крсташ
Poznat
- Poruka
- 8.551
Да ли је реално да верујеш да се гласањем смењује власт у Србији и да то ради само народ?Znam vise nego sto mozes da zamislis da znam
Pogotovo o periodu vladavine Milosevica i Radikala![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ли је реално да верујеш да се гласањем смењује власт у Србији и да то ради само народ?Znam vise nego sto mozes da zamislis da znam
Pogotovo o periodu vladavine Milosevica i Radikala![]()
Naravno da ima uticaja spolja, naravno da pare dolaze iz trista izvora.Да ли је реално да верујеш да се гласањем смењује власт у Србији и да то ради само народ?
čačak čačak šumadijski pokemon
Сети се избора 2008. године.Naravno da ima uticaja spolja, naravno da pare dolaze iz trista izvora.
Ali na kraju, narod je taj koji uzme olovku u ruke.
Немој тако тешка питања, то је већ скоро па тема за докторат на политичким наукама...Док је Милошевић био на власти, важио је закон који је предвиђао да избори могу да буду валидни само ако изађе више од 50% уписаних бирача. Тај закон је касније измењен, након што су почели да пропадају избори по Србији због мале излазности.
Шта је већа демократија: када закон предвиђа да барем 50% од уписаних мора да изађе или када постоји могућност да дођу три човека и да изаберу председника државе?
Све сами стручњаци.Немој тако тешка питања, то је већ скоро па тема за докторат на политичким наукама...![]()
Мхм...Milosevic je izgubio izbore.
Nije hteo da prizna.
A ti nazivas drzavnim udarom sto se narod pobunio protiv toga, onda nemam sta vise da ti kazem![]()
pa sta ti to govori? da se vlast uzurpira na prevaru, da se svesno radi na defetizmu, a odrice se poluga koje bi iole mogle da doprinesu demokraticnijim izborimaДок је Милошевић био на власти, важио је закон који је предвиђао да избори могу да буду валидни само ако изађе више од 50% уписаних бирача. Тај закон је касније измењен, након што су почели да пропадају избори по Србији због мале излазности.
Шта је већа демократија: када закон предвиђа да барем 50% од уписаних мора да изађе или када постоји могућност да дођу три човека и да изаберу председника државе?
Чекај, друже.pa sta ti to govori? da se vlast uzurpira, da se svesno radi na defetizmu, a odrice se poluga koje bi iole mogle da doprinesu demokraticnijim izborima
sve je jasno, za vreme milosevica smo jos i imali kakvu takvu demokratiju, a ovo je bre, da ne psujem
Мхм...
Знаш ти врло добро о чему ја причам. Ти ниси глуп и необразован.
Ја знам да ти знаш. Читам форум пажљиво и зато и говорим.Pricas mantru radikala i sps-ovaca
Kao sto sam ti rekao, o tome svemu znam mnogo vise nego sto mozes da zamislis da znam
Zato mi je sve ovo urnebesno, dakle ne ni smesno, nego urnebesno![]()
druze shvati, ja sam iznenadjen i uvredjen kad moram da trpim jos i optuzbe da sam ja kriv sto vucic vlada jer ja bojkotujem [kao mozda sam djilasovac]Чекај, друже.
Ја знам да ти знаш, али хоћу од других да чујем.
dao si kosovo sa sve rudnicima nama, sve si usaglasio po nato standardu, ruski maligni si napecao sa ruskom strankom, sta je ostalo?Данас не постоји не десети део онога што је било у доба Милошевића, а Америка нема никакве примедбе.
Све знам. Ништа не мораш да ми причаш како се осећаш и кроз шта пролазиш.druze shvati, ja sam iznenadjen i uvredjen kad moram da trpim jos i optuzbe da sam ja kriv sto vucic vlada jer ja bojkotujem [kao mozda sam djilasovac]
И ја по цео да слушам како је Србија руска губернија и да овде Путин лично одлучује шта ће деца да једу у вртићу.dao si kosovo sa sve rudnicima nama, sve si usaglasio po nato standardu, ruski maligni si napecao sa ruskom strankom, sta je ostalo?
cim stignu rafali mars u rat protiv agresora, znas ti dobro ko je agresor, VUCIC I BRNABA su ti vec vise puta ponovili.
I izlaz je šta?Гласачи СНС-а заокруже Вучића. Он им доведе Гордану Чомић, Кори Удовички, Синишу Малог и остале бивше чланове ДС-а у Владу. Успут покупи и Вука Драшковића, Расима Љајића, цео Г17+ и дотера у свој табор.
Ето им оловка.
Ni petog oktobra nismo imali pravu većinu, ni 2004, ni 2008", kaže lider SDS-a i bivši predsednik Republike Srbije Boris Tadić.
krade decu, da ga hapsimo po haskom nalogu?И ја по цео да слушам како је Србија руска губернија и да овде Путин лично одлучује шта ће деца да једу у вртићу.
oni su meni na ignore, osim ovo malo iredente, crobojne i ovog djetica, ali od njih mos' samo ruganje da dobijes, kao i od duleta udbasa... ostalo su jadni penzioneri i neka decurlija, ne znaju oni basЈа знам да ти знаш, али хоћу од других да чујем.
Нирнберг можда.krade decu, da ga hapsimo po haskom nalogu?
Само полако.oni su meni na ignore, osim ovo malo iredente, crobojne i ovog djetica, ali od njih mos' samo ruganje da dobijes, kao i od duleta udbasa... ostalo su jadni penzioneri i neka decurlija, ne znaju oni bas
izlaz iz cega, pa valjda prvo moras da definises gde si se nasao, odakle izlazis, ko te tamo stavio?I izlaz je šta?