Danas Beograd oko 200.000 ljudi na protestu, Šabac oko 100.000 ljudi. Ogromni protesti protiv Vučića gotov je VIDEO

Ni preCednik nema dana radnog staza a i zavrseni fakultet je pod znakom pitanja.
Fakultet je zavrsio , a staza ima koliko je vec dugo u politici.
Nego manite se vi predsednika. Dodjite na protest danas od 18 h , na Branku ili na Gazelu gde god bam lakse, ako ste uopste gradjanin Srbije.

Bla bla dinko bla đilas lopov blabla šolak izdajnik. :kafa:
Gotovi ste.
Prepumpali ste se , a od silnog dinstanja ste zagoreli. Zatrovali ste nam proteste.
Ako hocete da se iskupite dodjite danas od 18 h na protest . A da... vi jiste gradjanin Srbije , a niste ni u Srbiji....
sta vi hovete onda?

sa pravom glasa, to sam negde napomenuo jos pre jedno 3 meseca. Slazem se.

to sto cela medija bruji o tome da su to blokaderi, praceno u svakodnevnom govoru izmedju ljudi, i na forumima, i gde sve ne, to samo objasnjava nivo shvatanja stvari, zapravo to su blokadisti, a ne blokaderi. Ali ocigledno jos niko nije shvatio zasto je to tako. Moram da ponavljam da bi mozda poneko i cuo i zapitao se kako se izrazavamo i zbog cega. Kad se taj rebus razresi onda postaje jasno zasto je ovako kako jeste.

Ko koga podrzava, iskreno, to jos samo bog sveti zna (vise kao metafora, jer nisam vernik). Licno, mnogo me vise zanimaju neke druge stvari, koje ne postoje, a trebalo bi da postoje. Kad ce da nastanu - ako nastavimo sa uzimanjem blokadera u usta - verovatno nikad. Blokadisti su relativno nebitni. Zaduzenje im je da galame. A kako jedna moja omiljena poslovica kaze:

Prazne kante najvise lupaju!
Postoji razlika izmedju, blokadera i studenata koji su u blokadi. Ako budete poceli konacno da dolazite na proteste da date podrsku , sami cete nauciti da ipak ima razlike i to mozete videti na licu mesta. Rekao sam vam u ranijem postu, dodjite na protest danas da date podrsku studentima , a ne blokaderima ili se jednostavno manite vise sta mi u Srbiji radimo

Fakultet je zavrsio , a staza ima koliko je vec dugo u politici.
Nego manite se vi predsednika. Dodjite na protest danas od 18 h , na Branku ili na Gazelu gde god bam lakse, ako ste uopste gradjanin Srbije.
Njega hoćemo da šibamo jajima i gownima pa da roknemo u ćorku na duže. Jer nam se hoće tako 🤩

Danas je divan dan, početak kraja smradikala ☺️

Nike blokadetina , vec protest. Nismo mi stoka. Upristoji se.
1000003853.jpg

Ne znam sta znate i u kom pravcu idete, ali
Studeti nisu deca , to su punoletni gradjani
Sa zavrsenom srednjom skolom ili gimnazijom bez dana radnog staza.
Tu grupu blokadera podrzava mali procenat stanovnistva, i blokaderi cine samo 5% studenata. Mozete pricati sta zelite , nece se promenit stanje na terenu. Vucic u okolnim selima oko zajecara skupio vise ljudi pod satorima nego blokaderi na blokadama u gradovima sirom Srbije.-
U Šapcu 3000 ljudi bilo.
https://www.novosti.rs/vesti/politi...3-000-ljudi-gromoglasno-najavljivanom-mitingu

Слободан Петровић
@spetrovic1990
·
4 ч
Pola sata pre početka izbora za Savete mesnih zajednica u Vranju, nezakonitim rešenjem zamenjuje se naš predsednik biračkog odbora na BM 19 iz redova stranke Srbija centar, čovekom iz SNS-a, kako bi i ovi izbori mogli nesmetano da se pokradu.

Ћаци би да влада
то је у моди
џукела их тера
џукела их води

Појела би детелину
појела би род
иза себе
оставила брлог

Расте јој апетит
рапидно се коти
храниле је комшије
сами идиоти