DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 53.526
Jos imamo i ubacenih trojanskih konja poput Nestorovica i eto gde odlaze glasovi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
у паду.Ej, ljudi SNS ima ispod 400 hiljada sve skupa sa SPS, radikalima, Šapićem i njegovom bivšom strankom, itd itd
Znači, šta? U padu su samo od decembra sa svim tim što su radili, od kol centra, do promena prebivališta itd
Појма немам ко је тај Брајан Брковић.
Знам само да је Брајан старо српско име, још из средњевековних пописа.
Iskreno bas me briga za politiku i politicare, gledam sebe i svoj zivot i onda nema pravo niko da proziva zasto ljudi ne izlaze da glasaju.Šta tebe briga što se ko rasipa? Gledaš sebe i ti da učiniš što je do tebe. I da svako tako uradi, bili bismo kao protestanstke zemlje uspešni![]()
Iskreno bas me briga za politiku i politicare, gledam sebe i svoj zivot i onda nema pravo niko da proziva zasto ljudi ne izlaze da glasaju.
Прича ти је изђанђала.Ko želi da nađe izgovore, uvek će ih naći
Tako kroz život ići i zavisiti stalno od drgih nije recept za postiči nešto.
Дакле, гласаш за режимНе гласамо за режим.
Не гласамо за уједињену антисрску ''опозицију'' која је исти кур...
Ja se ne pravdam ni mojima, a kamoli da se pravdam nekome na forumu zbog cega nesto radim.vidim koliko gledaš sebe, a pišeš na ovoj temi i na Politici.
Ljudi koji samo sebe gledaju njih ovo i ne zanima, niti učestvuju na ovakvim temama.
то им је трн у оку. тако су успели да поврате оне који су бојкотовали јер немају за кога јер виде да је све то иста титоистичка банда само са подељеним улогама ... Кад су успели снс се опет учврстио као и та лажна опзиција...Iskreno bas me briga za politiku i politicare, gledam sebe i svoj zivot i onda nema pravo niko da proziva zasto ljudi ne izlaze da glasaju.
Ja se ne pravdam ni mojima, a kamoli da se pravdam nekome na forumu zbog cega nesto radim.
Mislim, van pameti.
то ти мислиш. то је ваша мантра - као мала излазност одговара...Дакле, гласаш за режим
Taman posla da tako razmisljam, znam ja to vrlo dobro, ali covek ne moze sve sam da nesto postigne.Ko želi da nađe izgovore, uvek će ih naći
Tako kroz život ići i zavisiti stalno od drgih nije recept za postiči nešto.
Ni ja tebe ne poznajem niti bilo koga sa foruma, zastupam bojkot zato sto tzv opozicija sve radi u korist vlasti i sustinski se nista nije izmenilo.Ali aktivno si malo pre zastupao bojkot, što je takođe politički stav.
Ja tebe ne poznajem, samo čitam što pišeš. Inače, nemam pojima.
@DarkMoonAli aktivno si malo pre zastupao bojkot, što je takođe politički stav.
Nisu ni ovi suverenisticki mnogo bolji, ali njih je sluzba vec razvalila na sastavne delove pa ne dolaze do izrazaja, ili sto kazu ne isticu se. Ali nisu mnogo bolji...pa brate isti im je gazda zapadni, to ne treba da cudi.
Taman posla da tako razmisljam, znam ja to vrlo dobro, ali covek ne moze sve sam da nesto postigne.
Lepo je biti sto vise nezavistan i ja to volim....i razumem.
Nemoguce je da ne postoji bilo kakav politicki stav, nazalost zivim u ovoj zemlji i ne mogu da gledam ovo rasulo iako se trudim da zivim svoj neki zivot, ali opet ne mogu da budem bezdusan i da se ponasam kao da me bas briga ...eto nadam se da me sada razumes.Ali aktivno si malo pre zastupao bojkot, što je takođe politički stav.
hahahahah@DarkMoon
тамни мјесече, јел видиш шта јој је задатак ?
као сотона на крст , чим угледа да неко помене бојкот!
Znas kako imam energiju, evo i to cu ti objasniti, ne ide mi posao trenutno ..jedno vreme je islo a sada ne ide trenutno ...eto nece ljudi da placaju i hoce da im neko radi za dzabe bukvalno ,a ja to necu i imam da sedim kod kuce znaci imam svoje principe...ali imam ja drugi plan.hahahahah
ma dobro, odoh sad da radim.
Nego mi čudno kako ljudi imaju energiju da pišu ovde, a ne i da urade nešto konretno.
Ma ja nju gotivim, iako se nekad malo zakacimo.