Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.593
Нећемо да се вријеђамо, не само да нисам докторант него нисам ни привирио на ФПН.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нећемо да се вријеђамо, не само да нисам докторант него нисам ни привирио на ФПН.
Izlaz iz ovoga na šta kuka krstaš.izlaz iz cega, pa valjda prvo moras da definises gde si se nasao, odakle izlazis, ko te tamo stavio?
prvo moras matematicki da postavis problem, jednacinu, pa ces tek potom da trazis resenje, i izlaz
'oces da:Izlaz iz ovoga na šta kuka krstaš.
Не вређам ја тебе. Ја знам шта си хтео да кажеш ономад и да си ти сасвим друге струке, те да си се спрдао са њима.Нећемо да се вријеђамо, не само да нисам докторант него нисам ни привирио на ФПН.![]()
Evo Vučić nije bio na vlasti 2008. I Dačić napravi koaliciju sa DS. Siguran sam da ogromna većina onih koji su tada glasali za SPS nije bila za to. A nisam siguran ni da je 2012 glasala da SNS i SPS prave vlast. I šta ćemo sa tim?oces da:
- razvijas demokratiju, izborni sistem
- rusis vucica
- razvijas zemlju dizes standard
- resavas ruski maligni ili nafovski
- sta, konkretno, da ti vucic udeli neku mrvu, neko ministarsko kao mici lazljvici, da se uhljebis u skupstinu ili lok. upravu??
То је суштина свега. Народ гласа једно, добије друго.Evo Vučić nije bio na vlasti 2008. I Dačić napravi koaliciju sa DS. Siguran sam da ogromna većina onih koji su tada glasali za SPS nije bila za to. A nisam siguran ni da je 2012 glasala da SNS i SPS prave vlast. I šta ćemo sa tim?
ja necu nista samo pitah;Evo Vučić nije bio na vlasti 2008. I Dačić napravi koaliciju sa DS. Siguran sam da ogromna većina onih koji su tada glasali za SPS nije bila za to. A nisam siguran ni da je 2012 glasala da SNS i SPS prave vlast. I šta ćemo sa tim?
I opet. Šta je po tebi rješenje?То је суштина свега. Народ гласа једно, добије друго.
Па ти изволи гласај даље.
Ја знам шта је решење, али чекам да стручњаци и ови што су "културни" изнесу предлог.I opet. Šta je po tebi rješenje?
Ajde da ga čujemo.Ја знам шта је решење, али чекам да стручњаци и ови што су "културни" изнесу предлог.
Не може.Ajde da ga čujemo.
ne, vec je sustina da on hoce da ima tu mogucnost preletanja, ili prosto misli da je uzimamo zdravo za gotovo, kao sta, svako ima pravo da flipne, promeni misljenje, pretrci, preleti itdТо је суштина свега. Народ гласа једно, добије друго.
Па ти изволи гласај даље.
Избори су небитни. То је дистракција пажње и забава за народ.ja necu nista samo pitah;
ti znaci, hoces da se bavis postizbornom kombinatorikom... pa evo sad cemo da vidimo mozda neko pored ruske stranke u nisu, pridje vucicu jos
Избори су замајавање народа. Људи мисле да одлучују о нечему, а заправо је већ све унапред решено.ne, vec je sustina da on hoce da ima tu mogucnost preletanja, ili prosto misli da je uzimamo zdravo za gotovo, kao sta, svako ima pravo da flipne, promeni misljenje, pretrci, preleti itd
Bez izbora nema razlike izmedju vlasti i opozicije, sa njima se oni REdefinisu, tj pravi razlika izmedju vlasti i opozicijeИзбори су замајавање народа. Људи мисле да одлучују о нечему, а заправо је већ све унапред решено.
Одлично срочено, мада и у системима без избора постоје представе.Bez izbora nema razlike izmedju vlasti i opozicije, sa njima se oni definisu
onda si uradio proveru te jednacine:Одлично срочено, мада и у системима без избора постоје представе.
The far right claims there's a 'uniparty' in Washington. Reality ...
ABC News - Breaking News, Latest News and Videos
https://abcnews.go.com › story
Apr 16, 2024 — Conservative populists in the Republican Party might have you believe that there aren't two major parties in the United States, but one ..
Ја сам поставио конкретно питање и људи су се правили као да нисам ништа написао.onda si uradio proveru te jednacine:
niko ne zna razliku izmedju vlasti i opozicije, jer mi nikada i nismo imali prave izbore, mozda tek predstavu
pa prozreli su te da navodis vodu na svoju vodenicuЈа сам поставио конкретно питање и људи су се правили као да нисам ништа написао.
Чак сам питао и за конкретне ствари.
100 evra svakom glasacu, u srbiji, a ne samo da av placa ko glasa za njega - to je korupcija, koja mora da se iskoreni, ili svima ili ni sns-ovcamaI opet. Šta je po tebi rješenje?