Alatke iz kuhinje

Minice,u Novom Sadu ima prodavnica koja prodaje opremu za frizere i kozmeticare,mislim da ta firma postoji i u Bgd,zove se Alexandar.Taj kompresor inace sluzi za nokte,i ima ga u sirokom rasponu cena,u zavisnosti kakve su mu mogucnosti. Ja sam uzela neki mali za 6600,i posebno sam kupila onaj pistoljcic,koji je oko 2000 dinara.

Evo ovde cu staviti slikice alata...
Koliko sam dugo kalkulisala, racunala, pregledala i opet sam se zeznula...
Nisam dobro pregledala konacan spisak pa mi stigle dve glacalice, dve zlatne boje...A nema onog pme sekaca za list ruze...
Poludela sam sama na sebe...
Ali sta je tu je, sad je gotovo :(

Ne daju da dam bonicu,mada bi ti trebalo da castis.Lagala bih kada bih ti rekla da te zbog ovoga na slikama mrzim,ali ti zavidim svakako...Kao i za svaki tvoj slatkis,sliku,sto neko rece lizala bih monitor...
Kada ce vec jednom doci vreme da se ne ustrucavamo,da mozemo sebi priustiti ovako neki lep izliv,kupovinu,...Zelim ti da ih u skorije vreme iskoristis i naravno da se sto pre isplate...

Poto nemoj da se sekiras kada si na mestu gde mozes sve da porucis sta ti dusa zeli. To sto ti ne treba ili je duplo donesi kada budes dolazila i sigurno ce biti interesenata. Svaka od nas ce ti biti zahvalna.

Hvala cure!
Moracemo se nekako organizovati da i vi dodjete do ovih sekaca...
Smisljajte kako bi moglo.....
U stvari, najveci je problem glupa postarina i carina u Srbiji.....
Nije problem ovde naruciti ali kad bi ja to poslala postom tamo, pitanje je da li bi stiglo i platila bi se carina ihaha....
A meni se ne isplati da placam postarinu za dva sekaca...zato sam sad uzela i 5kg fondana jer mi je ista postarina....
Fino pravite spisak....jedna dodje kod mene u posetu porucimo i ona sve fino donese tamo...
Mmmm to bi mi bas bilo dobro.....
Sa ovog sajta narucujem:
http://www.design-a-cake.co.uk/default.asp
Pokusajte napraviti porudzbinu da vidite kolika bi bila postarina za Srbiju....Odmah ce vam u korpi izbaciti cenu....

Poslednja izmena:
Devojke,kad smo vec kod kompresora,da li bi neka od vas koja ga ima mogla da mi kaze kako rastvaram boje i sedefe za kompresor,da li u vodi ili alkoholu,i da li je vazna razmera,ili je to proizvoljno. Kupila sam onaj mali kozmeticarski,ali nikako da ga isprobam;)

Sedef,zlatnu i srebrenu stavljas u alkohol onoliko koliko ti mislis da treba odnosno kako ti pokriva kada prskas. Ako se manje vidi ti dodaj jos boje a praskaste boje crna,crvena, braon ... prvo rastvoris vodom a posle dodaj alkohol da se brze susi. Zavisi kakav pistolj imas uglavnom imaju regulaciju potrosnje boje.

Razmisljala sam dugo da kupim onaj plasticni stalak na okretanje uTortecu od wiltona.Onda sam slucajno videla u ikei drveni stalak tj dasku(mislim da je za pizzu namenjeno) al ja ga koristim za torte kad ukrasavam...Platila sam 9evra al ,evo kako izgleda,pa moze neko da vam napravi

dsc02333.jpg

dsc02334.jpg

Back