Изборни туризам

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
88.608
Постоји планински туризам, кад идемо на планину,

(при)морски, кад идемо на море.

конгресни, кад се организују конгреси, семинари и сл. манифестације, па долази пуно народа у хотел или место где се одржава конгрес.

Имамо и изложбени туризам (нпр. кад дођу људи на Експо).

Међутим, врста туризма о којој нисмо причали је изборни туризам.

То је када из других земаља (мада, може и из других градова и општина) дођу бирачи са задатком да гласају за владајућу партију.

Шта Србија може да понуди људима који у њу долазе за изборни туризам?

Наравно, ту су пљеске, сендвичи и сл. Међутим, требало би организовати и посете музејима или неке концерте (не мора Бајин, то слушају у завичају), неке гастрономске догађаје и сл.

Obećanje da će dobiti brisanje iz državljanstva ako imaju dvojno, krivičnu prijavu za lažno predstavljanje, mogli bi i vlasnici stanova gde su ih ubacili da privatno potražuju kirije na sudu za vreme koje su bili prijavljeni na toj adresi...
Posebne blagodeti idu i za one koji su potpisivali promene prebivališta na lažne adrese....ali otom potom, i to nije turizam :lol:

Koliko kilometara je opozicioni narod prepešačio na protestima u poslednjih 13. godina, a naročito poslednje 3
?Da je tu kilometražu utrošio na kampanju od vrata do vrata i tako ušao u vladajuće biračko telo, umesto što se sve vreme vrti u okviru sopstvenog,
AV bi sada bio na 28%

Постоји планински туризам, кад идемо на планину,

(при)морски, кад идемо на море.

конгресни, кад се организују конгреси, семинари и сл. манифестације, па долази пуно народа у хотел или место где се одржава конгрес.

Имамо и изложбени туризам (нпр. кад дођу људи на Експо).

Међутим, врста туризма о којој нисмо причали је изборни туризам.

То је када из других земаља (мада, може и из других градова и општина) дођу бирачи са задатком да гласају за владајућу партију.

Шта Србија може да понуди људима који у њу долазе за изборни туризам?

Наравно, ту су пљеске, сендвичи и сл. Међутим, требало би организовати и посете музејима или неке концерте (не мора Бајин, то слушају у завичају), неке гастрономске догађаје и сл.
E baš su takvi tipovi za muzeje ubilo se. A i koncerti, dajte nešto od Betovena. Kad je mogao rahmetli Palma zašto da ne?

Koliko kilometara je opozicioni narod prepešačio na protestima u poslednjih 13. godina, a naročito poslednje 3
?Da je tu kilometražu utrošio na kampanju od vrata do vrata i tako ušao u vladajuće biračko telo, umesto što se sve vreme vrti u okviru sopstvenog,
AV bi sada bio na 28%
Ne bi, jer je taj opozicioni narod do pre 13 godina bio pozicioni narod i nikakvo šetanje ih ne bi opralo od činjenice da su bili katastrofalni kao vlast.

Očekujete građansku neposlušnost od poslušnih građana, naroda sa podaničkim mentalitetom, koji se prodaje za pare, poslaničke fotelje, državni posao?Olovke u šake
.Prvo prikupljanje potpisa za izbore od vrata do vrata
.A onda svi zajedno na izbore
To je naš maksimum.

Брт. напоран си са таговањем кога боли уво више за изборима. :D
Ако до сада ниси сконтао да ме избори у Србији не интересују превише онда имаш проблем са концентрацијом.
Не да ме не интересују избори не интересују ме превише апсолутно домаће политичке теме, напорни сте сви редом страначки ботови небитно опозиција-позиција.Како вам не досади питам се...

Мислим оно јбт. јел ти стварно мислиш да ја долазим гласати код вас, не излазим на изборе ни код себе јер ми се може.
Све те страначке ботове са Крстарице могу купити а да се не почешем.
Тренутно се спремам за годишњи одмор, тај сам мод.Море, лагања шетња, купањац, лежање на плажи.Па стварно...
Seth Meyers Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

Back