'Ајде људи на гласање. Изборни је дан

Ej, ljudi SNS ima ispod 400 hiljada sve skupa sa SPS, radikalima, Šapićem i njegovom bivšom strankom, itd itd

Znači, šta? U padu su samo od decembra sa svim tim što su radili, od kol centra, do promena prebivališta itd
у паду.

у паду и њихова опозиција.

мала излазност показала да народ више не наседа на курту и мурту.

БОЈКОТ ће вас све помести. Како владајући режим тако и вас тобож опозиционаре којима је БОЈКОТ трн у оку.

Немамо за кога да гласамо. Ови понеки што су траг сунца у мрачном тунелу још су слаби и практично никакву шансу и немају.
Али ојачаће и они као што ће ојачати воља народа да тотално прочисти земљу од шљама титоистичке удбе.

Ko želi da nađe izgovore, uvek će ih naći

Tako kroz život ići i zavisiti stalno od drgih nije recept za postiči nešto.
Прича ти је изђанђала.

Мантра више не пролази, па ни то ''изађи под сваку цену бори се''...

НЕ!
Нећемо више вучића, дачића,вулина, драшковића, чеду прашка , чанка, весну пешић, ђиласа, пајтића новаковића, динка грухоњића недима сејдиновића ану лалић ....

нећемо курту а нећемо више ни мурту.

35 година се мењају , и нико никог не гони кад дође на власт. јер крашће и они па када буду пали да и њих не гоне ...

е па крај је томе.

Iskreno bas me briga za politiku i politicare, gledam sebe i svoj zivot i onda nema pravo niko da proziva zasto ljudi ne izlaze da glasaju.
то им је трн у оку. тако су успели да поврате оне који су бојкотовали јер немају за кога јер виде да је све то иста титоистичка банда само са подељеним улогама ... Кад су успели снс се опет учврстио као и та лажна опзиција...

е сад неће успети.

неизлазаност ће постајати све већа!

морај уда оду сви! како вучић ђилас тако и сви њихови производи па и ови ботови кој исе боре свим силама против бојкота...

Дакле, гласаш за режим
то ти мислиш. то је ваша мантра - као мала излазност одговара...

Та мала излазност овај пут биће још већа. Док не постане огромна, и док не буде јасно да ће титоистичка копиладија добити ногу на свим нивоима у србији.

нема више курте -мурте

35 година јашу истом причом.
крај

Ali aktivno si malo pre zastupao bojkot, što je takođe politički stav.

Ja tebe ne poznajem, samo čitam što pišeš. Inače, nemam pojima.
Ni ja tebe ne poznajem niti bilo koga sa foruma, zastupam bojkot zato sto tzv opozicija sve radi u korist vlasti i sustinski se nista nije izmenilo.
Samo zamazuju ljudima oci, e to je moj stav.

@DarkMoon

тамни мјесече, јел видиш шта јој је задатак ?

као сотона на крст , чим угледа да неко помене бојкот!

..pa brate isti im je gazda zapadni, to ne treba da cudi.
Nisu ni ovi suverenisticki mnogo bolji, ali njih je sluzba vec razvalila na sastavne delove pa ne dolaze do izrazaja, ili sto kazu ne isticu se. Ali nisu mnogo bolji.

Da sad ne davim opet o dve kolone i dogovoru izmedju njih da prvo sklone ove, pa onda neka se prepucavaju do mile volje. Zbog izostanka tog dogovora su svi krivi, i levi i desni.

Taman posla da tako razmisljam, znam ja to vrlo dobro, ali covek ne moze sve sam da nesto postigne.
Lepo je biti sto vise nezavistan i ja to volim....i razumem.

Znaš kako, evo kako ja to gledam. Nešto mogu, a nešto naravno da ne mogu u startu, ono što niko ne može jeste promeniti druge ljude. To niti možemo niti je pristojno činiti jer svako ima svoju slobodnu volju. Ali recimo uvek stavim ispred sebe sve što mogu.

Tako recimo mogu da glasam, što je ova tema. I ja neću tu svoju potenciju da zanemarim. Grabim sve što mogu, jel. Dakle, sva trabunjanja na ovoj temi su više manje ćaskanje i pomalo gubljenje vremena, ali da kažem malo pričamo, razmenjujemo nešto, imamo kao ljudi i tu potrebu. No, ako smo uvek otvoreni da vidimo vrata koja su nam otvorena, onda se usmerimo na njioh, a ne na ona koja su zatvorena.

Nemoguce je da ne postoji bilo kakav politicki stav, nazalost zivim u ovoj zemlji i ne mogu da gledam ovo rasulo iako se trudim da zivim svoj neki zivot, ali opet ne mogu da budem bezdusan i da se ponasam kao da me bas briga ...eto nadam se da me sada razumes.

hahahahah
ma dobro, odoh sad da radim. :)
Nego mi čudno kako ljudi imaju energiju da pišu ovde, a ne i da urade nešto konretno.
Znas kako imam energiju, evo i to cu ti objasniti, ne ide mi posao trenutno ..jedno vreme je islo a sada ne ide trenutno ...eto nece ljudi da placaju i hoce da im neko radi za dzabe bukvalno ,a ja to necu i imam da sedim kod kuce znaci imam svoje principe...ali imam ja drugi plan.

GPIR-o7XcAA6HgL

Back