- Poruka
- 89.346
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto ja kao Srbin ne mogu da dam podršku recimo nekoj rumunskoj listi? Ako mogu da glasam za nju zašto ne mogu da je podržim.Rekoh - ja bih dozvolio da strankama nacionalnih manjina, KAD VEC IMAJU POSEBAN STATUS sto bih ukinuo iz odmah da se ja pitam, svi u njima plus svi koji im daju potpise za liste moraju biti doticne nacionalne manjine. Sve ostalo nema nikakvog smisla.
I šta bi ti drugačije uradio?Glasa 40% biraca uglavnom penzioneri i gerijatrija...Osvojis 50% od ti 40%Vladas jer te podrzalo 20% upisanih biracaSerem ti se na sistem, izbore i narod
Kad mi dodjemo na vlast, Dodara ce da glasa za nas.
Значи никад...Kad mi dodjemo na vlast, Dodara ce da glasa za nas.
oces docesKad mi dodjemo na vlast, Dodara ce da glasa za nas.
oces doces
al juce
to je već radioKad mi dodjemo na vlast, Dodara ce da glasa za nas.
dobro.Јуче смо направили први корак, Капетане Марче.![]()
Е, сећаш се кад су били избори у Децембру 2023. године, па је Кремљ ОДМАХ честитао победу Вучићу, рекао му да је све било сјајно организовано?za rezultate opozicije racun ispostavite ambasadoru Hilu koji je jedan deo opozicije pod svojom kontrolom naterao da izadjua drugima zabranio izlazak.
Amerika drzi Vucica na vlasti.
Доста замлаћивања и продаје магле.
Избори јуче су показали да је владајућа гарнитура снс на неких 25 - 27 % максимум. остало је скупњено плаћањем махинаицјама, притисцима - уценама.
НС је јасно показао да је добар број гласача који не желе тренутну власт остао код куће. Из разлога што полако али коначно постаје јасно народу - удбина кухиња која даје избор ''курта - мурта'' преко 35 година.
Уједињена опозиција издајника и лопингера је исти онај талог који се протура тих 35 година. Такве лопове и издјанике смо гледали и псоле пада Милошевића.
Мала излазност доводи до победе владјауће опције, јер имају свој део константних гласача који увјек излазе а остало је натуцано како већ рекох махинацијама уценама...
Уједињена опозиција у НС са брајаном брковићем , чанком, аном лалић, дином грухоњићем недимом сејдиновићем , лопингерима ђиласом , новаковићем и пајтосом пајтићем је шљам који још мање жели српски народ.
Лепо си јуче брнаио брајана брковића а вређао мене.
Народ ти је показао . Добили сте киту цвећа. Само цвећа ниђе па ти остала ....
Evo sve sam medije prelistao i svuda piše isto:Ја сам решио да раније данас искористим своје активно бирачко право.
Да му Свети Саво Манојловић узне Стари Град, Врачар, Звездару, Медијану...
Бошко Бубамара да му узме Чачак.
Поред тога, да пошаљемо у политичку пензију Ђиласа 619 миљона и Милоша Смеђу флеку Вранцуза.
Саћу попијем јутарњу кафу, да сачекам да се не сударам тамо са пензосима, па идем да гласам против издајника Оскара и његове свињске хунте.
Sećaš se da je EU formirala komisiju da naknadno prebrojava glasove?Е, сећаш се кад су били избори у Децембру 2023. године, па је Кремљ ОДМАХ честитао победу Вучићу, рекао му да је све било сјајно организовано?
Сећаш се тога?
С друге стране, ЕУ је указала да бар нешто не ваља.
Ок, Хил је дувао у једра Вучићу, али је Бокан-Харченко укључио оркански ветар у једра Вучићу.
Šta to govorito je već radio
Pogledajte prilog 1558302
Zato sto je to stranka manjina, i kao takva ima specijalan status, a to je da im je smanjen prag za cenzus, a mozda i jos neka slicna iskrivljena kalkulacija.Zašto ja kao Srbin ne mogu da dam podršku recimo nekoj rumunskoj listi? Ako mogu da glasam za nju zašto ne mogu da je podržim.
Сад тек гледам, РУСКА странка је добила 1 мандат управо као странка руске националне мањине?Pao Nis u kandze SNS-a.
Upravo trubacima proglasili pobedu.