Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 88.373
Realnije je očekivati povratak DS na vlast iako i to spada u dešavanja jednom u dve hiljade godinaNeće se ni završiti, a počeće nešto drugo, tj. treće. Ukrajina je prva.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Realnije je očekivati povratak DS na vlast iako i to spada u dešavanja jednom u dve hiljade godinaNeće se ni završiti, a počeće nešto drugo, tj. treće. Ukrajina je prva.![]()
A nekad si po forumu kovao DS u zvezde.Realnije je očekivati povratak DS na vlast iako i to spada u dešavanja jednom u dve hiljade godina![]()
Stvarno?A nekad si po forumu kovao DS u zvezde.

Treći sveCki rat počinje po treći put.
Pa da bre. Ima još svedoka. Ali nije ga zaposlilo za magacionera za DS vakta, nije bilo zgaženih ratluka za vreme Tadića, ulubljene konzerve tunjevine nije Đinđić davao...Stvarno?Šteta što to nisam video! Znači, Stole podržava samo stranke dok su na vlasti. Kao gosn Ninković iz "Gospođe ministarke". Ljubavnik joj je dok traje kabinet, posle uči novu minitarsku da bude otmena.
![]()
Da dođu na vlast opet bi.A nekad si po forumu kovao DS u zvezde.
Vid' njeSolidariše se sa mnom![]()

to će predsednik,izgradilo se,ugradilo se,čak i tito i narod nisu mogli ko onVid' nje
Samo vam fali 'Vruć hleb' da bude komplet![]()

Vi cete ovde da naebete iz drugih razloga.Bajo, biće opasan pičvajz. Samo da mi boranija ne najebemo ni krivi ni dužni.

I ti češ nayebati.Vi cete ovde da naebete iz drugih razloga.![]()
Ja primam na stan i hranu do dve Iranke.Iranke su vrlo lepe žene..poput Ukrajinki samo druge boje.
Na zapadu ih čekaju očajne mladoženje.
Znači, biće egzodus iz Irana i primanje izbeglica.
Moraćeš se zadovoljiti dosta ružnijim IzraelkamaJa primam na stan i hranu do dve Iranke.

vazda bilo takoBajo, biće opasan pičvajz. Samo da mi boranija ne najebemo ni krivi ni dužni.
Jesi to odustao od Turske i gospodskog ljetovanja?vazda bilo tako
pastetica i ja smo spremni za odmor u grckoj..a vi?Vid' nje
Samo vam fali 'Vruć hleb' da bude komplet![]()
ni prosle godine nisam bio u turskoj.Jesi to odustao od Turske i gospodskog ljetovanja?![]()
mozemo da ti sredimo preko veze ako hocesSamo vam fali 'Vruć hleb' da bude komplet![]()

Al je gospodsko letovaanje u turskoj hahaJesi to odustao od Turske i gospodskog ljetovanja?![]()
da znas da moze da bude..ljudi potcenjuju tursku a zaboravljaju da je ona bila imperija.Al je gospodsko letovaanje u turskoj haha