Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Pa ce da ga isprobamo a?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma odlican je, u zdravlju da te sluzi dugo dugo i da preveze sto vise torti. Sada cete verovatno napraviti i neke regale koji se montiraju u zadnji deo, da moze sto vise torti da stane? Bar mi tako planiramo, a ovakav kao ovaj tvoj nam se bas svidja. Mi smo doduse gledali neki fiat stilo karavan, mada ja ne volim nesto Fiat, ali se Rade bas zagrejao za njega. Mozda kada vidi tvoj autic, promeni misljenjeKoko,Rade...vi kao da i nama ispunjavate zelje! Da vam sa srecom sluze i maksimalno skrate radno vreme...
Moram i ja da se pohvalim.I mislim da nisam promasila temu,jer...nije alatka iz kuhinje ali neophodan u poslu,posebno meni...
Inace, u medjuvremenu je i registrovan...Ovo je moje opravdanje za izostanke...
Ma odlican je, u zdravlju da te sluzi dugo dugo i da preveze sto vise torti. Sada cete verovatno napraviti i neke regale koji se montiraju u zadnji deo, da moze sto vise torti da stane? Bar mi tako planiramo, a ovakav kao ovaj tvoj nam se bas svidja. Mi smo doduse gledali neki fiat stilo karavan, mada ja ne volim nesto Fiat, ali se Rade bas zagrejao za njega. Mozda kada vidi tvoj autic, promeni misljenje![]()

mozda nije iz kuhinje al je crvena 

, a i velim mala kola.Ih slagala bi mi se uz mikser, a i velim mala kola.
hahaha...lik si..vidis da cemo na kraju da se prostremo po ceeeelom forumu
p.s. lepa ti masinamozda nije iz kuhinje al je crvena
![]()

i moj
ti kao ja za ferari - crveno ili nista![]()

Koko,Rade...vi kao da i nama ispunjavate zelje! Da vam sa srecom sluze i maksimalno skrate radno vreme...
Moram i ja da se pohvalim.I mislim da nisam promasila temu,jer...nije alatka iz kuhinje ali neophodan u poslu,posebno meni...
Inace, u medjuvremenu je i registrovan...Ovo je moje opravdanje za izostanke...

Neka je sa srećom!E pa Zoko u zdravlju da ga vozite i da mu gepek uvek bude pun torti i kolaca.![]()
Ko zna, možda se i Mirko napali na sve ove lepote pa svrati. Vidimo se!Mislim da cete obojica imati priliku za cast...Bar vas dvojicu ovo nece zaobici,sto se za Mirka ne bi moglo reci!Vidimo se!