Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Pre cu ja sama da ovo uradim nego sto cu mm da dignem iz kreveta. A jos pride i da odslusam citav repertoar ... sto ga zamajavam svojim glupostima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

(vidi kako drzim Matiju, da ga ne porucka 

)

Posto sam bila odusevljena kosom sto zlatna koka napravi barbikama i sl. (ja sam imala presicu za luk al su bile vece rupice),a manje nigde nisam mogla naci....NAPOKON SAM PRONASLA PRAVU STVAR.(naravno dosta jeftiniju nego u eurowiltu)![]()
Hvala
A ovo je moralo da se kupi, bez ovoga vise nije moglo.
Inace to smo kupili od zene iz Resnika, koja je zatvorila poslasticarnicu. Daco mozda je i znas. Hteli smo da ti se javimo kada smo dolazili (a bili smo dva puta za dva dana tamo), ali je sve bila na brzaka, pa zuri tamo, zuri ovamo i na zalost nismo stigli![]()

Ja baš nisam neki veliki poznavalac... ali bih rekla da moj brat ima isti aki sive boje.Koko,Rade...vi kao da i nama ispunjavate zelje! Da vam sa srecom sluze i maksimalno skrate radno vreme...
Moram i ja da se pohvalim.I mislim da nisam promasila temu,jer...nije alatka iz kuhinje ali neophodan u poslu,posebno meni...
Inace, u medjuvremenu je i registrovan...Ovo je moje opravdanje za izostanke...