WIBU
Poznat
- Poruka
- 8.042
I šta kažu, hoće li biti bolje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bivši smrdikalЈесмо ли утврдили који су то страни плаћеници што организују и воде ентитет РУСКА СТРАНКА у Нишу?
Немам ништа против, на овој слици чак личи на човека.Дуки, Дуле, Душко. Радомир Лазовић никада није био мој политички фаворит, али не разумем ово што му постављате стално слике из кафане, као да хоћете да га тиме понизите. Сигуран сам да и ти имаш слике из кафане, и сасвим је ок имати слике из кафане.
Чудо да Путин и Руси то не знају па сматрају Вучића и Србију савезником.А то што ракете произведене у Вучићевој Србији убијају цивиле у Белгороду... То те не занима?
Ако већ тролујеш, дај да то бар буде с мозгом. Не овако без мозга, као ти што радиш.
Лепо је надати се...Ali kad tad...![]()
Јесте.Да ли је НОРМАЛНО да постоји нешто што се зове РУСКА странка?
Шта ту може бити позитивно?А то што је амерички човек, то му је плус + .
TakođeЛепо је надати се...
Ameri su nasi neprijatelji i ne vidim kakav je to plus.Ја сам отворио посебну тему на којој сам пљувао др Милића, али ако заиста буде против СНС-а, повући ћу написано.
А то што је амерички човек, то му је плус + .
Ја се не надам, ја знам ко је власт у Србији. И још дуго ће тако бити.Takođe
То је наш минус -.Ameri su nasi neprijatelji i ne vidim kakav je to plus.
Shvatas li ti da nas 20-ak % slobodnih ljudi ( koji nismo u Vucicevoj krim. organizaciji) ne zelimo da nam Brisel i Vasington vladaju (kao sto ne zeli ni najveci broj jadnika koji jesu u Vucicevoj bandi ili glasaju za nju...samo sto oni, za razliku od nas, samozavaravaju sebe kako Vucic nije sluga okupatora).Онда ћемо имати довека Вучића на власти. Њему и његовој секти управо и одговара та апатична Србија. Мислиш да у Бриселу и Вашингтону не знају на који се начин влада у Београду? Па сад као ми треба да им нешто показујемо или доказујемо...
Nije, mi nismo bombardovali sami sebe vec su oni to uradili uz pomoc saveznika koji su isto neprijatelji Srbije.То је наш минус -.
Evo juce kod mene na biralistu Cale ovo je za tebe i Zujovic su imali kontrolore iz sns-aМа важи бре![]()
Кога брига, па видиш да Америка више није светска сила. Мултиполарни Свет сада влада!То је наш минус -.
Shvatas li ti da nas 20-ak % slobodnih ljudi ( koji nismo u Vucicevoj krim. organizaciji) ne zelimo da nam Brisel i Vasington vladaju (kao sto ne zeli ni najveci broj jadnika koji jesu u Vucicevoj bandi ili glasaju za nju...samo sto oni, za razliku od nas, samozavaravaju sebe kako Vucic nije sluga okupatora).
Takodje ne zelimo ni da izdajnika Vucica zamenimo drugim poslusnicima Brisela i Vasingtona...
To ti je slika raspodele u narodu.
Dakle, ili cete da se pridruzite nasoj stvarnoj borbi za oslobodjenje od okupacije ili se *borite* i dalje tako sto slusate svaku naredbu okupatora (kao sto je izlazak na ovu cirkusijadu iako je rezim bio na pragu da STVARNO poboljsa uslove da niste bili verolomni) i iako vidite da im je Vucic favorit a ne vi (zasto bi okupator i favorizovao vas sa 10-15% podrske u narodu kad Vucic jos uvek ima 30% i zavrsava im sve sto zele... dok vas drze na rezervnoj klupi)
Да ли је НОРМАЛНО да постоји нешто што се зове РУСКА странка?
То није странка руске националне мањине, то је странка која у имену већ наводи да ради за руске интересе.
Нормализација тога говори и о русоаспекту наше укупне патологије
Ако нешто хоћеш, нађеш начин.Ko želi da nađe izgovore, uvek će ih naći
Tako kroz život ići i zavisiti stalno od drgih nije recept za postiči nešto.