Aleksej Navaljni preminuo u zatvoru

Ko stoji iza smrti Navaljnog?

• Ukupno glasova
    51
Sovjetski WHATABOUTISM.

S tim što to funkcioniše u oba smera. To što sam napisao važi i za apologete Ukrajinaca.

Npr. jedna od najvećih gluposti koje sam u životu čuo jeste da pošto su Rusi sad veće zlo i agresori, to znači da mora da štedimo na Krstarici Ukrajince i progledavamo im kroz prste.

Da li bi smo mogli da vidimo takve komentare i povodom ubistva Darje Dugine i pogubljenja Gonzala Lire? Ovako sw stekne neprijatan utisak da ljudi negoduju zbog nečega samo ukoliko to od njih zahtevaju CNN i N1.

U Rusiji nece biti moguce normalno ziveti sve dok ljudi nestaju. Na bilo koji nacin. Bilo kojih uverenja. Sve dok se hapse i ucutkuju, zastrasuju.

Secam se automobila u plamenu te devojke i pamtim njenog oca pored kako posmatra taj automobil. Bilo je jezivo.
Meni je sve pomenuto vrlo tuzno za nekada carsku Rusiju.

Putko je novi Staljin glavni problem današnje i ovakve Rusije je taj što tretira svoje građane kao najgoru stoku tera ih da se plaše,da zaziru da kažu nešto protiv KGB barabe i njegovog usranog sistema mnogi Rusi su napustili svoju domovinu jer ne žele da trpe tu debilanu da budu brutalno ponižavani od strane kriminalne vlasti.Gledam te Ruse što su došli ovde kod nas većina su visoko obrazovani i normalni obični ljudi koji ne žele da ih vlast tretira kao najgoru stoku a to je ono što Putko radi on vlada strahom brutalno kažnjava sve one koji nisu na njegovoj liniji da bi se svi ostali zastrašili i da ne talasaju jer KGB baraba ne zna za bolje

S tim što to funkcioniše u oba smera. To što sam napisao važi i za apologete Ukrajinaca.

Npr. jedna od najvećih gluposti koje sam u životu čuo jeste da pošto su Rusi sad veće zlo i agresori, to znači da mora da štedimo na Krstarici Ukrajince i progledavamo im kroz prste.
Dakle, na temi o Putinovom ubistvu Navaljnog kritikovaćemo Ukrajinu?
Ima smisla

Ne razumem uopšte forumaše koji se rukovode sa «a šta je da ovim drugim» ili «e, a ovi plaču za onim, ali nisu za ovim».

Ne znam koji vam je, ljudi. To što se dogodilo Gonzalu Liri ne negira, niti umanjuje ono što se dogodilo Navaljnom, niti obrnuto. Obe stvari su jezive na sopstveni način; to što se Navaljnom desilo jezivije zato što je reč o sopstvenom državljaninu, građaninu, koji je bio stanovnik te zemlje, dok je sudbina Lire skandaloznija sa aspekta međunarodnih odnosa, zato što je tu reč o jednom strancu.

Nijedan slučaj isti, ima svoje specifičnosti, ali ni ne briše ono što se dogodilo. Ne može niko da postupa apologetski prema određenom društvu na taj način što ukazuje na to da li su kritičari išta rekli po pitanju nekog drugog slučaja.

Oba primera koja se ovde navode jesu tragična i pokazuju da je nešto jako trulo i u Ukrajini u Rusiji i ne bi niko normalan želeo da živi u društvu u kojem tako nešto može da se dogodi.
Izražavamo najdublje sumnje u iskrenost onih koji su se tek sada setili da na ovom svetu ljudi bivaju i ubijeni.

Posle desetina hiljada mrtve dece u Gazi treba plakati za čovekom koji je pretrpeo poraz u pokušaju dizanja obijene revolucije? To je zero-sum game, sam je to znao kad je otpočinjao, pobednik nosi sve, znaš ti to dobro iz istorije

Naći ozbiljniju temu za diskusiju, previše je ovde patetike.

62F10C60-0A6D-46FC-8016-18DA37324ED0.jpeg

Оћеш ли сачекати форезнички извештај или ћеш тако почети да плујеш и блјујеш из цуга ??? :namcor:

Песков се изгубио данас кад су га питали за осврт. И њему је јасно шта ово значи за Русију само несрећном путину изгледа није..

U Rusiji nece biti moguce normalno ziveti sve dok ljudi nestaju. Na bilo koji nacin. Bilo kojih uverenja. Sve dok se hapse i ucutkuju, zastrasuju.

Secam se automobila u plamenu te devojke i pamtim njenog oca pored kako posmatra taj automobil. Bilo je jezivo.
Meni je sve pomenuto vrlo tuzno za nekada carsku Rusiju.
Da taj slučaj kako je Ukrajinska državna bezbednost u saradnj sa Britanskom službom ubila nevinu ćerku jednog filozofa jeste zanimljiva.

Верујем да иза ових убистава у руским затворима стоји Запад и морам приметити да Запад има велику „проходност” кад су такве ствари у питању. Руси би морали боље да чувају те посебне политичке затворенике чија би смрт могла да се употреби у пропагандне сврхе против Путина.
Руку на срце,Русија није идеално Друштво и итекако су подложни Корупцији као и Ми,
тако да није искључено да се неки Чувар затвора тамо поткупи да би елиминисао овог,
јер ,
ако русима не могу ништа на Фронту,ајде се мало бавимо тим -Ударцима испод Појаса-,
како би још покушали да окренемо солидан број Грађана Русије против Путина.

Томе у Прилог,тој Корупцији руској..говори и Чињеница да још није пронађен Убица Дугинове Ћерке,
а томе има више од годину дана.

Izražavamo najdublje sumnje u iskrenost onih koji su se tek sada setili da na ovom svetu ljudi bivaju i ubijeni.

Posle desetina hiljada mrtve dece u Gazi treba plakati za čovekom koji je pretrpeo poraz u pokušaju dizanja obijene revolucije? To je zero-sum game, sam je to znao kad je otpočinjao, pobednik nosi sve, znaš ti to dobro iz istorije

Naći ozbiljniju temu za diskusiju, previše je ovde patetike.

Pogledajte prilog 1499940

Kakve veze ima da li je ubijeno 1, milion ili 0 dece u Gazi?

A ova gomiletina u Srbiji koja podržava tu KGB barabu je najbolji dokaz da su Srbi zapravo lažan slobodarski narod većina ovde voli čvrstu ruku i jakog lidera yebeš demokratiju i ljudska prava slobodu govora i različito mišljenje to su neke izmišljotine tamo sa zapada srpska verzija slobodarskog naroda je ispostaviće se jedna najobičnija parodija čim ne vide nikakav problem sa Putkovim stilom vladanja naprotiv čak priželjkuju i ovde nešto slično

To govori osoba koja je toliko zaljubljena u Putina da na avatar stavlja fotografiju Putinu filterisanu kao devojku? Pa jbt...

Generalno, osobina rusjaka je da uvek gruvaju ad hominem. Vama je uvek problem osoba, pošto argumente nemate
Ajde da vi što koristite taj neologizam “Rusjak” lepo progutate ovu žabu zvanu Navaljni. za njom ide cela bara. :lol:

Šta je ono rekao Đinđić o gutanju žaba? :per:

Back