Tako je u Spaniji. Dozvoljava se abortus samo u slucajevima silovanja ili u slucajevima kada fetus nije zdrav ili je radjanje opasno po majku.
Medjutim sve ovo sto ti trazis je u totalnoj suprotnosti sa trendovim danasnje kulture gde se propagira seksualnost, a seks predstavlja i vid zabave i uzivanja u zivotu.
A zbog tolikog pozivanja na odgovornost neko bi te nazvao i fasistom.
Ja sam generalno protiv bilo kakvih zabrana, ali sam za to da ljudi sami odaberu prave izbore i da se drustvo razvija na zdrav i prav nacin.
A pogledaj post koji je postavio @Umri_muski iznad.
Hocemo silikonke i to sto vise njih i one su popularne, dobijaju medijsku paznju itd., sto automatski povlaci da ce potraznja i ulaganje u tu granu tehnologije i "medicine"

se povecati te ce i troskovi izrade biti jeftiniji zbog efekta koje stvara konkurencija i efekta ekonomija obima itd.
Ne vodimo previse racuna ni o o STD bolestima.
Ali zato mnogi muskarci bi svaku koja je izvrsila abortus stavili na stub srama.
A jedno povlaci drugo, drugo trece i sve je to deo jednog ciklusa i sveukupno dolazimo u lose i nezravo stanje nacije i fizicki i psihicki.
- - - - - - - - - -
Sizofreno ponasanje, trazimo qurve svetice, ne brinemo o zdravlju... Ti nezeljunu trudnocu posmatras iskljucivo kroz prizmu neodgovornosti, ali je sustina da je to i socijalni, ali i potencijalno zdravstveni problem.