Alatke iz kuhinje

Koko,Rade...vi kao da i nama ispunjavate zelje! Da vam sa srecom sluze i maksimalno skrate radno vreme...
Moram i ja da se pohvalim.I mislim da nisam promasila temu,jer...nije alatka iz kuhinje ali neophodan u poslu,posebno meni...

Inace, u medjuvremenu je i registrovan...Ovo je moje opravdanje za izostanke...
Ma odlican je, u zdravlju da te sluzi dugo dugo i da preveze sto vise torti. Sada cete verovatno napraviti i neke regale koji se montiraju u zadnji deo, da moze sto vise torti da stane? Bar mi tako planiramo, a ovakav kao ovaj tvoj nam se bas svidja. Mi smo doduse gledali neki fiat stilo karavan, mada ja ne volim nesto Fiat, ali se Rade bas zagrejao za njega. Mozda kada vidi tvoj autic, promeni misljenje ;)

Ma odlican je, u zdravlju da te sluzi dugo dugo i da preveze sto vise torti. Sada cete verovatno napraviti i neke regale koji se montiraju u zadnji deo, da moze sto vise torti da stane? Bar mi tako planiramo, a ovakav kao ovaj tvoj nam se bas svidja. Mi smo doduse gledali neki fiat stilo karavan, mada ja ne volim nesto Fiat, ali se Rade bas zagrejao za njega. Mozda kada vidi tvoj autic, promeni misljenje ;)

I mi smo bili zainteresovani,ma ne zapaljeni za pasata ili golfa karavana ali je kod nas precenjen.Ova Astra 2003 god. ima istu cenu kao pasat 1996-97.Ipak je 6-7 godina bitnija...
Da vec su u planu kasete za gepek ,iako u njega moze da stane brdooo torti.Jos kada se obore i zadnja sedista...Kao kamion!
A razlog zasto smo se odlucili za Astru,pored cene je i kolicina tih automobila na nasem drumovima,sevisi,rezervni delovi...

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Devojke... a da se prebecimo na "automobilizam"?
Inače, moj izbor bi u svakom momentu bila neka mala "alfa" ... pa makar sve što treba prevozila iz 4 "ture". :zcepanje:

alfa-mito-sport.jpg

naravno, pošto sad posedujem samo bicikl, sve navedeno bi bilo "korak napred" ;)

Koko,Rade...vi kao da i nama ispunjavate zelje! Da vam sa srecom sluze i maksimalno skrate radno vreme...
Moram i ja da se pohvalim.I mislim da nisam promasila temu,jer...nije alatka iz kuhinje ali neophodan u poslu,posebno meni...

Inace, u medjuvremenu je i registrovan...Ovo je moje opravdanje za izostanke...

Zorice, da vas dugo i srecno sluzi!!! :super:

ja sam danas kupila na pijaci sekac,namanila sam ga za fondan,dupli je,znaci dva seciva-ravno i cik-cak.Platila sam ga 120 din.,pa me interesuje onaj sekac u Eurowiltu kakve sve nozeve ima,posto ih ima3 ili 4?

Back