'Ајде људи на гласање. Изборни је дан

Rekoh - ja bih dozvolio da strankama nacionalnih manjina, KAD VEC IMAJU POSEBAN STATUS sto bih ukinuo iz odmah da se ja pitam, svi u njima plus svi koji im daju potpise za liste moraju biti doticne nacionalne manjine. Sve ostalo nema nikakvog smisla.
Zašto ja kao Srbin ne mogu da dam podršku recimo nekoj rumunskoj listi? Ako mogu da glasam za nju zašto ne mogu da je podržim.

Glasa 40% biraca uglavnom penzioneri i gerijatrija...Osvojis 50% od ti 40%Vladas jer te podrzalo 20% upisanih biracaSerem ti se na sistem, izbore i narod
I šta bi ti drugačije uradio?

Clip.jpg

za rezultate opozicije racun ispostavite ambasadoru Hilu koji je jedan deo opozicije pod svojom kontrolom naterao da izadjua drugima zabranio izlazak.

Amerika drzi Vucica na vlasti.
Е, сећаш се кад су били избори у Децембру 2023. године, па је Кремљ ОДМАХ честитао победу Вучићу, рекао му да је све било сјајно организовано?
Сећаш се тога?

С друге стране, ЕУ је указала да бар нешто не ваља.
Ок, Хил је дувао у једра Вучићу, али је Бокан-Харченко укључио оркански ветар у једра Вучићу.

Доста замлаћивања и продаје магле.

Избори јуче су показали да је владајућа гарнитура снс на неких 25 - 27 % максимум. остало је скупњено плаћањем махинаицјама, притисцима - уценама.

НС је јасно показао да је добар број гласача који не желе тренутну власт остао код куће. Из разлога што полако али коначно постаје јасно народу - удбина кухиња која даје избор ''курта - мурта'' преко 35 година.
Уједињена опозиција издајника и лопингера је исти онај талог који се протура тих 35 година. Такве лопове и издјанике смо гледали и псоле пада Милошевића.

Мала излазност доводи до победе владјауће опције, јер имају свој део константних гласача који увјек излазе а остало је натуцано како већ рекох махинацијама уценама...

Уједињена опозиција у НС са брајаном брковићем , чанком, аном лалић, дином грухоњићем недимом сејдиновићем , лопингерима ђиласом , новаковићем и пајтосом пајтићем је шљам који још мање жели српски народ.

Лепо си јуче брнаио брајана брковића а вређао мене.

Народ ти је показао . Добили сте киту цвећа. Само цвећа ниђе па ти остала ....
1000008889.jpg

Ја сам решио да раније данас искористим своје активно бирачко право.

Да му Свети Саво Манојловић узне Стари Град, Врачар, Звездару, Медијану...

Бошко Бубамара да му узме Чачак.

Поред тога, да пошаљемо у политичку пензију Ђиласа 619 миљона и Милоша Смеђу флеку Вранцуза.

Саћу попијем јутарњу кафу, да сачекам да се не сударам тамо са пензосима, па идем да гласам против издајника Оскара и његове свињске хунте.
Evo sve sam medije prelistao i svuda piše isto:
Urbani glasali SNS a seljoberi iz dve mečkarske opštine glasali opoziciju, čekaj samo kad oni počnu...

Opozicija se optužuje medjusobno a nema potrebe zaista - niko ih neće.

Ludi Bibliotekar koristi priliku da se slika za medije...

Dosadno...

Е, сећаш се кад су били избори у Децембру 2023. године, па је Кремљ ОДМАХ честитао победу Вучићу, рекао му да је све било сјајно организовано?
Сећаш се тога?

С друге стране, ЕУ је указала да бар нешто не ваља.
Ок, Хил је дувао у једра Вучићу, али је Бокан-Харченко укључио оркански ветар у једра Вучићу.
Sećaš se da je EU formirala komisiju da naknadno prebrojava glasove?

Jel će opet?

Zašto ja kao Srbin ne mogu da dam podršku recimo nekoj rumunskoj listi? Ako mogu da glasam za nju zašto ne mogu da je podržim.
Zato sto je to stranka manjina, i kao takva ima specijalan status, a to je da im je smanjen prag za cenzus, a mozda i jos neka slicna iskrivljena kalkulacija.

Znaci ako cemo to da ukinemo moze ko hoce koga da podrzava, onda nema specijalnih statusa i mogu svi Madjari na naprave stranku Rumuna.

Ali ako se pozivas na specijalan status nacionalne manjine, e onda ce kandidate, ali i one koji im daju potpise za izbore, da cine samo oni gradjani koji se izjasnjavaju kao pripadnici te manjine. A sto se tice glasanja neka glasa za njih ko hoce.

Back