je monstrum država za zapad još od srednjeg veka.Ne vidim da je moralo,da je u ruskom nacionalnom interesu tako nešto.Pre će biti da su neki lični razlozi rukovodili Putina.Čovek očigledno ne vodi računa o svojoj i o reputaciji Rusije u međunarodnim okvirima.Kao da postupa po željama ruskih neprijatelja koji Rusiju predstavljaju kao nekakvu monstrum državu.
Petar je bio mekan za Rusiju.Rusi su euro-azijci koji su od 17. st. više išli da budu dio Europe.
A s Putinom zaglavili u savezima s Iranima, Kinama, Korejama...
Putin je anti-Petar.
Ne nosim, jer sam od početka znao šta mu rade, to je svima jasno. To ne znači da ću tako nešto da opravdam ili ostanem ravnodušan na to.Usudio bih se da kažem da nosiš ružičaste naočare. Svet ( politika) te demantuje.